В големия мач без Кубрат: Джошуа би Такам и защити титлите си

Британецът триумфира след противоречив технически нокаут
Обновена: 29 окт 2017 10:05 | 29 окт 2017 07:30,
77
В големия мач без Кубрат: Джошуа би Такам и защити титлите си
Снимка: Reuters

Антъни Джошуа победи Карлос Такам с технически нокаут в големия мач, в който на ринга трябваше да излезе българинът Кубрат Пулев, но се отказа заради травма.

Успехът на британеца дойде след доста противоречиво съдийско решение, след като камерунецът отнасяше удар след удар в главата, но дори не бе разклатен.

Още по темата

Африканецът се показа като доста костелив орех и демонстрира много добра игра на ринга, като успяваше да нанесе и много сериозни удари по главата на световния шампион, пише gol.bg.

Това бе 20-а победа за англичанина, като всичките те са след нокаут. Загубата за камерунеца пък е 4-а в неговата кариера..

Срещата се игра на стадион "Принсипалити" в Кардиф пред 78 хиляди души, които направиха невероятна атмосфера.

С успеха си Джошуа успя да си защити световните титли в Mеждународната боксова федерация (IBF) и Световната боксова асоциация (WBA).

Дори и срещата да не бе прекратена от рефера в 10-ия рунд, тя щеше да бъде спечелена от британеца.

Един от съдиите отсъди всички 10 рунда в негова полза в картите си, а други двама - по 9 рунда за британеца и само по един за неговия противник.

В този двубой също така се видя, че Джошуа не е толкова страшен, колкото го описват, тъй като имаше доста слабости в защитата, пише още gol.bg.

Още спортни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
7
 
! Отговори
Киро Шамара преди 6 години
Пулев че ги влачи и двамата по ринга. Смешници
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И накрая те се биха за правото да играят с претендента Пулев. Нашият ги изцака здраво.
17
2
 
1
 
! Отговори
До 23 преди 6 години
Абсолютно прав си.Заради тези суми ,всичко е маркетинг.Остави ,,децата" те не са в час .За тях историята на бокса започва и завършва с Тайсън.Не са видели ,не са преживели.Всичко знаят,всичко могат-просто пубери.Естественно е и ние бяхме такива преди доста години.Тогава героите бяха други.Тези които сега се раждат ще обясняват на днешните след 20-30 години кой боксьор какъв е бил и каквиса тия Тайсън,Холифил д,Кличко или Джошуа.Ще са безапелационни а ,,старите/Те/нищо няма да знаят и разбират.
16
3
 
12
 
! Отговори
Зрител преди 6 години
Деца ,този мач трябвяше да продължи колкото се може по-дълго ,заради рекламодателите и рекламите по време на паузите.Как се ,,дава" такъв огромен награден фон.Ние не ги виждахме защото не сме си платили.Така е и във Формула 1 и в други спортове.Зависи на кой канал гледаш.Представете си ако мача свърши в 1-2 рунда каква финансова загуба е това,за тези които са си платили за реклама.Заради тези милиони има много,,игри"
15
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кобрата оттърва кожата!
14
4
 
17
 
! Отговори
Светлан преди 6 години
Това е нереалистична победа на Джошуа.С нашият *** можеше да е по интересно
13
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ СПОРТ Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ДОГОВОРЕН!!!ДЖОШУА ЩЕ БИЕ ВИНАГИ В СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ!!!!ЗАЛАГАЙТЕ СМЕЛО !!САМО ОЛИГОФРЕНЯЦИТЕ СМЯТАТ, ЧЕ МАЧОВЕТЕ НА ДЖОШУА НЕ СА ПРЕДВАРИТЕЛНО УРЕДЕНИ!!! СПРАВКА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ НА КЛИЧКО 100% УРЕДЕНИ МАЧОВЕ А АКО НЯКОЙ НЕ ИСКА ТОГАВА КЛИЧКО СЕ ПРАВЕШЕ НА КОНТУЗЕН ДОКАТО НЕ МУ СЕ НАВИЕ КАТО НАШИЯ ОПУЛЕВ НЕУДАЧНИК!!
12
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КЛИЧКО СЪСИПА ТОЗИ СПОРТ!!!СЕГА ВСИЧКО Е ДОГОВОРЕНИ МАЧОВЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!! И ТОВА Е ЗАРАДИ КЛИЧКО!!!
11
6
 
14
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Нека да не забравяме, че Джошуа се беше подготвял за нашия принц месеци и изведнъж се би с тотално различен по стил боксьор. Не мисля, че мача щеше да протече така ако знаеше отдавна.
10
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Където само такам щеше да победи с КО Джошуа но както казваме боксовата мафия си сложи тежката рака и мача прикл/чи Доста интересен и не справедлив мач тук победителя беше Такам !
9
2
 
21
 
! Отговори
не разбирачев преди 6 години
леле ... тия и двамата много назобани бе... сериозна мускулатура са направили... кобрата направо като новобранец пред тях.
8
1
 
12
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 12Мисля, че трябва да провериш къде е Камерун и какво точно е Африка.... Като плеймейтка си.
7
6
 
24
 
! Отговори
До 13 страх лозе паз преди 6 години
13 не се безпокой. Доколкото познавам кариерата на нашия дискотечен сваляч на чалга гурли, нямаше да еде много бой.Щеше да е същото, като с Кличко.Тъкмо почнат да го бият и съдията прекрати мача.Бой ядат равностойни противници. Нас щяха да ни ударят и да си седнем.
6
2
 
11
 
! Отговори
ВИЦ преди 6 години
Мъжа казва - всяка сряда се срещам с приятели , с теб без теб там съм .Жената казала - Всяка вечер в 22 часа правя секс , с теб без теб правя .
5
10
 
10
 
! Отговори
свинаря преди 6 години
В този мач имаше успех за британеца,камерунеца отнасяше удар след удар,а африканеца е бил костелив орех.Колко човека са се боксирали на този мач
4
5
 
25
 
! Отговори
Димов преди 6 години
Трябваше Такам да ревне,че нямаше време за подготовка...мафия
3
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Кобра ,много умен ход с отказа си да се биеш,все още си ОФИЦИАЛЕН ПРЕТЕНДЕНТ за световната титла,не като африканеца Такам,за него света говори 2седмици,а ти ще си в светлините на прожекторите още 5-6 месеца.
2
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такам носи на бой, но иначе си е на нивото н Кобрата. Нашия може би щеше да издържи до края на мача, въпреки че щеше да отнесе много бой. Все пак Кобрата щеше да проведе по-умно и мръсно мача
1
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кобрата постъпи мъдро нека и Такам да яде малко бой няма се Клечко и Кобрата да ядат тупалките браво.