Краси Анев грабна бронз на Евро 2018!

Най-добрият български биатлонист не допусна грешка при стрелбата
Обновена: 26 яну 2018 14:06 | 26 яну 2018 14:03, Веселин Коларов
8
Краси Анев грабна бронз на Евро 2018!
Снимка: Reuters

Красимир Анев спечели бронзов медал в спринта на 10 километра на Европейското първенство по биатлон в италианския зимен център Риднаун-Вал Ридана. 

30-годишният Анев повали всичките 10 мишени и остана на 24.5 секунди зад победителя Андрей Расторгуев (Латвия). Българинът завоюва седми медал от европейско първенство в кариерата си и втори в спринта след бронза в Душники-Здрой 2017.
 
Анев излезе четвърти след последната стрелба и успя да се стигне до бронза след отлично бягане по последната обиколка.
 
Защитаващият титлата си Владимир Илиев остана на 31-о място, след като пропусна две мишени и завърши с пасив от 1:38.3 минута.
 
Антон Синапов остана 55-ти с три наказателни обиколки и на 2:81.0 минути зад победителя. Димитър Герджиков също сбърка три мишени и завърши 62-и с пасив от 2:26.1 минути, а Михаил Клечоров с две грешки в стрелбата зае 72-а позиция на 2:29.3 минути. Последен от българите е Димитър Парталов - 88-и с 10 от 10 повалени мишени и изоставане от 3:12.7 минути. 
 
Европейски шампион стана Андрей Расторгуев (Латвия). Той направи една грешка в стрелбата и измина трасето за 24.03.0 минути. Сребърното отличие за втора поредна година завоюва Александър Логинов (Русия) с изоставане от 5.5 секунди и също с една пропусната мишена.
 
Спринтът на 7.5 км за жени е по-късно днес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: биатлонКрасимир Анев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо решихте че някой се интерусува от подобни новини.
7
0
 
2
 
! Отговори
noFreeman преди 6 години
И първия и втория са руснаци...
6
4
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Няма как да се зарадвам на тези, които участват в кампанията на Цеко Минев за съсипване на Пирин.Това за мен не са спортисти, а слуги на мутро-олигархията.
5
2
 
9
 
! Отговори
До мизерник н.3 преди 6 години
Ми *** и ти спечели един бронзов медал там !!!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак простащина и завист.Задникът, който седи на топло и плюе, да знае, че биатлонът е един от най-честните спортове. Дори да си използвал допинг за скорост на бягането, ако не си добър стрелец, просто не ставаш.Харесвам този спорт, защото стрелбата е най-важният показател. Анев е много добър.Пожелавам му още успехи, това не е първият му, няма да е последен.
3
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европейско първенство по биатлон само три седмици преди Олимпиадата. Сериозно ли? Нашият станал трети в едно състезание за абсолютни аутсайдери и перспективни юноши. Да станеш трети в такова състезание е нещо, като да спечелиш турнира по тенис в Тутраканската селищна система. Печелиш престиж само пред местните селяни :)
2
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лакейчето на Цеко Минев защо така грозно се плези ?
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво! А тия пропаднали джурналя можеха да му намерят една по-хубава снимка. Не ви е срам!!!

Спонсорирани публикации