Пак изпитание за Наим: Спешна операция заради мозъчен кръвоизлив

Причината вероятно са лекарствата, които шампиона приемал преди трансплантацията
Обновена: 11 ное 2017 20:49 | 11 ное 2017 20:32,
35
Пак изпитание за Наим: Спешна операция заради мозъчен кръвоизлив
Снимка: архив Reuters

Шампионът по вдигане на тежести Наим Сюлейманоглу е претърпял нова спешна операция. Причината е кръвоизлив в мозъка.

Още по темата

Това информираха турските медии, цитирани от bTV. Новините се позовават на официално съобщение от болницата, където се лекува трикратният олимпийски шампион. За момента не се съобщават повече подробности.

В края на септември Наим Сюлейманоглу бе приет по спешност в болница заради тежка чернодробна цироза и проблеми с бъбреците.

На 6 октомври му бе извършена животоспасяваща чернодробна трансплантация. След нея лекарите обявиха, че шампионът е добре и се възстановява. Малко преди изписването му обаче бе съобщено, че е претърпял инсулт.

Състоянието на Наим следи отблизо лично президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган. Той го посети и в болницата след тежката операция през октомври.

Проблемите с кръвоизлива са възникнали на по-късен етап заради лекарствата, които най-великият щангист за всички времена е приемал преди трансплантацията.

Те били за разширяване на кръвоносните съдове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Да бе. Затова Папата доживя до 80. То си е до човека.
28
4
 
2
 
! Отговори
Българин отново преди 6 години
Не е ли прекалено голям броят на неграмотните ни сънародници, които пишат тук? А злобата им? Какво биха направили, ако им се забрани да говорят майчиния си език, както ние направихме с Наим и другите турци в България? По-полека с патриотизма и предателството!
27
1
 
2
 
! Отговори
Драгалевски Мангел преди 6 години
Де лекарите по света да полагаха такива грижи и милосърдие за всички хора! А у нас Айдуккосто с четата си унищожи всичко.Вече няма дори здравеопазване и читави лекари!Анатема, до девето!!!
26
1
 
0
 
! Отговори
Българин преди 6 години
До 30:Б, ти си самоунижен защото си неграмотен. Не знаеш да пишеш, а освен това си и ***.а.к.
25
1
 
10
 
! Отговори
Б преди 6 години
какво ни занимавате с този подъл неблагодарник !България го направи спортис а той за благодарност унижи всички ни !нека мре помяра му ниеден, на скво ни засяга, нали е турчин сега
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори и най-великите личности на тоя свят са умирали.Това е неизбежният край на всяко човешко същество.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано се оправи! Що се отнася до това какъв е, ами едва ли е турчин. По-скоро турчеещ се българин. Когато навремето идва Освобождението, турците се изнасят от България по собствено си желание в продължение на няколко месеца. Останалите в България са останали по техен си, личен избор, избирайки България за страната където да се раждат и развиват децата им, а не Турция. Защо например в Турция няма българи - защото след освобождението се изтеглят в България (с малки изключения в Истанбул).
22
4
 
3
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
Заобикалят защото взехме мерки отрано, не като вас, които се сетиха да строят стена по границата си след като ИД изби много от вас по градовете ви, просто сме по-предвидливи.Колкото до Наум Шаламанов никой не му е забранявал нищо на сила при положение, че религията му е източно православна, родът български, а езикът също български.
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко най-добро, но защо ни занимавате упорито с чужди граждани?!
20
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак добре издържа човека и само той си знае какво е преживял. Не забравяйте, че този човек беше роден в българия - бантустана който дори бежанците от войните го заобикалят! Насила му се смени името, забрани му се религията, забрани му се да си говори майчиния си турски език и пр. диващини, извършени срещу него от страна на едно долно и гадно чукундурено племе, което пък племе за съжаление се е родило от кръстоската на македонките и аспаруховите турци.
19
2
 
3
 
! Отговори
Fy fan преди 6 години
До АнонименFy Fan bulgarisk rasist
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жабор, да беше изпитал жал към безимените си сънародници , независимо от етноса , умиращи в жалките си квартири или измислени български болници! Наим сам си избра пътя в живота и за него България беше девета дупка на кавала
17
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига ни занимавахте с този предател муслиман
16
9
 
12
 
! Отговори
Kobra преди 6 години
До ХА-ХА-ХА ! Защо да е бил предател българин съм но България държава ли Турция е държава получил е по-добри възможности защо да не отиде в Турция,Турция както и Китай са държави на бъдещето а България не само след 20 години Турция ще бъде 150 000 000 а Китай 2 млрд. а България не по-вече от 5 000 000 жалко но факт дори и ромите ще бягат от България.
15
2
 
6
 
! Отговори
Kobra преди 6 години
Особено противопоказно е да се използват стероиди от хора под 27 години и от хора който по природа са много здрави и атлетични мой братовчед Вили от стероиди си съсипа имунната система и някой от органите психически му повлияха много отрицателно стана член на скинарска група сега в момента има дело за расизъм нападнал някакво момче ром в Русе..само негативи!Дано Наум да се оправи но за съжаление ме съмнява..
14
1
 
6
 
! Отговори
Kobra преди 6 години
При някой стероидите ги удрят в черният дроб,други в бъбреците а трети претърпяват инфаркти или инсулти най-често срещаният страничен ефект е оплешивяване особено ако някой от дядовците на употребяващият е бил плешив.Почти всички употребяващи стероиди имат момичета това се дължи на стероидите ,Рони Колман,Христомир Христов,Митко Димитров и други стероиди като стромба и други за релеф изсушават ставите справка Лазар Ангелов релефен но на 30 години претърпя 4 операции на лактите и колената на 30!!
13
9
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Бог да го прости човека ! Или Аллах ...Предател беше, но все пак беше човешко същество.
12
1
 
6
 
! Отговори
Kobra преди 6 години
Същият учител за който ви пиша лично пред мен вземаше по 10 таблетки от същият стероид Бионабол преди да започне учебните занимания преди две години разбрах от мой приятел че Ивайло Петков е претърпял операция на сърцето на 54 години... никога не е пушил и пил..стероидите са лекарства за хора на 40 години за калцирване на костите и повишаване на потентността но когато се използват от млади хора,здрави вредят няма начин да не дефектират някаде в организма на човек при всеки различно..
11
4
 
6
 
! Отговори
Kobra преди 6 години
Тъкмо гледам в ютуб руски предавания за анаболните стероиди,не се заблуждавайте Наум се е унищожил от злоупотреба с стероиди в девети клас имах един учител от Плевен Ивайло Петко голям пич който се занимаваше с фитнес и беше учител по френски език той ми споделяше че негови приятели щангисти са му казвали че лично покойният вече Иван Абаджиев и е давал да приемат преди тренировка забележете 100 таблетки Бионабол по 5 милигфрама таблетка-100!!
10
5
 
5
 
! Отговори
бай х преди 6 години
в корана какво пише за ракията

Спонсорирани публикации