Велик! Гришо прегази Гофен в Лондон, даде му само два гейма

Българинът продължава победния си ход на финалния Мастърс
Обновена: 15 ное 2017 19:15 | 15 ное 2017 17:27, Красимир Ангелов
137
Велик! Гришо прегази Гофен в Лондон, даде му само два гейма
Снимка: БТА

Най-добрият български тенисист Григор Димитров постигна изключителна победа над Давид Гофен във финалния Мастърс в Лондон.

Нашето момче отнесе белгиеца и му даде само 2 гейма в целия мач за крайното 6:0, 6:2.

С този си успех българинът се класира за 1/2-финалите на финалния турнир. Освен това от следващата седмица Гришо ще запише и нов рекорд в ранглистата спрямо сегашното си шесто място, което също е върхово в кариерата му.

Нашето момче направи изумителен първи сет и не даде нито гейм на своя съперник. Той не даде никакви шансове на белгийския тенисист и го проби на цели три пъти.

Във втория сет той проби на два пъти белгиеца - във втория и осмия гейм и не му даде шанс за абсолютно нищо.

Всичко за триумфа на Григор Димитров четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак ли ще го дават на тоя ненормален канал мтел спорт 1 даите го на нормалните бре това е полуфинал веднъж се гледа канал 1,бтв нова аиде сем стига спахте
98
1
 
1
 
! Отговори
на ГРИШО дедо му преди 6 години
айде стига с тоя Гришо бе ,надухте ми главата. Най-значителния човек на родината,за колко учени и умни хора не сте писали никога,но за някакъв дето таланта му е да удря топка пропищяхте медийте..... Новите идоли в света вече са ритнитопковци в всякаква такава *** дето в повечето случай не умее да си напише името правилно(страшни ценности)
97
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
nqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqma tolkova kuh i prost narod kato Bulgarskiq.....vse edno shveicarcite da pluqt federer.....ispancite nadal,busta,karenio ......avstriicite tiim....harvatite chilich..........belgiicite gofen..........argentincite del potro
96
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
shto ne mu go lapate na grisho govoril s akcent a kak govori rqzaniq karadaia mustafa shef na parlamentarna grupa v bulgariq
95
5
 
16
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Слушах интервю на Гришо и не забелязах никакъв акцент, а би трябва да има - толкова години вече работи извън България, а и това не е важно. Важното е, че Гришо побеждава, а до него стои името на България. До имената на плювачите какво стои? О, то никой не им зане даже и имената.
94
4
 
2
 
! Отговори
Рано е преди 6 години
Все пак е прегазил (или размазал) само едно
93
3
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Гришо наистина говори български с акцент и аз не мога да му слушам интервютата, но е факт, че популяризира България. Хората чуват за България и това е важното. Нека да му пожелаем успех. Бъдете малко по сплотени хора
92
3
 
2
 
! Отговори
От 110 преди 6 години
До дедо Йов.Просто разлики между поколенията!
91
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 103"Колко много заплеснати хора има по света - Григор печели - възхвала до небето пък чак велик? Като падне - вксички обясняват колко е зле. А той е просто спортист - това му е работата да печели и да губи, живее в чужбина и не му дреме за вас. Ама хич!"Далече си от емоцията на спорта и няма как да разбереш възторга на феновете на Гришо. И не ни дреме дали му дреме за нас. Обичаме го ! А ти *** пий една боза.
90
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До дедо ЙовДа и аз имам подобно наблюдение не акцент, а това че има вече млади българи които могат да обяснят някаква идея логически на чужд език ,но в същото време не могат да обяснят същото на родния си език.Което не им дава, възможността да изразят същността на родния език.Това нещо не се наблюдава при моето поколение, което също боравим с различни езици.Не е лошо , но е малко странно за нас.
89
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде, псевдопатриотите пак започнаха да се изхождат.Гришо говорел с акцент...и т.н.
88
15
 
6
 
! Отговори
дедо Йов преди 6 години
Не издържам да му гледам и слушам интервютата на г-н Димитров, как говори своя роден език с акцент, мой приятел е уважаван учен и преподавател в Глазгоуският Университет вече 27г. и никога не си е позволявал да бърка произношения или да вмъква чуждици, примери за успели българи по света са доста и всички те говорят правилен български!
87
2
 
12
 
! Отговори
БРАВО ГРИШО преди 6 години
БРАВО ГРИШО
86
4
 
5
 
! Отговори
Южени Бушар преди 6 години
Може да спечели само ако издържи психически там му е слабото място.....
85
2
 
14
 
! Отговори
фен преди 6 години
Мен, ако питате, Григор едва започва да идва на себе си. Голям бой ги чака другите. За Федерер не мога да преценя, един път е гений, втори път му е идол... Но останалите барабар с допингирания надал, ще ги спуква дето ги хване.
84
1
 
28
 
! Отговори
До 99 преди 6 години
Пич, хич те няма. Такова нещо като "измислени", щото Х,У,Z не играели няма.Като са добри - да са във форма, да са здрави, да играят. Щом се чупят така яко, значи не са чак толкова добри. Боцат се с химии като за световно, после се трошат и "ама то го нямало". Ами няма да ги има, Джокович повръщаше по корта от изтощение, докато не му смениха "чая" и стана атлет. Мъри същата работа, торба по корта, на стероиди. За Надал хич даже няма смисъл да говорим - чичо Химик. Федерер е изключение и си личи.
83
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко много заплеснати хора има по света - Григор печели - възхвала до небето пък чак велик? Като падне - вксички обясняват колко е зле. А той е просто спортист - това му е работата да печели и да губи, живее в чужбина и не му дреме за вас. Ама хич!
82
5
 
8
 
! Отговори
Биляна преди 6 години
До 103Ей това се казва патриот! Що пък да се гордееш с Гришо. Важното е да се чуждопоклонночи, нали????!!!! Мразим провалите , но мразим и успехите! Кусури да се търсят, това е важно! Няма гордост, няма и подкрепа. Просто лош човешки материал!
81
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дядо Федерер дори и с контузия пак ги пребива. Най-големияяяя!
80
8
 
9
 
! Отговори
vse edno преди 6 години
До Анонимен 99: забелязал съм, че има право пропорционална връзка между злобата и неграмотността. Вие как мислите, господине?