Багата с 16-а победа, победи корав бразилец

Победата на българина дойде след съдийско решение
3 ное 2017 08:10,
28
Багата с 16-а победа, победи корав бразилец
Снимка: Twitter

Родната ММА звезда Благой Иванов продължава с чудесното си представяне, след като постигна шестнайста победа в професионалната си кариера.

Тази нощ Багата се наложи със съдийско решение над бразилския ветеран Кайо Аленкар с (29-28, 29-28, 29-27) гласа. Сблъсъкът помежду им продължи от 3 рунда по 5 минути, в които 38-годишният латинос оказа жестока съпротива на българина.

И двамата бойци започнаха с размяна на удари с крака и така продължи почти до края. Багата нанесе по-тежките удари, поразявайки Аленкар с няколко левачки, които обаче не успяха да пречупят бразилеца.

В един момент ветеранът бръкна в окото на Иванов във втория рунд, но Багата продължи да го гони почти през цялата битка. В края съдийското решение бе единодушно за нашия състезател, който подобри статистиката си в ММА на 16-1.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: ММАбагата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
12
 
! Отговори
до до1 преди 6 години
там гънки не трябват, а рефлекси. Действия без мисловна дейност.
4
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1В спорта дето се състезава трябва да имаш гънки на мозъка, да пресметнеш коя хватка да приложиш и кога да удариш. Повече не са му нужни. Голям шампион е Багата.
3
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е този е истински биткаджия не като Пульо и Гришньо, де ревунчат при всеки неуспех. Наскоро приказвах с един от Казахстан и ме препарира като ми вика, че Багата има много фенове в РФ.
2
6
 
3
 
! Отговори
KOSTOV преди 6 години
ZA NAGRADATA DA VZEME DA HAPNE NYAKOLKO NOJKI
1
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
едно време като влезна в бигбрадър и се натреска си показа истинската същност.4 мозъчни гънки за физиологични нужди. модерен "батка" за съвременното общество.

Спонсорирани публикации