Уайлдър защити титлата си и обяви война на Джошуа

Мачът му с Бърмейн Стивърн продължи само 180 секунди
5 ное 2017 09:35, Екип на Dnes.bg
43
Уайлдър защити титлата си и обяви война на Джошуа
Снимка: Reuters

Дионтей Уайлдър защити титлата си в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC), след като още в първия рунд нокаутира Бърмейн Стивърн. Дългоочакваният мач се игра в Ню Йорк, но продължи не повече от 180 секунди за жалост на феновете, които бяха изпълнили залата до краен предел.

По този начин Уайлдър постигна 39 победа в кариерата си от 39 мача, от които 38 с нокаут. Освен това той спази заканата си да нокаутира Стивърн. През 2015 г. именно той удържа 12 рунда срещу Уайлдър и загуби по-точки.

След края на мача шампионът на WBC се закани на Антъни Джошуа. Очаква се двамата да се изправят един срешу друг на ринга през 2018 г., с което несъмнено ще предизвика огромен интерес.

"Най-добрият съм и за това няма какво да доказвам. Джошуа, обявявам ти война. Приемаш ли моето предизвикателство? Вече чакам толкова дълго, знам, че съм истинският шампион, защото съм най-добрият. Готов ли си да го провериш? Светът иска Джошуа – Уайлдър. Без повече криеници и извинения. Дай дата, не се чуди", извика се от ринга Уайлдър.
 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: джошуаДионтей Уайлдър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
5
 
! Отговори
Лично мнение преди 6 години
Гледах няколко мача на Уайлдър, включително с поляка Шпилка както споменават по-долу. Струва ми се статичен и бавен, може и да се лъжа. Има много силни удари и с двете ръце. От друга страна, ако Джошуа играе както в последния си мач, ще загуби. Според мен Уайлдър няма шанс срещу Кличко и Фюри (и двамата се отказаха, като Фюри може да се върне). Срещу Жозеф Паркър сега мачът би бил 50:50, като Паркър става все по-добър.Обаче, прави впечатление като много гаден по характер човек, много неприятен.
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-После истински бокс ! След тъпаата и скучнаа ера на кличкоо . Истината е в черните - там има агресия , мускули и бокс. Мач Джошуа - Уайдер ще е истинско зрелище. Такова няма да е имало от ерата Тайсън.
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Огромен опит има Уайлдър. Вече е 32 годишен и има 39 мача и 39 победи. С течение на времето става все по-голям психолог и напипва много набързо слабите места на противника. И ако сте гледали интервюта с него...тоя е супер интелигентен за боксьор.
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рокендролчо, ако си гледал пресконференцията на Уайлдър преди мача щеше да ти стане ясно, че Стивърн за него е един отдавна преминал разцвета на силите си боксьор. Това че Уайлдър си счупи ръката още в началото на мача им преди 3 години позволи на тоя да си мисли че има шанс срещу Уайлдър. Само че Уайлдър и с една ръка го преби от бой...но не можа да го нокаутира. Сега виждаме с две здрави ръце кво го направи. Факт!
33
1
 
2
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
Все си мислех, че форумите са за обменяме на мнения и за да научи човек нещо ново. В последно време все повече се убеждавам, че греша. :) Нямам намерение да водя безсмислени спорове.
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 34 Снощният мач Уайлдър не искаше да доказва нищо на Бърмейн. Той знае че ще го убие от бой, а искаше да покаже на Джошуа какво притежава като арсенал. Затова и не се церемони с тоя и си показа зловещата същност за 3 минути.
31
1
 
1
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
До 33. Това го знам. Въпросът е,че точно такъв човек е доста силно казано да бъде наречен "торба".
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 32 Таз 'Торба" беше единствения човек който Уайлдър не беше нокаутирвал в 38-те си мача през кариерата... до снощи. То и затова го смля от бой набързо- оня му се заканваше че не може да го нокаутира и Уайлдър му показа че времената са вече други. Направо му откъсна главата.
29
1
 
3
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
"ебатти смешния мач........таз торба Стивъртън кой го излъга че е бокъор. "..."Таз торба" беше световен шампион. От него Уайлдър взе световната титла и сега играха реванш.
28
2
 
2
 
! Отговори
антон кура от ямбол преди 6 години
ебатти смешния мач........таз торба Стивъртън кой го излъга че е бокъор. какжо толкова го възхвалявате Донатей......противника му беше гола вода.
27
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майко ? - Пулев в къв филм се е вкарал
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 27 Бе ти *** ли си бе? Нали чукаш в гугъла и ти излизат височините на хората. Много добре знам, че Тайсън е 177-178 см. И това ти казвам, че той пребиваше от бой 15-20 сантиметря по-високи от него боксьори. Ръстът тук няма значение, папагал. Това искам да кажа!
25
0
 
5
 
! Отговори
са преди 6 години
Добре,че нашето момче се контузи!!Това в мач,а не Джошуа-Пулев!!
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 26 Не е заяждане просто ти пиша неща който не са тайна да не се излагаш има разлика от това да си 1,77 висок и да си 1,88 см.има разлика да си с китка 21 см и 36 нали ??!
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 24 Клавишите с номер 7 и 8 са един до друг на клавиатурата. При печатането съм умерил грешния клавиш. Ти си смешния че се заяждаш на дребно, а то даже по-малката височина на Тайсън е още по-голяма подкрепа в моя пост като защита на тезата ми, ***. Муахахаах...
22
1
 
4
 
! Отговори
???????????????????? преди 6 години
До Анонимен7 БОЖЕ ОЩЕ ЕДИН ИД**Т КОЙ ИМА ОБИКОЛКА НА КИТКАТА 36 СМ АБЕ ВИЕ ДА НЕ СТЕ ОМРЕЛИ ОТ ПИЕНЕ ТО НА АЛЕКСЕЙ ВОЙВОДА СЪЗТЕЗАТЕЛ ПО КАНАДСКА БОРМА КИТКАТА МУ Е 23 СМ. ТА НА ТЕЗИ ЩЕ Е 36,36 СМ. ДОРИ ГЛЕЗЕН НЯМА С ТАКАВА ОБИКОЛКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 23 МАЙК ТАЙСЪН 1,88 ????????????????????????????? МАЙК ТАЙСЪН Е 1,77 БЕШЕ И В БИГ БРАДЪР ПОТЪРСИ ФАКТИТЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 21 Snorky С изключение на тоя Бърмейн снощи който e 1.88 m, всички други защити на титлите си Уайлдър ги е правил при боксьори с ръст над 1.92 м. Това за теб са ниски съперници? Крис Арелоа, Молина, Шпилка? Впрочем на Майк Тайсън защо не му пречеше ръста от 1.88м, когато трябваше да се бие с великани по 1.95 и нагоре?Чудиш се вече какви простотии да пишеш.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 21 Добре де, Джошуа пък с кого се е бил? С Хей, с Поветкин, с Тайсън Фюри преди кризата му? Дойде пенсионера Кличко на 42 години и го прати в нокдаун. За кво си говорим? Ще си говорим след оня мач...ако има изобщо такъв мач.
18
2
 
3
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Добре добре....от 40 срещи дадохте пример с двама едри и боксьори.....страшно подбиране на съперници няма що....мача с Джошуа е напълно непредвидим като Джошуа има леко предимство...