Жалко! Лудогорец изпусна Брага в Разград

Франсержо разплака "орлите" броени минути преди края
2 ное 2017 22:00, Анисия Иванова
44
Жалко! Лудогорец изпусна Брага в Разград
Снимка: БТА

Лудогорец изпусна нелепо Брага и врътна само домакинско реми 1:1, макар че водеше в резултата и бе по-дейният отбор на терена. Това стана в среща от Група 'С' на втория по сила европейски турнир, която се игра на "Лудогорец Арена" в Разград.

Първото попадение в мача бе дело на Марселиньо, който реализира в 68-ата минута на срещата, но гостите изравниха в 83-ата чрез Франсержо.

Като цяло "орлите" стояха добре на терена, но изпуснаха с лекота няколко добри шанса.


След тази среща родният шампион е лидер в своята група с актив от 8 точки, докато иберийците са втори с точка по-малко.

При успех тази вечер "орлите" щяха да са на прага да се класират за директните елиминации.

Подробности за мача на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до бфсnaziiiiii ?
31
0
 
2
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
Ама да забранят и отборите от София да взимат най-добрите играчи от отборите извън София и да видим тогава колко ще е забавно.Да видим школите им работят ли въобще и колко бой ще изяждат при всяка среща извън " софийските дербита ".
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Удоволствие беше да гледаш Лудогорец как играха , как упражняваха преса още в половината на Брага , как се бореха за всяка първа топка и как влизаха с нужната доза агресия , когато португалски играч беше с топката.Още по-голям кеф доставяше пълното надиграване над португалците и особено първото полувреме я докараха дотам човек да си мисли , че са поне с двама човека повече или , че Брага не знаят за какво са на терена.Български отбор да играе така убедително не се беше случвало скоро.Браво!
29
0
 
5
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
И понеже Лудогорец не излязоха от половината си второто полувреме затова гола падна точно тогава.Сигурно Брага си го вкараха.Никаква засада няма и гола си е редовен и това го каза в студиото бивш национал и много добър играч като Дончо Донев.За какъв си се помислил та да слушаме теб ?
28
3
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
жалко удивителен се чете и разбира като все едно че лудогорец е бил жалък. един жалък отбор бива надигран тотално, а не изпуска противника си. по добре статията да я беше писала михаела.
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и 1:1 пак е добре. На наще като че ли към края на мача им свърши въздуха. Последните 10 тина минути брага тича повече.Успех нататък, Лудогорец!
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До petarЕ какво да гледаш, брато? Как играят кючек българските футболисти ли в чалготеките ли?!? Те на терена не могат, свиквай и по-зле ще става.
25
0
 
10
 
! Отговори
asd преди 6 години
Отбора е български, треньорите са българи, организацията е българска, има си и наши играяи, които играят когато не са контузени и са във форма. Другите отбори да гледат, да се учат и ако успеят да развият нещо различно от татуиран чалгаджия, татино синче, избутано с много кинти, за сметка на някой истински талант с желание за яко бачкане, тогава да се явят и да отстранят някой отбор в Европа, на който поне съм му чул името или името на града, от който идва.
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 20Че кой ти иска задълженията да се подмазваш, бе!?!? Има някой хабер от теб!?!? Ако имаш задължения да се подмазваш на Софийски "грандове" - подмазвай се! Добре, че ви няма на стадиона в Разград - дрогирани и зомбирани ***, ухаещи на синтетична дрога. Ние тук си местим "кренвиршите" от единия в другия крачол за вашето мнение. Браво на футболистите от ЛУДОГОРЕЦ! Гледам ви с удоволствие!
23
5
 
