Багата с 16-а победа, победи корав бразилец

Победата на българина дойде след съдийско решение
3 ное 2017 08:10,
28
Багата с 16-а победа, победи корав бразилец
Снимка: Twitter

Родната ММА звезда Благой Иванов продължава с чудесното си представяне, след като постигна шестнайста победа в професионалната си кариера.

Тази нощ Багата се наложи със съдийско решение над бразилския ветеран Кайо Аленкар с (29-28, 29-28, 29-27) гласа. Сблъсъкът помежду им продължи от 3 рунда по 5 минути, в които 38-годишният латинос оказа жестока съпротива на българина.

И двамата бойци започнаха с размяна на удари с крака и така продължи почти до края. Багата нанесе по-тежките удари, поразявайки Аленкар с няколко левачки, които обаче не успяха да пречупят бразилеца.

В един момент ветеранът бръкна в окото на Иванов във втория рунд, но Багата продължи да го гони почти през цялата битка. В края съдийското решение бе единодушно за нашия състезател, който подобри статистиката си в ММА на 16-1.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: ММАбагата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
petar преди 6 години
16-1.draskachite mogat poveche
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре. Хайде да бъдем реалисти.Игра на Багата на земя - средна.Игра в стойка - ограничена.Обща техничност - почти липсва. Резултатен ли е - да. Основно с добро пласиране.Багата като човек - едни орли щяха да стават гугутки, а синоптичката едвам я спасиха.Багата на състезания - винаги с българското знаме.Общ извод - противоречива личност, със силни и слаби страни.
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОлко от тук подхранващите могат да постигнат неговите успехи, смешници с бирени кореми, малки, но за сметка на това меки пацички и трицифрени заплатки?
22
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срам ме е от този!
21
2
 
6
 
! Отговори
fw преди 6 години
До АнонименА за визата за Щатите нещо да ми отговориш?Кобрата е европейски при аматьорите ,има медили от световни първенства!На немците не им е баш съвсем все едно с кой подписват,нали ако наистина е престъпник ,ще си проличи в поведение ,липса на тренировки,или по-лошо както с Бойцов ако го знаеш кой е.А инак ако ги няма бойните спортове ,замисляш ли се какво ще стане с всички боксьори,борци,кикбоксьори и ммейци?Не може всеки да е първенец по математика!
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все пак е единственият победил Фьодор Емилияненко на бойно самбо.Няма друг!
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз се съмнявам за това с предложението. Благой може да е талантлив и да е шампион в неговата си организация, но не е супер звезда.Версията, в която се бие не може да се конкурира като популярност с UFC, където са най-добрите, а руснаците имат много добри бойци навсякъде.Просто нямат нужда. Ако е имало нещо то е по-скоро свързано с успехите му в бойното самбо и победата над Фьодор.Виж за Марко Косев наистина имаше нещо такова защото е най-добрия в "руския" спорт бойно самбо.
18
1
 
1
 
! Отговори
до 13 преди 6 години
Не знам,не съм чувал за такова предложение от Русия,малко ме съмнява.И ако е имало,не е казал няма как да се случи,а е благодарил и културно е отказал,защото тяхната школа е най-добрата в този спорт,и е наистина голямо признание да те поканят да се състезаваш за Русия.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До fwНа немците от Зауерланд им е през....за това какви са били боксьорите им преди да подпишат с тях, още повече, че го няма черно на бяло и липсват присъди.Хората които стават професионални боксьори не са добри момчета, които са били отличници, а го голяма част от тях имат по-тъмно минало, дори и Джошуа и това не се крие. А в БГ повечето ММА-ци са замесени в криминална дейност, защото така се издържат. За истински успелите като Багата, Стъки и др може да не е така или поне не вече
16
4
 
5
 
! Отговори
Бачо Кольо преди 6 години
Чудесно бъдещо попъление в средите на биячите и наркосите..и ако доживее достатъчно - на пенсионерите пазачи :)
15
5
 
