Три рунда! Малката Кобра смачка от бой украинеца Артьом Редко

Тервел усилено върви по стъпките на батко си Кубрат
12 ное 2017 07:42, Петя Славова
56
Три рунда! Малката Кобра смачка от бой украинеца Артьом Редко
Снимка: Булфото

Тервел Пулев продължава да записва победа след победа на професионалния ринг. Този път той се наложи над украинеца Артьом Редко.

Toва е и пети успех на българина от пет мача на професионалния ринг, като по този начин той усилено върви по стъпките на своя батко Кубрат, който в момента е сред най-добрите в своята категория - тежката.

Като цяло нашенецът започна много активно срещу най-опасното препятствие в кариерата си до момента и налагаше украинеца със здрави удари още от самото начало.

В третия рунд Тервел притисна Редко в ъгъла и започна да му нанася удари, а това наложи съдията да раздели двамата. При подновяването на играта обаче българинът прати своя противник в нокдаун след нова серия от тежки удари.

В крайна сметка реферът нямаше друг избор освен да прекрати срещата и да отсъди победа в полза на малкия Пулев.

Още новини от спорта, четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
3
 
! Отговори
Klips преди 6 години
3 runda...a, kratko video...
42
0
 
2
 
! Отговори
До 40 преди 6 години
Пич, много интересна гледна точка имаш. Според теб професор = извънземен или на член на кралско семейство или как?Само човек който уважава народа може да му каже истината в очите, ако не му пука ще си топа топката, ще си прави кинтите и ще го боли сапа да рискува всички да му се нахвърлят за една реплика- истина
41
6
 
12
 
! Отговори
художника преди 6 години
А бе "разбирачи", работата на Пулев/младши и старши/ е да се боксират и според мен го правят добре. Що не коментира някой ВАШАТА работа бе? Еми няма кой, те това е - примирете се ЛУЗЪРИ!
40
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
43 Не съм ОНЯ, но да ти кажа: сега ни управляват предатели- *** на САЩ. Още нещо?
39
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не би да е набил някой пийнал украинец в някоя чалготека? Май на това ми прилича. Няма да забравя как стария Опулев подведе обществото, че ще победи Кличко. И си го получи. И как обвиняваше в неспортсменство Кличко, бил мафиот, ръкавиците му били малки и т.н. Дори не го поздрави след мача. Тези двамата са силни в някоя дискотека, да напляскат някой нашмъркан пубер или пийнал студент. Като го видиш Стария как ходи, все едно е световен шампион. Как не го видяхме с Джошуа, тогава маските падаха.
38
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 36 Брачед, я се замисли тоя Иво Христов уж професор, а си позволява да нарича народа си ***. Е той с тази негова реплика не е ли същия като нас? Иначе ПРОФЕСОР където най-малко се очаква от такъв човек да произнесе такива думи. Той нека си мисли че сме *** като цяло, както и аз и ти, но да го кажеш от парламентарната трибуна на глас??? Ми то и му се иска сигурно да спи с Юлиана Дончева, но да го каже на глас? Та тоя професор и ние форумците по какво се различаваме един други?
37
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
43, Хонорарът му от мача с Кличко ще е отишъл за памперси, брат.
36
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 42 Те Пулеви не се зобят викаш? Къде си видял професионален спортист в днешно време да не се сози, бе? Въпросът е кой е най-добрият сред назобените. Ти без зоб не можеш и един ден да си сред професионалните спортисти.
35
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кобра, колко пари даде за памперси след като разбра, че ще се биеш с Антъни?
34
8
 
17
 
! Отговори
xdfgh преди 6 години
Доста неграмотни сте!Пулевите не са случайни боксьори.Тервел например има бронзов медал от Олимпиадата в Лондон,което говори за доста сериозно отношение към спорта.Вярно е ,че може би Пулевите не са най-добрите сред добрите,но за Балканския п-ов и Европа ,са най-добрите.Кличко и Джошуа не ги гледайте,те са хора на мафията-световната,изглеждат видимо назобени,но никога няма да ги хванат.Вярно е ,че нета е да си изсипе *** човек,но кой каквото има.
33
4
 
8
 
! Отговори
Сократес преди 6 години
до 37! Ам прав си е пулев, като вьрним кадьра Кличко яко бе го опулил горката кобра едвам на четири крака издьржа срещу кличко! А като имаш на предвид Джошуа е машина от новото покуление и добре че пулето се отказа да се бие срещу динозавьра инак можеше да остане сакат за цял живот а тогава да ти е и парите!
32
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 39 Че Кубрат се бие почти винаги с пенсионери. Е, не случи на един пенсионер който беше световен шампион преди 3 години и цъфна истината за Кобретито.
31
5
 
14
 
! Отговори
НАПРАВО СМЕШНО преди 6 години
Толкова жалък мач не бях гледал в живота си , следващата победа на братята Пулеви сигурно ще е срещу някои пенсионер.Тоя Редко се биеше като момиче , гарда не се свали почт през цялото време , а и атаките му бяха просто жалки.
30
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за 36 Че какво по-смислено искаш от това, че тоя нашия се би с чувал картофи? На няколко пъти ти го казаха хората. Имаше и коментари относно какви са братя Пулеви като хора. Кое не разбра от всичкото, че стигна до извода, че няма смислени коментари?
29
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двамата братя Опулеви са циркаджии, кой ли им се хваща на пинизите, че се боксират с добро боксьори. Дъртият Опулев още месец преди мача с Джошия е казал на най-близките си приятели, да не купуват билети, мач няма да има. И нямаше, защото Джошуе щеше да го прати в болница за дълго лечение.
28
3
 
13
 
! Отговори
Що за хора сте. преди 6 години
Като ви чета ,,коментарите" виждам че Иво Христов е прав за 80%.Няма нито един смислен коментар.И отговорите които ще последват това мое мнение ще го потвърдят. Факт е че това е мач между двама неизвестни в боксовият свят боксьори,но може да се изкоментират без цинизми и попъжни.
27
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 32 А, от теб няма да има по-***! За да си слагаш чужди никове смятай колко си зле.
26
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
малкия пульо и големия *** не могат да стъпят и на малкия пръст на големите боксьори и се бият само с нещастници дори по-големи от самите тях иначе много знаят да говорят ама само с говорене ще си останат.*** за тях и за заблудените им чалгареви фенчета
25
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 30 *** няма стигане. Целият ти квартал може да го потвърди от личен опит с нея.
24
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Промоутърът на Тервел: "Следващият съперник на Тервел Пулев ще бъде бай Санди от Каспичан. Много е добър особено на маса."

Спонсорирани публикации