Тервел Пулев - пред най-тежкото изпитание в кариерата си

Той се изправя срещу много корав украинец в Берлин
11 ное 2017 15:44, Елка Василева
31
Тервел Пулев - пред най-тежкото изпитание в кариерата си
Снимка: Facebook

Тази вечер Тервел Пулев ще срещне най-сериозния опонент в професионалната си кариера. На галавечер в Берлин българинът ще се изправи срещу украинеца Артьом Редко, като мачът е основният в германската столица.

До момента Тервел има четири победи с нокаут от четири мача, а съперникът му е далеч по-опитен. Той има 21 успеха на ринга, 12 от които с нокаут, 8 загуби и 3 равни.

Редко е с 4 см по-нисък от Пулев и до момента никога не се е бил в мач за световната титла. На официалното претегляне снощи кантарът на Тервел се спря на 90,8 кг, докато стрелките на противника му се заковаха на 89,4 кг.

Последният мач на по-малкия от братята Пулеви беше през юни, когато в Берлин нокаутира Дражан Жанжанин. Тервел дебютира на 3 декември 2016 г. в зала "Арена Армеец", побеждавайки с технически нокаут Томислав Рудан.

На 8 април тази година Рамази Гогичашвили бе нокаутиран в първия рунд в Берлин и стана втората жертва на нашия боксьор. Третата победа на българина дойде на 28 април отново в зала "Арена Армеец" с технически нокаут срещу Якуб Войчик.
 

Спортни новини четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
12
 
3
 
! Отговори
Хахах преди 6 години
Женските сърца пак се включиха, душици машини заривайте глава в пясъка и както в училище сте били Тихи, кратки и за жалост малтретиране от буйните съученици, лекувай се, не е срамно нито късно
1
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да вземе пример от Пульо - старши и да се "контузва" докато е време, че иначе голям бой ще яде.

Спонсорирани публикации