ЦСКА би Лудогорец в Разград, мечтае за титлата

"Армейците" обърнаха с 2:1 "орлите" в Разград
70
ЦСКА би Лудогорец в Разград, мечтае за титлата
Снимка: Булфото

ЦСКА-София изигра страхотен мач в Разград и победи шампиона Лудогорец с 2:1 в среща от Първа лига та България.

Домакините дръпнаха в резултата след гол на Кампаняро (50), но с попадения на Каранга (59) и Меркадо (71) "червените" заслужено стигнаха до победата и трите точки.

С тази победа ЦСКА-София отново е в играта за шампионската титла, като "армейците" вече изостават само на две точки от Лудогорец и първото място.

Подробности за дербито четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: ЛудогорецЦСКА-София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
5
 
! Отговори
баба НИНА преди 6 години
ЗАЩО НА ГЕРЕНЧЕНИ ДАДОХА СТАДИОНА СОФИЯНСКИ,ОТ КЪДЕ ПОСТРОИХА НОВА ТРИБУНА,ОТ КЪДЕ ПАРИ,ЗАЩО САМО НА ТЯХ,ТЕ ДА НЕ СА БОГОПОМАЗАНИ,НИЩО НЕ СА ДАЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ,САМО ЦОЦАТ,ЦСКА ПЛАЩА МЕСЕЧНО НАЕМ ЗА БАЗИТЕ 100000 ЛВ,ЗАЩОВМЕСТО ДА ГРАДИ ДЕЦА ,ЮНОШИ,ТОВА ЛИ СПРАВИДЛИВОСТТА НАДЕМОКРАТИЧНОТО ВИ РАЗВИТИЕ,ЗА ЕДНИ ДУЗПА,НА ДРУГИ НАЕМ.ЕГАТИ РАЗВИТИЕТО НА ФУТБОЛА СЛЕД 94 ГОДИНА,ПЪЛНО ПОДЧИНЕНИЕ НА КАПАТА,ШАПКАТА ИТ Н,МНОГО ДЕТСКИ ЗАЯЖДАНИЯ В ИЗКАЗВАНИЯТА,КЪДЕ СА МЪЖКИТЕ ПРИКАЗКИ,ЯЗЪК ЗА СТАРИТЕ ФУТ
52
3
 
7
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 6 години
ЖИВЕЕМ В НАЙ ЛЪЖЛИВАТА ДЕМОКРАДАЦИЯ В СВЕТА,СРЕЩУ ЛЕВСКИ НЕ СА ДАЛИ ДУЗПА ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ,КАКТО ПРИ СОЦА,ЩОТО СА ДС,В ЛУДОГОРЕЦ НЕ ДАВАТ ДУЗПА,СЪБОРИ ГО КАТО ЧУВАЛ,ДАВА ЖЪЛТ И ЧЕРВЕН КАРТОН БЕЗ ФАЛ,ЩОТО СЪДИЯТА ИСКА ДА ПРОВАЛИ ЦСКА,И ТАКА ГОДИНИ НАРЕД,НЯМА НАКАЗАНИЯ,НЯМА БСФС,ЗАЩО ЛИ ПОЛУЧАВАТ НАРОДНА ПАРА,ПЪЛЕН ХАОС В БАЗИТЕ,СУЛТАНСКИ И ВЕЗИРСКИ РЕШЕНИЯ,СЯКАШ СМЕ КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ,ИЗМИТАЙТЕ СЕ ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО,ИЛИВЪВЕДЕТЕ РЕД,ВИЖТЕ ИТАЛИЯ,ЗАПИСИ,ЧЕСТНИ МАЧОВЕ, А НЕ ПЪЛЕН *** В СРЕЩИТ
51
7
 
2
 
! Отговори
до до Голяма рабо преди 6 години
Левски като пускат по трима българи , а ЦСКА по четирима та каква файда ...
50
13
 
6
 
! Отговори
Спиридон преди 6 години
Лудогорец даде мача без бой за да не се обезсмисли първенството още преди Нова Година. Иначе кой ще плаща за да гледа платените канали на гела?? А пък оранжевите шизофреници се радват все едно са спечелили ШЛ. Какво се радвате - не ви ли е ясно че пак Лудогорец ще са шампиони? Не ги ли гледате как играят в Лига Европа? Те са най-силния отбор в България в момента, няма спор. Жалкото обаче е че съдиите свирят почти винаги в тяхна полза и в голяма степен предопределят първенството!!!
49
2
 
6
 
! Отговори
До до Голяма работа преди 6 години
Не знам какъв им е втория отбор, но е факт, че за 7-*** поредна година от както са на върха имат 1 българин в отбора, за толкова време все един да не се намери, еми малко ми е странно. иначе да, и според мен това е правилиния метод на работа.
48
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пилците се броят на есен ! Честита победа на ЦСКА,но не мисля,че от нея трябва да се правят генерални изводи ! Лудогорец имаха тежък мач в четвъртък,от началото на сезона играят в цикъл четвъртък-неделя,а другите отбори са по-свежи.При 1:0 го има и момента на поддценяване,което води до отпускане,разконцентриране и демотивиране.Не умаловажавам победата на ЦСКА,но твърдо стоя зад думите си,че Лудогорец е класа над останалите отбори в А РФГ и ще станат отново шампиони !
47
2
 
