Колко ще спечели Гришо от Мастърса в Лондон?

Ракета №1 България вече е в световния тенис елит
10 ное 2017 13:06, Веселин Коларов
36
Колко ще спечели Гришо от Мастърса в Лондон?
Снимка: Reuters

Ракета №1 на България – Григор Димитров, ще спечели 191 хиляди щатски долара само от класирането си на финалния турнир на ATP в Лондон. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" с водещ Иван Нончев по Bloomberg TV Bulgaria

Шампионът от Синсинати се падна в една група с Рафаел Надал, Давид Гофен и Доминик Тийм.
 
"Всяка една победа в тази фаза ще донесе същата печалба на Гришо. Успех на полуфиналите е равен на 585 хил. долара, а наградният фонд за титлата е 1 200 000 хил. долара. Ако завърши без загуба, става общо 2 549000 долара", обясни още Коларов.
 
По думите му, тези суми се доближават до турнирите от Големия шлем, тъй като това е най-престижният турнир от ATP.
 
"За него се класират осемте най-добри състезатели за календарната година. Димитров вече е сред тенис елита", добави Коларов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
4
 
! Отговори
Кокалянско ханче преди 6 години
Комуна знам те още от 81-а на скифа!А 28...анонимен......много заблуден........жал ми е....младо момче с малко развит мозък :)))
23
1
 
6
 
! Отговори
КГБ преди 6 години
До АнонименПлатеца на доходите удържа данъка и го внася в хазната преди да плати възнаграждението. В Англия ако не се лъжа данъка е 32%. Спокойно, плаща си данъците.
22
3
 
6
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
Колко от *** са наясно, че тези пари са без данък. 40% заминаха от раз. Не 10% като при нас. Около 30% за мениджъра. За масажист. Кондиционен треньор. Наплитане на дузина тенис ракери. Начална такса за участие в турнира. Хотели. Транспорт. Медикаменти и т.н., и т.н. Разходи за подготовка преди турнира.
21
2
 
8
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 6 години
Всеки говорещ български, който плюе против Гришо, един велик българин даже и да загуби всичките си мачове в Лондон е пълен бок*лук и ****ник и в интернет анонимен и на улицата и в чужбина и в къщи при семейството си и навсякъде!
20
1
 
13
 
! Отговори
Фенка преди 6 години
След като прочетох коментарите, разбрах, че Иво Христов е правза дебелите. Григор е нашата гордост. Дерзай, момче!
19
0
 
4
 
! Отговори
Известен преди 6 години
До Анонимен 20Леко, леко, че както си се газирал, да не се гътнеш от някой инфаркт.
18
0
 
4
 
! Отговори
Учител по математика преди 6 години
Веско, Веско не си внимавал в часовете по математика! 1 200 000 ХИЛ. долара няма нищо общо с истинската сума/вярната/ 1 200 000 долара
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко ще спечели Григор Димитров, но никъде не се описват колко точки се печели на мач.Защо ?Реално печалбата е точки и награден фонд.Не знам кой е този Веселин Коларов.Но очевидно му избягва факта ,че в тениса се борят да печелят точки и това има значение за степента на турнира и важността.Което е странно за коментиращ тенис спорта , но очевадно изпуснал основата.
16
4
 
4
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Ако Джокович и Мъри не се бяха контузили и пропуснали почти целия сезон Гришо щеше да види 6-то място в АТП чрез крив макарон. В историята мили фенове се влиза когато се изправяш срещу най-силните си съперници а не като двама от тях не участват в Лондон. Другата година ако направи нещо повече да кажем че има напредък *** тази година поредната от многото в които изпуска златни шансове да направи нещо от само себе си а не да чака някой да се откаже нищо не направи. Това са фактите. Боговете мълчат.
15
0
 
3
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Колко щял да спечели :) Питайте Майуедър колко спечели за един няколко минутен бой ! Сигурен съм на 101% че ако Гришо не беше българин ....тази статия нямше да я има !
14
3
 
10
 
! Отговори
Известен преди 6 години
До Анонимен 16Умник, Димитров има постоянен адрес и е данъчно задължен в Монако.Ех, що така по-простите сте и токова по-злобни?
13
3
 
8
 
! Отговори
Нали е така ? преди 6 години
По добре здрав и богат,от колкото беден и болен/умственно/ като анонимният 8.
12
3
 
8
 
! Отговори
До 8 преди 6 години
Ти явно си футболен ултрас тотално не запознат с тениса.Първите 50 в АТП са ЕЛИТА НА СВЕТОНИЯ ТЕНИС.Те не играят в ,,Чалънджър" и Фючърс а само в мастърс.Тези които не са в елита,като втората ни ракета Лазов и другите Лазаров,Бачев,Калоян,Младенов и т.н. които са след 1500ното място са вересии малки неудачнико.Дришьото си ти но си т.ъ.п.о.ват и не го осъзнаваш.Боже слез и ако можеш му налей малко мозък в кухата кратунка
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия смотани заглавия......Колкото и да спечелил, негови са си.Аман от зависници. Даже не прочетох статията или коментарите. ЗНАМ какво пише. :))))))
10
5
 
15
 
! Отговори
\m/ преди 6 години
Браво, Гришо!Жив и Здрав!
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ние българите сме майстори на това да броим парите на другите хора, особено на тези, които си ги изкарват честно. Защо не пуснете една статия "колко ще спечели ...... - депутат от ГЕРБ". Ама за тая работа се иска кураж нали? не става когато си на хранилка
8
3
 
17
 
! Отговори
Смрат преди 6 години
А дали Гришо го интересува , колко взима всеки от вас , който като мишки църкат по таз земя ?
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"1 200 000 хил. долара" демек 1 200 000 000 долара... Тая математика много трудна явно.
6
7
 
7
 
! Отговори
Федерер преди 6 години
Вие пък от къде знаете, че не плаща данъци тук?Привикали са го от НАП или са завели дело?Може и така да е, ама нищо не се е чуло.Съмнява ме да има нещо такова, понеже облагаемите суми при него са доста апетитни и май само чакат да стъпи нещо накриво.
5
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай Кобра ..