Статистици: Бразилия ще стане световен шампион в Русия

Германия и Аржентина са другите два големи фаворита
10
Статистици: Бразилия ще стане световен шампион в Русия
Снимка: Reuters

Петкратният световен шампион Бразилия е фаворит да спечели световната титла по футбол за шести път на предстоящия Мондиал в Русия през 2018 година. Това е прогнозата на статистическата компания "Опта".

Шансовете на "селесао" се оценяват на 14,2%, което е с повече от три процента повече от шансовете на Германия да защити трофея си. Според "Опта" Бундестимът има 11,4% шанс да спечели световната титла, след това е Аржентина с 10,9%, Франция с 10,5% и Испания с 9,3%.

Шансовете на Белгия и на европейския шампион Португалия да спечелят първенството са малко над 3 процента, докато вечният фаворит Англия е с едва 1,9 процента шанс, което е по-малко дори от вероятността Япония да спечели турнира.

Домакинът Русия има 1,7% шанс да спечели световното първенство, а "Опта" счита тимовете на Тунис (0,8 процента), Панама (0,7 процента) и Мароко (0,3 процента) за абсолютните аутсайдери сред всички 32 участващи отбора.

Световното първенство в Русия започва на 14 юни 2018 година с мача между домакините и Саудитска Арабия и ще завърши на 15 юли.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То, футболът, не е само статистика... На миналото първенство пак бяха фаворити, но дойде полуфиналът и браха такъв срам, какъвто никой фаворит не е брал на световно първенство... :D
8
1
 
1
 
! Отговори
ХАН Петър Възмутен преди 6 години
Москв а не бив а да с е съгласява д а провежда подобни първенства.Напомнят от горе.През 2014 година докато се плацикаха в Сочи с норвежки и канадки диверсанти окупираха цяла Киевска Русия.НА москва такава жестока ограбваща Русия загуба не е нанасяна от както е създадена руската империя.Окупацията на Украйна чрез наркомани с импланти доведе до отравянето на над 40 000 000 наши събратя там.Поразяват ги и с различни варианти на СПИН вкл СПИН 2000 ,СПИД 2012,AIDS 2014 i AIDS 2016.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ne, ne e
6
4
 
0
 
! Отговори
11 преди 6 години
До Анонимен 2Аааа, крeтен, начи Рисуя не е в Европа ли, бе гaлфон?
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Sled 7:1, i to po milost, brazilcite sa likvidirani za tova pokolenie. Pomnia Boateng kak se chudeshe da pomogne na majmunkata. Vratariat reagira teatralno, inache v Brazilia shtehse da ima hiliadi samoubiistva... to 7:0 ne e za razpraviane!
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 3: "Освен Русия, а САЩ в коя група са?".............от групата Саудитска Арабия и Египет - без никакъв шанс !
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Освен Русия, а САЩ в коя група са?
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В групата на Русия няма нито един европейски отбор !...
1
0
 
16
 
! Отговори
1 преди 6 години
Статистиците да си припомнят статистиката от полуфиналите на последното световно, на което Бразилия пак беше фаворит.

Спонсорирани публикации