В Дженоа недоволни от Гълъбинов, връщат го в Серия "Б"

"Грифоните" са разочаровани от представянето на нападението си
Обновена: 15 ное 2017 14:04 | 15 ное 2017 12:00, Красимир Ангелов
1
В Дженоа недоволни от Гълъбинов, връщат го в Серия "Б"
Снимка: Булфото

Българският национал Андрей Гълъбинов може да се върне в Серия Б, където направи изключително силна кариера в последните години. Според италианските медии в Дженоа са разочаровани от представянето на 28-годишния българин и "грифоните" ще го пратят под наем във втора дивизия през януари.

Новият треньор на тима от Генуа Давиде Балардини търси промяна в слабо представящото се нападение на отбора и при това без да отделя допълнително финанси. Докато Пиетро Пелегри и Джанлука Лападула може да бъдат сигурни за мястото си в отбора, то това не се отнася за Гълъбинов, пише "Калчомеркато".

Българският национал вкара два гола от началото на сезона (срещу Ювентус и Каляри), но пропусна поне три 100-процентови положения срещу други отбори. Затова се очаква през зимата той да се върне във втородивизионния Авелино, където през 2013/14 направи най-силния сезон в кариерата си – 39 мача и 15 гола.

От "вълците" в Дженоа се очаква да се завърне Раул Асенсио. 19-годишният испанец е собственост на "грифоните", но от лятото играе под наем в Авелино. Така сделката ще излезе без пари за Дженоа и клубът ще може да фокусира финансови средства към други трансферни цели.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да вземат талант на Левски та да видят какво е мъка