Нашите в Пьонгчанг: Цинзов 60-и, а Чучуганов 69-и, отпаднаха

Не намериха място сред първите 30, които продължават напред
13 фев 2018 14:15, Красимир Ангелов
38
Нашите в Пьонгчанг: Цинзов 60-и, а Чучуганов 69-и, отпаднаха
Снимка: Reuters

Веселин Цинзов и Йордан Чучуганов отпаднаха в квалификациите в класическия спринт в ски бягането на Олимпийските игри в Пьончан.

Двамата не успяха да намерят място сред първите 30, които продължават на четвъртфиналите в дисциплината.

Цинзов финишира 60-и с време 3:28.19 минути, с изоставане от 19.65 секунди след победителя в квалификациите Ристомати Хакола от Финландия.

Другият българин Йордан Чучуганов остана 69-и на 24.08 секунди след финландеца. Четвъртфиналните серии при мъжете започват в 13:25 часа.

Малко по-рано българката Антония Григорова остана на 66-о място от 68 стартирали състезателки в класическия спринт в ски бягането на Олимпийските игри в Пьончан и не успя да се класира за четвъртфиналите на надпреварата.

Григорова даде време от 3:59.77 минути, като изостана с 51.03 секунди от победителката в квалификацията Стина Нилсон от Швеция. Нилсон пресече финалната линия за 3:08.74 минути. Втора остана норвежката Майкен Касперсен Фала, а трета се нареди финландката Криста Пармакоски.

Още за представянето на родните олимпийци четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България чемпион!
35
1
 
2
 
! Отговори
Ххх преди 6 години
Споко бе,има още време.Може и да вземем две до три златни отличия ! И тогава няма да си спомняме за тези издънки
34
0
 
3
 
! Отговори
Невероятен преди 6 години
Успех!
33
0
 
3
 
! Отговори
Невероятен преди 6 години
Успех!
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Eкскурзиантите на Цеко Минев. Още лифтове и хотели им дайте, на другата олимпиада ще са още по-назад.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мърлячи-екскурзианти.
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Карам ски от дете- бил съм по състезания, печелил съм с голям аванс пред "експертите" от НСА, а бяха с по 7-8 години по-големи от мен. Хубаво де, но исках да уча информатика и станах програмист, а не спортист. Знам какво представляват огромна част от нашите "спортисти". Едни надувки без качества (има и огромни изключения, разбира се), на които мама и тати им набиват акъл как трябва я да карат ски, я да играят футбол, я- да плуват. Резултатите са на лице. Спортисти нямаме, а само любители.
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше един филм "Еди орела". Та горе-долу същото е положението и с нашите олимпийци, само дето на тях им лиспва неговият дух.Респект, Еди!Позор, български олимпийци!
28
4
 
4
 
! Отговори
1913 преди 6 години
За тези които не са гледали ски бягане. Нашите са слаби. Особено слаби са в спринтовете. Цинзов има шанс да е близо до топ30 в дълга дисциплина, в свободен стил. Това би било успех. Другите нямат шанс за топ 40. заслужили са си да участват, както вие сте заслужили да мрънкате по форумите. Успех на всички
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя се разбра вече тяхната, ами поне да използват кондомите по предназначение, да не се изложат и там. На летището в БГ ще им проверяваме чантите за неупотребени.
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки се старае да бъде добър в това, с което се занимава. На едни им се получава с много труд, на други с много желание, на трети с талант, на други с комбинация от изброените....Е, на някои не им се получава въобще. Зимните ни олимпийци очевидно са от тях. И аз намирам за нормално хората да коментират неуспехите им, защото тези хора преди всичко представят страната си (ни). После те биват издържани от данъците на хората и последно - не може винаги базите и средствата да са им оправдание.
25
1
 
12
 
! Отговори
Перничанин преди 6 години
Жалко, че няма квалификации, та нашите "спортисти" да не ни излагат името публично. В държави дето няма грам сняг са пред нас. Но както и да е, то цялата държава е на този хал, та ние от тях сме тръгнали да искаме нещо.
24
3
 
2
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
До ПерничанинВъобще не е така.Ако хората се отказваха когато нямат условия да сме загинали до сега.За това му се възхищава-въпреки НЯМАНЕТО на условия и стимули човека се бори и се опитва.Шапка свалям на такива хора.А що се отнася до хората надолу-запитайте се ви с какво сте по-добри и какво повече сте направили с живота си.
23
0
 
11
 
! Отговори
Перничанин преди 6 години
До СтефСъгласен съм, че този наш състезател с шейната няма буквално никакви условия. Но защо тогава се занимаваш с нещо дето ще си посредствен, вариант винаги остава да тренираш в чужбина или зарязваш. Не може да си спортист с манталитет " абе аз да участвам " . А 90% от спортовете в България имат бази, но няма спортисти.
22
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плюене,мрънкане и мързел-девиза на всеки български мъж!!!
21
4
 
6
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
До ПерничанинАбе то няма къде да тренира този човек ама пак се справя.Имаш ли идея колко е голяма разликата в условията в ,които тренират тези преди и след него и той самия.Направо си е невероятно.Няма как държавата да дава пари само за ФУТБОЛ и после да очаквате мотивирани и успели спортисти в останалите спортове.Е НЯМА КАК
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ставаш спортист след като нямаш мотивация да си първи ??? Нямаш стремеж да тренираш 12 часа на ден, нямаш желание са се откажеш от всичко , за да постигнеш всичко ?Какъв е смисъла ? Класирал ссе 60ти ? Евала на Дафовска с най-силните години на биатлонаа ги цепна и си остана в историята . Това е спортист. Другите не сте спортисти ами заплатаджии .
19
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само едно не разбирам.....всички знаем, че нямат никакъв шанс за добро класиране....защо тогава заминават за Олимпиадата???? Само да запълват бройка? Да Харчат едни пари? Или на екскурзия? Ей, това не разбирам....и ако е така, пишете и мен за другата Олимпиада, и аз искам :)
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
13 за 15 . Извинявам се, че писах ,,бе'' , да се разбира ,, Вие''.
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не допуснаха руснаците до Олимпиадата. Само няколко от тях успяха да се явят и от тях досега са завоювали четири медала. А нашите все нямат ден....

Спонсорирани публикации