5
 
! Отговори
до до Голяма рабо преди 6 години
Лудогорец доколкото знам имат втори отбор , който се състезава в Б група . но няма право да влиза в първата лига и това е именно с цел да се обиграват.Преди време всички отбори имаха подобни младежки формации от които се взимаха най-добрите футболисти и нещата си вървяха.Предполагам , че когато от втория отбор на лудите се появи много добре играещ талант ще бъде привелечен при големите и бавно ще започнат чужденците да намаляват.Стратегията предполагам е такава.Да я приемат и другите отбори.
46
0
 
6
 
! Отговори
До до до Голяма рабо преди 6 години
Да, неоспорим факт, но ако не влагаш в ДЮШ, тези булгарски таланти, от къде ще дойдат, дори и да имаш младежи, не ги ли пускаш да се обиграят, те просто нямат как да се развиват. Тука гледаме едни псевдо ДЮШ които за да играе някой, трябва да си плати, а талантите които немогат да плащат, седят на резервната скамейки без да се развиват. Няма как да стане, иначе да, чужденците не са ни виновни, виновни са клубните ръководства.
45
0
 
4
 
! Отговори
до до Голяма рабо преди 6 години
Футболът е бизнес и когато не се появяват качествени играчи , които са българи ако човек иска да постигне успехи и да си възвърне вложените пари нормално е да купува играчи от други държави.И в Португалия не са много португалците по отборите ама не им се отразява нито на националния отбор , нито на отборите им в евротурнирите.Пълна заблуда е , че чужденците са виновни за националния.Виновни са играчите , които не умеят и не влагат сърцето си в мачовете.
44
0
 
1
 
! Отговори
до до Голяма рабпта преди 6 години
Прочети малко коментари по надолу, и ще разбереш защо съм го написал. И за мен е чудно, какво толкова когато някой победи. А най се дразня преди всеки мач как всеки се заканва, така след мача, половината са с подвити опашки, другите са като пауни. Хич не ме е грижа, болно ми е единствено, че в т.нар. "елитни" отбори, българите са малко, и така страда националния отбор.
43
4
 
2
 
! Отговори
до до Голяма рабпта преди 6 години
И като победили какво толкова станало ? От 18 мача между тях са взели едва втората си победа.Какви са тия дитирамби и напомпани приказки , че и какви ли не други глупости.Всяка победа трябва да се приема с достойнство , а не да си запикаваш очите.
42
1
 
10
 
! Отговори
До Голяма работа сте преди 6 години
И това какво значение има? чорбата биха ли - биха, кой е бил свеж о кой уморен, има си треньор, има си резервна скамейка има си и тактика. Резултата е важен а той е, че чорбата би кренвиршите. Говедата могат само да мучат сега. И само да вметна, боли ме и за Левски и за ЦСКА и за Лудогорец оная работа, не знам защо продължавам да гледам някакви гастербайтери да играят за български отбори ама явно е до навик
41
17
 
7
 
! Отговори
Голяма работа сте преди 6 години
Чета напомпаните глупости на няколко фена на ЦСКА - Литекс и се чудя наистина ли не разбират къде е причината за техния успех ? Лудогорец изиграха за една седмица достатъчно тежки мачове и излязоха от всичките тях с много добри резултати.Късмет за ЦСКА , че те не бяха гостуващи в началото , когато Лудогорец бяха свежи , защото събери чарк щяха да бъдат порядъчно опердашени с разлика.Въпреки това лудите из по-голямата част от мача бяха по-добрите , вкараха си гола и просто се умориха.
40
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Домуса предпочита да хвърля сили в Европа, затова оранжевите да не се правят много на ущипани. Пък и при изоставане към този момент с 2 точки, при положение, че половината сезон даже не е минал е доста смело да твърдиш как "гледаш към титлата", разбирам да остават 2-3 кръга... Трябва да черпите де, че от 10+ пъти, е които играете с тях биете за сефте
39
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АРМЕЕЦ 2На друго място в Европа не се налага изграждане на такъв сектор, защото феновете са хора, а не маймуни. Никой не иска да пусне в къщата си животни, които чупят и унищожават собствеността му.
38
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
каквато ви е публиката такъв ви е и отбора *** до *** не се притесняваите днес ви хвълиха едно шекерче и си мислете че сте хванали домуса за макарите второто място ви е почти сигурно
37
2
 
9
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Левски направи това преди 4-ри години! Похвално за ЦСКА, не са изостанали с много.
36
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиуу първенство гледа ли го някой освен *** ултрасии и селяниии ? Чак и статии пишат. ..
35
9
 
24
 
! Отговори
A преди 6 години
Честита победа армейци и само ЦСКА!!! А простите хейтърчета да продължават да си повтарят едно и също като папагали, то и акъла им е толкова!!!
34
2
 
8
 
! Отговори
гого преди 6 години
ако посинелите от яд ги олабва като се сещат и за литекс хубаво, все нещо требе да ги утешава....

Спонсорирани публикации