ЦСКА направи за смях шампиона Лудогорец

Червените се класираха за 1/2-финалите за Купата на България
14 дек 2017 22:52, Анисия Иванова
55
ЦСКА направи за смях шампиона Лудогорец
Снимка: БТА

ЦСКА успя да се класира за 1/2-финалите на турнира за Купата на България, след като победи Лудогорец с 2:1 след продължения на стадион "Българска армия".

Това стана в доста оспорвана среща, която завърши при реми с по един гол в редовното време.

Бодуров откри за домакините още в 9-ата минута, а в 34-ата Моци изравни от дузпа.

В 5-ата минута от първото продължение Десподов върна аванса на "червените" и на практика им донесе успеха.

Гостите доиграха мача с човек по-малко, след като в 109-ата минута Натанаел бе изгонен с директен червен картон заради удар без топка срещу Десподов.

Това от своя страна е поредна грешна стъпка на новия треньор на Лудогорец Димитър Димитров - Херо, който вече постигна няколко разочароващи резултата след пристигането си в тима.

Подробности за срещата четет в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
13
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
"Левски"-отборът на Подуене, са най-слабия отбор, като куци коне са.Да вземат да си сменят името, че срамят името на един от най-великите българи-Васил Левски.
26
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Говеждата тъпота граници няма. Литекс отпаднаха от Ботевъ (разбирай, Металик Сопот). Акциите на Ботев още са у селския и чакат едни 2млн., ама никой дума не обелва. Луноходец и те немаха 3 години стаж, но играха в ЕКТ. Лески от 98 са друго дружество, ама са истински, само дето емблемата им и тя не се знае от кога е. Локо Пд., са Левски Кн., Берое са Олимпик Тетевен и т.н., иначе всичко в ЦСКА се оглежда. Смешни, жалки ***.
25
11
 
32
 
! Отговори
БЕРОЕ преди 6 години
ЕРАТА НА ЛУДОГОРЕЦ ПРОДЪЛЖИ ПРЕКАЛЕНО ДЪЛГО. ВИЖДА СЕ ЧЕ ЦСКА ИМА ВСИЧКИ ПРЕДПОСТАВКИ ДА Я ПРЕКРАТИ. СИЛЕН МАЧ, МНОГО ПУБЛИКА, СПОРНИ ОТСЪЖДАНИЯ... ЛЕВСКАРИТЕ ДА НЕ СЕ СЪРДЯТ, НО СА МНОГО ДАЛЕЧЕ ОТ ФУТБОЛА НА ЦСКА И ЛУДОГОРЕЦ.
24
5
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Къде отиват прекурсорите и амфетамините от фармацевтичните заводи на Кирчо Домусчиев??Иначе нямам нищо против момчетата от Лугодорец, ама ако знаят какви ги върши шефът им!!!
23
16
 
26
 
! Отговори
anonymous преди 6 години
ЦСКА е голям отбор, имал е голяма история и пак ще бъде номер едно, не като слабаците от Левски, хаха!!!!
22
17
 
14
 
! Отговори
ЦСКА за смях преди 6 години
За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата и турските сериали.
21
3
 
9
 
! Отговори
Рембрандисия преди 6 години
Приносът на Анисия към този журналистически труд е само "Подробности за срещата четет в ***.bg". Не стреляйте по копипейстовача, едва ли може да различи един маркетингов трик от друг.
20
20
 
18
 
! Отговори
Препоръка преди 6 години
Господа журналисти , много моля пишете цска-софия за да знаем , че говорите за Литекс!
19
19
 
15
 
! Отговори
полуидиот преди 6 години
Полуидеот човек припознал Литекс + Етрополе за Цска(който фалира на 9.09.2016г.), въпреки категоричното и окончателно становище на УЕФА, че ЦСКА-София е съвсем нов клуб без титли и история.
18
23
 
16
 
! Отговори
1948-2016 преди 6 години
ЦСКА умре. Няма вече ЦСКА има ЦИЦЕКС, ЛИСКА, ЦСКА-София или както и да го наричаме това, което е останало от обединението на Етрополе и Литекс. Какво тук значи някаква си петолъчка. Това са тъжните факти за бившите чорбари
17
7
 
20
 
! Отговори
BG fan преди 6 години
Заглавието..?!Стойчо Стоилов ли сте наели да списва?Мачът бе типично дерби и никой не заслужаваше да загуби.Днес.бг, смешни сте вие. Получавате един голям палец, сочещ към екватора.
16
13
 
29
 
! Отговори
w444w преди 6 години
Платените прос*т*и*у,тки на Гелосания поне два дни има да скалъпват статии как отбора на наркотрафикантите бил ощетен от съдията. Да не мислят, че Милан е село от Северозападна България.
15
31
 
22
 
! Отговори
Mitkyla преди 6 години
Може да си смените заглавието,защото не ЦЕЦКА или Литекс-Етрополе, а съдията направи Лудогорец за смях или по скоро себе си. Ако отбора на джуджето от Ловеч се радва на такъв успех,евала.
14
1
 
35
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
И кое му е смешното?Че се е получил оспорван двубой ли?Колкото повече са подобни "смешни" срещи,толкова по-добре за футбола ни.
13
8
 
12
 
! Отговори
:):) преди 6 години
до 13изтъркани лафове, макари, оранжеви, лапаници. Дишай спокойно не хълцай от яд.
12
24
 
19
 
! Отговори
смех преди 6 години
Оранжевите ,не плюйте по Киро че при следващия фалит по стара традиция ще му го налапате до макарите за да премести и той неговия си проект на *** :) Винаги верни оранжеви армейци .
11
14
 
14
 
! Отговори
фкгба преди 6 години
До :):)Отмени им само чист гол и не даде 1000% червен картон .
10
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6 Незнам Литекс ли е,Чавдар /Етрополе/ли е?!Но знам ,че в БФС се води победа на ЦСКА/СОФИЯ/на Лудогорец!И Херо ,най-вероятно скоро ще се връща в Казахстан или Таджикистан по-вероятно,защото казахите го видяха ,колко държи на думата си и на договор с клуб!
9
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лески, лески шампион!
8
15
 
21
 
! Отговори
:):) преди 6 години
това с литекс е вече изтъркана плоча, но който го боли душицата да си я слуша за лек. Бой на всякъде пък ако искате и *** да ви се виждат.