Краси Анев с измръзнали пръсти в Пьончан

"Положението е доста тежко. Особено ако има вятър"
9 фев 2018 08:40, Веселин Коларов
9
Краси Анев с измръзнали пръсти в Пьончан
Снимка: Reuters

Европейският вицешампион Красимир Анев е в Пьончан от няколко дни, след като пристигна пръв от биатлонистите, и вече направи няколко тренировки. 

Пръстите му обаче са замръзнали на стрелбището, пише "24 часа"
 
"Положението е доста тежко. Особено ако има вятър. А два дни въобще не спря", обясни Анев.
 
"Миналата година по време на Световната купа по биатлон бяхме през март и времето беше доста хубаво. Сега това е изненада за всички", допълни пък националът Антон Синапов.
 
Иначе Корея е единствената страна, освен Русия, където има строг режим към пушките в биатлона. Те могат да се държат само на стрелбището, като са транспортирани директно от летището. Така всичките ни състезатели, без Красимир Анев, дори не са си сглобили оръжията.
 
Те ще ги видят чак на официалната тренировка в събота. Иначе всички са доволни от условията в олимпийското село, като единствено студът остава сериозен проблем.В четвъртък температурата в Пьонган леко се вдигна за радост на всички. Дори организаторите се зарадваха, че може би няма да бъде кучешки студ по време на откриването.
 
Биатлонистката Стефани Попова пък обра овациите на всички журналисти, които бяха допуснати за малко в селото, като единствена успя да се качи до върха на олимпийските кръгове.
 
След това две състезателки от Беларус опитаха, но не се справиха, а канадките направо се отказаха. Всичките ни спортисти минаха и през импровизирано фотостудио, за да може да бъдат пускани лицата им по екраните на олимпиадата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички сте едни отворковци, обаче като стане въпрос вие да свършите нещо и веднага си намирате начин да не го правите и да хвърлите вината върху някой друг. Поне няма да ви измръзват ръцете.
7
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
оправдания, оправдания....поредния турист на държавна издръжка, който обикаля по белия свят. Интересно тия преди 20-25 години не им ли измръзваха пръстите? За Дафовска имам предвид, която взе златия медал от олимпиадата. Или на сегашните им са по-нежни пръстите?!
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да хапне чипс и да пийне бира.
5
4
 
9
 
! Отговори
Един преди 6 години
Всички стрелци без един не са си сглобили пушките, а той е с измръзнали ръки. Не знаех, че циркът е част от зимната олимпиада.
4
0
 
10
 
! Отговори
Hex преди 6 години
- А така-а-а! Какъвто е талантлив, сега съвсем я оплескахме! :)
3
14
 
9
 
! Отговори
Папи Ханс преди 6 години
Няма проблем , бе ! ... Всичко е точно ! ...... А кой ще бъде знаменосец днес по време на Откриването ?!?! ..... Аз имам предложение - ГОЛЕМИЯТ "РОДОЛЮБЕЦ" И ИСТИНСКИ "БЪЛГАРИН" , ВИНАГИ ОТЗОВАВАЩ СЕ ДА ИГРАЕ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ... И В БЪЛГАРИЯ .... а именно .......... Той е ........... неговото име е ................ ГРИГОРРРРРРРРРР ДИМИТРОВВВВВ !!!!!!! ...........
2
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сигурно и сополи са му текли... Тая зима пак ни изненада, на зимната олимпиада...
1
5
 
19
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
Айде пак глупости : Не очаквали студ февруари месец ! Или вече някой си "постила", в случай на неуспех...

Спонсорирани публикации