България – фрийстайл дестинация: Сноубордисти снимат филм

Лентата цели да постави страната на световната сноуборд карта
3
България – фрийстайл дестинация: Сноубордисти снимат филм
Снимка: visualhunt.com

30 световноизвестни фрийстайл сноубордисти пристигнаха в България, за да се включат в заснемането на филм, посветен на културата на зимния спорт, съобщава БТА.

"За първи път събираме цялата банда от Stinky Family заедно и се радвам, че това се случва именно тук, в България", заяви Христо Петков, основател на фирмата за чорапи за сноуборд и лайфстайл Stinky Socks и основен двигател на събитието.

Той допълни, че е много трудно да събереш всички сноубордисти по време на зимния сезон, тъй като те са много заети. Целта на филма е да се покаже една различна точка за България през погледа на хората, които никога не са били тук и да се постави страната ни на световната сноуборд карта. Филмът излиза през септември и ще се разпространява в цялата дистрибуторска мрежа на Stinky в повече от 25 държави.

Вече цяла седмица Stinky Family обикалят цяла България, като правят триковете си из центъра на София, хижа в Стара планина, а миналата събота демонстрираха най-доброто от сноуборда в Боровец на специално изградено трасе.

Ник Диркс, Джеси Пол, Ерик Леон, Маркус Ранд, Джейк Шайбле, Джонас Елоранта, Джеси Блекуел и Джефри Габрик са само част от имената, гостували у нас. Всички споделят, че в България много им харесва и са впечатлени, че могат да карат в градска среда и хората ги приемат много топло. 


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами не. Не са.За фрирайда не им трябват писти. Освен това явно изобщо не наблягат на Банско а на некомерсиални места
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредните Цекоминевчета.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Марка спортни чорапи, коята се казва “миризливи чорапи“. Определено е... смело. Ами свободни хора, завиждам им.