Три рунда! Малката Кобра смачка от бой украинеца Артьом Редко

Тервел усилено върви по стъпките на батко си Кубрат
12 ное 2017 07:42, Петя Славова
56
Три рунда! Малката Кобра смачка от бой украинеца Артьом Редко
Снимка: Булфото

Тервел Пулев продължава да записва победа след победа на професионалния ринг. Този път той се наложи над украинеца Артьом Редко.

Toва е и пети успех на българина от пет мача на професионалния ринг, като по този начин той усилено върви по стъпките на своя батко Кубрат, който в момента е сред най-добрите в своята категория - тежката.

Като цяло нашенецът започна много активно срещу най-опасното препятствие в кариерата си до момента и налагаше украинеца със здрави удари още от самото начало.

В третия рунд Тервел притисна Редко в ъгъла и започна да му нанася удари, а това наложи съдията да раздели двамата. При подновяването на играта обаче българинът прати своя противник в нокдаун след нова серия от тежки удари.

В крайна сметка реферът нямаше друг избор освен да прекрати срещата и да отсъди победа в полза на малкия Пулев.

Още новини от спорта, четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е и пребил некав по-неизвестен и от себе си и голямата работа... ама като стигнеш до истински противници почвате да се "контузвате" до един.
2
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УАУ.....Муахахахахаахах....Тояв е по-смешен и от брат си. Една репортерка го пита: Какво мислиш за световните шампиони в тежка категория Уайлдър и Джошуа" И тоя: Не виждам с какво съм по-слаб от тях. Имам своите шансове. Муахаахахахахахахаах....
1
1
 
11
 
! Отговори
Биаджи преди 6 години
Ти да видиш.

Спонсорирани публикации