Кой ще ни представя в Пьонгчанг? Теодора Пенчева, сноуборд

Тя получи квота за Игрите в един от последните възможни моменти
8
Кой ще ни представя в Пьонгчанг? Теодора Пенчева, сноуборд
Снимка: БТА

Екипът на Dnes.bg продължава ви представя родните олимпийци, които ще бранят честта на страната ни в Южна Корея.

Теодора Пенчева първоначално започва да тренира фигурното пързаляне. Впоследствие обаче разбира, че нейния спорт е сноуборд. Решаваща роля за избора има по-големият ѝ брат, който е шампион на България.

Преди близо две години се върна към професионалния спорт след 6-годишно прекъсване. Талантливата ни състезателка взе участие в стартовете за световната купа в Банско. Тя ще представи страната ни на олимпийските игри в Пьончан през 2018 година, след като получи квота в един от последните възможни моменти.

Още новини за родните олимпийци четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
И аз съм добре, не се оплаквам. Само казвам, че не се гордея с днешните спортисти, а по-скоро се срамувам, защото са статисти и туристи.
7
2
 
1
 
! Отговори
до 6 преди 6 години
Ок, гледай си миналото и рони сълзи по него, аз съм си добре и с настоящето, а надявам се и с бъдещето :)
6
1
 
3
 
! Отговори
До УМНИК преди 6 години
И твоя мозък чадо са промили, какво да гледаш напред, 28 г. вече гледаме напред, ама освен голите ни задни части нищо друго нема на хоризонта.
5
4
 
1
 
! Отговори
Умник преди 6 години
До кога ще страдате по нещо безвъзвратно загубено, хора? Комунизмът си отиде, според някои за добро, според други за лошо. Въпросът е, че няма да се върне, поне и в нашият живот. Айде стига с тея безмислени спорове, започнете да гледате напред вече. Колкото до Теодора - успех и пожелавам, да се върне жива и здрава, без значение на кое място.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Балканските селяни много обичат да обвиняват демокрацията, че им показа истинските лица. Видя се какви сте селяни бездарни и за нищо не ставате освен да мрънкате и да чакате някой да ви дундурка както бяхте свикнали.
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Петров такива евроатлантици като теб ги знаем те са с много нисък критерий и се примиряват и задоволяват с всичко, дори и с посредствени резултати в спорта. И не давай акъл кой да чете, а ти прочети за триумфа на БГ спорта преди 1989г. Аман от профани като теб.
2
4
 
0
 
! Отговори
П. П. Петров преди 6 години
Пълен тъпир болшевишки си.А почети и се ограмоти малко.Аман от недоволни! Върви ти, но съм сигурен , че не знаеш как да се храниш, обличаш и още куп елеметарни неща. Ватенка!
1
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига с тея туристи бе. Щяла да ни представя, какво ще ни представя като се класира на 73 място ли . Срам са тези спортисти за България, някога преди да ни налази демокрацията беше друго, тогава се гордеехме с постиженията им.

Спонсорирани публикации