13
 
! Отговори
до бфс преди 6 години
Моля управата от БФС да забрани чуждите фудболисти в БГ първенството, хайде да ви видим тогава, кой кого. Кой ще играе в нашите отбори, кои БГ фудболисти? В левски имат ли достатъчно, В ЦСКА-софия имат ли достатъчно БГ фудболисти, Ботев, Верея и т.н.??Имат ли бре? Вас питам? ААаааа питам и друго, Домуса ако даде двойни заплати на най-добрите Бг фудбоисти в БГ, да не би те няма да преминат в Лудогорец или ще се останат в Левски, ЦСКА, Ботев и т.н.Който дава парата, неговия отбор играе и това е!
22
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо говорите за домусчиев постояно защо не гледате Лудогорец как играе това е важното играе един много прияте футбол с много достоинсва дали със верея или с брага или с левски просто ми е кев да ги гледам и разбирам че не си губя времето напразно а вие завистиците се чудите как да изкарате от девет извора вода гледаите си левски и цска тогава и им се наслаждаваите на неземната им игра
21
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво сте ревнали бе? Кой български футболист ще отиде да играе в Разград? Ми чи то там няма дискотеки и чалгарски с интелект на картоф. Кво ще прави клетия там? Иначе може да наемат Божинов - да гони топките като излязат извън очертанията на терена...
20
14
 
13
 
! Отговори
Крали Марко преди 6 години
Домуса е изчадие на ада. Дано си получи възмездие той и неговата семка за всички злини които причинява на българскя народ.Иначе чужденците от Лудогорец играха приятен футбол. Средно европейско ниво.
19
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е 4е Це ц Ка и Ле у ски са пратени в ъгъла и скимтят.
18
16
 
14
 
! Отговори
Падението на Домуса преди 6 години
Пишат се неистини какъв бизнесмен бил Домусчиев, обаче мен много ме съмнява, че той е реален бизнесмен. Повечето от положителните коментари за Лудогорец са написани от платени тpoлoвe на Домуса - те за заели цялото пространство на Спортал и подобните там. Напишете нещо срещу Лудогорец например вдругиден когато Домуса не е платил и няма да видите такива отговори.Домуса толкова е паднал, че вместо да се занимава с бизнеса си, плаща на драскачи да го хвалят. Ако не беше жалко щеше да бъде смешно.
17
5
 
22
 
! Отговори
До Хелиос преди 6 години
Първо: не ми говори за патриотизъм ,след като името ти е далеч от българското изписано на латинеца!Второ: не съм лаик,а съвсем обективен реалист ! Трагедията на националният ни отбор съвсем не е следствено-причинно обстоятелство на чужденците в Лудогорец,а такова на БФС ! И ако имаме качествени футболисти,бази,треньори и правилна футболна философия ,защо Лудогорвц да им пречи ?! Футболът отдавна е бизнес,но Лудогорец го правят и печеливш за нас-обикновените фенове,а останалото е МАФИЯ
16
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да кажа, че в Барса боготворят Лео Меси. Той е аржентинец, но нали се сещате, че ако всички като него в отбора са гении на своите си постове, каталунските фенове няма да имат нищо против Барса да е съставена само от аржентинци или чужденци( не испанци)? М? Само че, и разградчани не ги *** за вас останалите кво мислите за отбора им. Те се радват на победите на отбора, а не кой играе в него. Мр.ете от злоба!
15
5
 
38
 
! Отговори
Martin преди 6 години
До Домусчиев е оли**ренСамо да спомена, че преди хегемонията на Лудогорец българския национален отбор пак си беше трагичен. Не виждам защо Лудогорец се изкарва виновен за всичко.
14
32
 
24
 
! Отговори
Домусчиев е оли**рен преди 6 години
Лудогорец е добре сглобен отбор от чужденци, който вреди на българския футбол. Мога да кажа, че след хегемонията на Лудогорец, българския национален отбор е трагичен.Най-трудните моменти на Лудогорец са домакинствата защото това е отбор без фенове. На мачът Монтана-Лудогорец присъстваха 97 зрители на стадиона. Ако ще гледаме чужденци защо да не стоим в къщи и да гледаме Премиер Лига на Англия, първенстата на Испания, Германия и Италия.Домусчиев е олигарх, който презира българите.
13
20
 
14
 
! Отговори
Hellios преди 6 години
Чета тук, някакви футболни лаици дават примери с Челси и т.н.Сега, ще ви дам примерен съствав на Българския национален отбор по футбол, ако всичките 10 отбора от Първа лига има по 20 чужденци в съставите си:1.Ренан2.Натаниел3.Пластун4.Моци5.някоя друга чернилка6.още някоя друга чернилка7.Мисиджан8.някой от Мадагаскар9.някой от Бразилия10.някой от Румъния11.някой от Бразилияи още 5 резерви от която държава си искате от света. *** и Българския национален отбор!!!!

Спонсорирани публикации