Гришо с историческа титла: Трудно ми е да опиша емоцията!

Най-добрият ни тенисист поздрави съперника и приятелката си
Обновена: 19 ное 2017 23:15 | 19 ное 2017 23:11, Веселина Йорданова
122
Гришо с историческа титла: Трудно ми е да опиша емоцията!
Снимка: Ройтерс

Най-добрият български тенисист Григор Димитров спечели историческа титла, след като триумфира във финалния турнир на АТП в Лондон.

Дебютантът в надпреварата Димитров надделя на финала над белгиеца Давид Гофен със 7:5, 4:6, 6:3.

Още по темата
Така той записа пет победи в петте си срещи в британската столица и заработи 2,5 милиона долара и 1500 точки за световната ранглиста, в която ще завърши годината на рекордното в кариерата си трето място.

"Иска ми се да мога да опиша емоцията. Трудно ми е в момента. Имах две невероятни седмици. Най-добрите, които съм имал досега. Годината ми беше страхотна. За мен беше чест и удоволствие да играя в този турнир. Благодаря на публиката за страхотната подкрепа", коментира Димитров на корта след церемонията по награждаването.

"Давид е страхотен играч. Той игра много добре и ми беше много трудно", допълни хасковлията. Той благодари и на екипа си, както и на приятелката си Никол Шерцингер.

Гофен също поздрави победителя.

"Поздравявам Григор за отличната седмица, за отличния турнир и за отличната година. За мен седмицата беше много специална, изпълнена с много емоции. Чувствам се уморен, но наистина беше невероятно. Беше много трудно, но свърших страхотна работа", каза белгиецът. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Grischo blagodari na nadel 38 g lubovniza a tja s koi li e bila v legloto ne s men gri6o ne e sa tebe no seksa e goljama rabota a i fam ti ja haresva nali ja savede v haskovo usoehi i v lubovta gri6o i umnata s 38 g nadel. Dii kon4e dii.
57
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алоу, руските злобари, пукайте от яд! И вашата уфцъ НАташа *** никова си я заврете , знаете къде! николчето е по- яка!
56
4
 
38
 
! Отговори
Отвратен преди 6 години
А сега да чуем мнението и на плъшока Пепи Волгата , корифея на тениса.
55
7
 
15
 
! Отговори
БЪЛГАР преди 6 години
БРАВО ГРИШО! А КЪМ ТУРСКИТЕ И РУСКИТЕ *** ТУК - КЪДЕ СА ВАШИТЕ ТЕНИСИСТИ ВЕ?Е..ТЕ СИ МАЙКАТА!
54
2
 
38
 
! Отговори
Бесна мечка. преди 6 години
Браво на Димитров. Жалко, че дечурлигата писали глупости по-долу са разединени от малки, научени да гледат в паницата на другия. Едно време поне в казармата ги учеха да бъдат поне частично обединени, а сега са скрап.
53
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много съм ГриГОРД с Димитров!!
52
28
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шопите умират от завист, че е от провинцията. Както всички стойностни мъже. В софия само тъъпанари и търтеи се въдят.
51
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Григор, браво на ГЕРБ.Най-големите и българите станахме равноправен членове на Европа стандартът ни се изравни с европейския.
50
4
 
30
 
! Отговори
Горд турчин преди 6 години
Много съм горд с Григор Димитров.
49
9
 
76
 
! Отговори
Anon преди 6 години
Боже колко мъка има в родината... Гришо е най- добрия ни спортист за последните много години. Момчето е тръгнало от нищо и е постигнало след днешната победа върха в един от най- популярните спортове в света... и има *** които се осмеляват дс го плюят при положение, че са 1/1000 от това което е той. Жалка мила родна картинка...
48
42
 
3
 
! Отговори
маке-ариец преди 6 години
Гледам благодарил е и на ***? Дори и този каунъ го е срам да си призанае, че е от крадливото Панелистанско племе!!!
47
7
 
13
 
! Отговори
Трак до 70 преди 6 години
Ако трябва да сме честни ти си слабоумен.Колко билета си платил , лично ти- нула.Но говориш от името на другите.Просто си жалък брато.
46
5
 
6
 
! Отговори
Тенисист преди 6 години
Боро, Боро обеси се на стоборо!
45
8
 
15
 
! Отговори
някой преди 6 години
Ако трябва да сме честни боро е прав. Всъщност има доста спортисти, които нямат пари, а полагат доста усилия. Големите турнири имат наградни фондове от разни спонсори и от продажба на билети и за това се печелят пари. Тези пари обикновенно идват от тези, които се трудят и произвеждат нещо с голяма добавена стойност. Но поздравления за успеха!
44
8
 
24
 
! Отговори
до Боро преди 6 години
Боро, брато, ами ти що не стана тенесист, бе или поне футболист?????Ей, на и аз бачкам на две места хем ортопед, а след работа масажист в спортен колеж, ама пустия му моргейдж (ипотека по български, пък и колежа на близнаците...) Не завиждай брато, той поне си ги спечели честно - с много труд и лишения (така е в спорта), а виж "Суджука" и неговата сянка "Шпековия салам" (Цвък-Цвък) не два милиона, а минимум по над 20 милиона $ или ? окрадоха и държат в офшорки по света.
43
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че Боко Тиквата не беше си платил спортния канал на мтел, та пуснаха мача по канал 1 и успяхме и ние да го гледаме!
42
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Гришо, вече си като Надал и Ко.-показа силна психика и победи въпреки че не ти беше ден.А за Гофен какво да се каже- играе като Джокович,че даже е и по-свирепо.Липсваше му обаче това което Гришо показа.
41
5
 
34
 
! Отговори
Яд ли ви е русофили преди 6 години
Значи и след комунизма се раждат шампиони.Да живее България и позор за чуждопоклониците.Браво , Гришо ти показа на целия свят , че българите сме велика нация и никой не ще ни подчини.
40
4
 
27
 
! Отговори
Трак до Боро преди 6 години
Ти и една десета от усилията на този човек не си направил , но злобееш от сърце.Кажи ти с какво помогна на нуждаещите се българи-май с нищо.
39
46
 
11
 
! Отговори
Боро преди 6 години
Не може някъв ахмак да взима милиони за два часа блъскане на няква топка докато други бачкат и създават блага и тея пари не могат да ги изкарат цял живот. Дано пукнат всички спортисти - *** които живеят живот който не заслужават!

Спонсорирани публикации