Състоянието на Наим след операцията - стабилизирано

"Сякаш прескочихме кризата", каза лекарят му
Обновена: 12 ное 2017 19:54 | 12 ное 2017 19:39,
50
Състоянието на Наим след операцията - стабилизирано
Снимка: Архив, Reuters

След извършената вчера мозъчна операция състоянието на щангиста Наим Сюлейманоглу се е стабилизирало и е по-добро в сравнение с вчерашния ден. Това заяви лекуващият лекар проф. д-р Ялчън Полат, предаде БТА.

Още по темата

"Смятаме, че има подобрение и ще се върви към положително развитие. Сякаш прескочихме кризата. Но Сюлейманоглу остава в реанимацията, продължаваме да следим с повишено внимание състоянието му", каза лекарят.

Сюлейманоглу вчера по спешност претърпя мозъчна операция. След продължилата час и половина операция проф. Полат бе заявил, че съществува опасност за живота на щангиста.

По думите на професора операцията е била предприета по спешност поради оток вследствие на мозъчен кръвоизлив, за да се спре увеличението на отока, който създавал опасност за живота на щангиста.

Наим Сюлейманоглу, наричан Джобният херкулес, бе приет на 26 септември в болница с диагноза цироза.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган лично се ангажира с лечението на Сюлейманоглу, той бе преместен в частната болница Мемориал, която се смята за една от най-добрите в Турция.

На 6 октомври екип, ръководен от професор Ялчън Полат, извърши животоспасяваща трансплантация на черен дроб, а донор стана негов близък приятел.

Ердоган бе и първият посетител на Сюлейманоглу в болницата след трансплантацията.

По думите на професор Полат трансплантацията е била успешна и няма усложнения.
Сюлейманоглу остава в интензивното отделение на болницата Мемораил под постоянно лекарско наблюдение, не се допускат посетители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
6
 
12
 
! Отговори
B преди 6 години
това жалко турско ***, което плюеше по България и унижи България и всички Българи не заслужава нито съчувствие нито съжаление !защо ни занимавате с този гнусен и жалък предател !?
24
2
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Помня добре онова време ...Не е проблемът в това, че този избяга в друга държава ..Всеки може да предпочете да живее другаде.Проблемът е в това, че той позволи след това да го използват за пропаганда срещу държавата, в която се е родил и която го направи шампион в щангите.Прекалено голямо внимание му отделяте ! това
23
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наим е велик османски турчин
22
0
 
2
 
! Отговори
???????????????????? преди 6 години
предаде БТАПо публикацията работи: Василия Пейчева
21
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само Наим е спечелил повече медали и е подобрил рекорди отколкото всички български щангисти.
20
2
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Е, и?
19
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се сетя за *** турция и ми става едно хубаво."Шпионин по неволя" западен филм, определя на какво ниво е турция филма е нов 2016, 85% ориенталщина дива турция, и 10% Европейска турция всичко постигнато с Европа.
18
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Death is the only salvation of all traitors АМИН и нека Господ Бог да погуби всички предатели като се почне от наим и всеки от НПО.
17
2
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
А! Що изтрихте Ястребчето? Тъкмо тръгнах да го храня тоя потурчения.
16
9
 
20
 
! Отговори
Кирил преди 6 години
Прекалено внимание се отделя на един небългарин,отрекъл се от родината си,която го е направила голям спортист,за пари и злато и на всичко отгоре се превръща в символ на турската пропаганда по нашите земи. Не заслужава това внимание!
15
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** е такава *** че дори не си заслужава да се изпикaeш въху нея, камо ли да се осакатиш за да спечелиш медали, та после криводзурлатите балкански диваци - бълхарите, да се бият по гърдите като орангутани и да се хвалят колко са славни в този спорт. И после да да го псуват Наим наричайки го "мръсен турчин". наречи го бълхарин и го не обиждах повече
14
5
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
дo 18 Чоджум, а аз да ти кажа една турска.... от един потурчен българин (мой съученик)... "Тъ сикиджам баба наамджи"
13
2
 
4
 
! Отговори
mdaaa преди 6 години
Апел, към расисткия кефален сайт!Без двойни стандарти!!Лека вечер!
12
0
 
10
 
! Отговори
Доктор преди 6 години
Факт е че то е aлкохолик
11
1
 
8
 
! Отговори
Доктор преди 6 години
Съдейки по черния му дроб, то е истински турчин
10
9
 
2
 
! Отговори
hahahaa преди 6 години
До АТАКИСТНе бе, *** атакистки!Тя, истината е една! И тя е, че вий психиасалите индивиди съската само злоба и отрова!И нищо друго, и за десерт: Омраза!Правя си гаргара с вас, с нищо не може да ме засегне едно мекотело.Всъщност, коментарът ми е изтрит! Някъде да има обида или друга квалификация, която да е под нормите?А като гледам "човеците" от батака си развяват байрака, както си искат?Двоен стандарт, а? Мдааааа, гарван-гарвану око не вади!Или най верояно "ти" да си админата? Мдаа
9
4
 
8
 
! Отговори
До 8 Кочината: преди 6 години
Аз лично нито се радвам ако ще живее, нито ще плача като почине - просто в света всеки ден си заминават хиляди алкохолици и наркомани. Не ми е ясно как едно неуко момче "бил славил България". Ако визираш някакви тенекейки спечелени в един скучен и опасен за здравето спорт, едва ли някой образован и културен човек би си губил времето да гледа това. Ако има фашистка режим, то това в момента е именно в Турция - там се колят войничета и главите им се разнасят по площадите.
8
6
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 8 Те и 800 000 потурчени българи тръгнаха 1990-та да емигрират от Родината си в Турция, въпреки че им върнаха имената, но тръгнаха , защото тези *** са имали за Родина винаги Турция, а не България в тяхното съзнание.Понял, потурчен ***?
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо трябва да ме интересува съдбата на един спортист, копйто се е отказал от България?Алкохолът не прощава на никого, знае се отдавна!
6
16
 
7
 
! Отговори
кочина преди 6 години
Не се радвайте! Наим, като Велик, ще йвъзкръсне, колкото да и злобеете, мишки виртуални!Той е прославил и България! А за това, че е избягал в Тюркие, причините си ги знаете!Той не е избягал от Родината си България! Избягал е от Фашистка България за оно време!Така, че.......Мислете, как в *** бугарско ще има все някога добър стандарт на живеене!Мислете по това!

Спонсорирани публикации