10
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До Анонимен 9 - "братко" Българин? Ти къде видя спорт в това меле? Това си е кютек между два индивида. Спорт - е доста силно казано. Така че, на кое по точно да се радваме? Някак ММА и спорт не ми се връзват. По ми прилича на американски формат гладиаторски борби за ниско интелигентна публика, в които да вземеш парите на публиката като подхранваш най низките и страсти. Не те разбирам, от какво се прехласваш, "братко"?
14
5
 
1
 
! Отговори
fw преди 6 години
Троловете се припознаха и ми пишат минуси,чакълеят политическа поръчка.Да знаете ,че офиса ви е известен и лесно може да бъде навестен!
13
2
 
27
 
! Отговори
бай петко преди 6 години
преди няколко години багата имаше страхотно предложение от Русия предлагаха му много пари + перфектни условия за тренировки единственото условие бе да се бие под флага на Русия тогава багата каза че това няма как да се случи и отказа а тези тук които го критикуват при подобна многомилионна оферта и майка си ще продадат...
12
11
 
11
 
! Отговори
fw преди 6 години
Какви наркотици и проституции ви гонят ве?Човека е спортист от малък ,ако се занимаваше с престъпност ,нямаше да печели медали в самбото и да е шампион в Щатите,най-малкото виза нямаше да му дадат от САЩ.Вие освен ,че сте озлобени ,сте и неграмотни,вероятно *** чакащи поръчка.Или Кобрата бил събирал дългове,щяха ли немците от Зауерланд да подпишат с човек ,който има криминална дейност,че и за шампион да го класирват да се бие.Малко разсъждения ако обичате ,не само повтаряне на махленски клю
11
6
 
4
 
! Отговори
ДО КОМЕНТАТОРИТЕ преди 6 години
Много от коментиращите доло не харесват БАГАТА но докато са видели статията са побързали да я отворят и прочетат че и коментари са оставили.Очаквам тази статия да има много коментари от такива като тези доло. Гроздето кисело ли е никому не нужни и абсолютно безизвесттни индивиди,коментатори.ХАХАХАХА
10
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Багата освен балтия с едната ръка, овладя ли и върховния, таен удар на школата - балтия с другата ръка?
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Братя българи, радвайте се на успехите му и го разглеждайте като спортист и нищо друго. Ако гледаме какви ги върши Стойчков извън терена, то трябва да се гръмнем
8
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете тоя махленски бой, а гледайте в неделя сутринта в 3-4 българско време един зловещ двубой между световния шампион Дионтей Уайлдър и Бърмейн Стивърн- единствения човек досега от 38 мача за Уайлдър който не можа да нокаутира а го победи по точки. Гледайте първата им среща за какъв бой става въпрос. Тоя Бърмейн има глава от желязо. ЮКакви тупалки отнесе от Уайлдър не е истина. Само че тогава още в началото Уайлдър пукна кост на едната си ръка и това отслаби ударите му. В неделя ще е зрелище
7
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наскоро гледах "Роки" 1 и 2 и въпреки че е кино , останах впечатлен от епичните битки. Замислих се що за балерини са сегашните . И разбрах защо му махнаха паметника на нашия човек- из филма има някои коментари в разрез с основната линия на партията . "Роки, вложи си парите в индустрията за презервативи- това е бъдещето.- че кой купува презервативи , аз никога не ползвам" и други от тоя род.
6
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голямо чудо. Това ченгесарско запъртъче, занимаващо се с всевъзможни престъпления, като основните са склоняване към проституция и разпространение на наркотици, вместо да е в затвора, те го изкарват герой. Явно дъртото ченге, баща му,го прикрива. Жалко че не ритна камбаната, когато го наръгаха в една дискотека, беше решил че ще изнасилва и никой нищо не може да му каже. Но то с баща полицай, какъв да станеш освен престъпник.

Спонсорирани публикации