След контузията: Гришо с трудна победа на старта в Ротердам

Българинът се наложи с 6:4, 7:6 над Юичи Сугита
14 фев 2018 17:25, Красимир Ангелов
25
След контузията: Гришо с трудна победа на старта в Ротердам
Снимка: Reuters

След като не участва в турнира в София през изминалата седмица, най-добрият ни тенисист Григор Димитров стартира с победа участието си в тазгодишното издание на турнира в Ротердам.

Поставеният под №2 българин се наложи сравнително трудно над 41-ия в света Юичи Сугита от Япония с 6:4, 7:6 (5).

Това бе трета победа на Димитров в три мача между двамата.

В следващия кръг българинът ще се изправи срещу 25-годишния сърбин Филип Крайнович.

Още за успеха на Григор Димитров четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
6
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Този младеж копира една българска певица която след стоене в чужбина говореше български развалено. Но сега същата певица никой не я помни . Това ще стане и с този младеж, който забравя от къде е тръгнал. Все още има балъци които да му вярват. Травма в рамото му минала за една седмица. Ало ние сме учили медицина и точно там всичко минава бавно и трудно. Може да мине по-бързо ако си мислиш,че си болен или искаш да излъжеш. Подобно нещо при жените които ги боли глава преди секс.
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За вас не знам, но аз много се издразних на цялата селения на този "турнир" в София миналата година. Мисля че нито един себеуважаващ се тенесист в топ 50 не трябва да си губи времето да играе пред някаква пaплач диваци, които крещят все едно са на селски мач.
18
8
 
8
 
! Отговори
месара преди 6 години
тия дето плювате Григор, що не го духате?
17
6
 
6
 
! Отговори
РККА преди 6 години
за час и половина трудна победа с 2/0 стига кухи статии
16
11
 
10
 
! Отговори
Dido преди 6 години
До До DIDO....Григор не игра на турнира в София заради проблемите с рамото и проблемите с организаторите! Не защото не иска да играе в София!( а че турнира е най-жалкия в календара на АТР е вярно!) Поне се поинтересувай от истината и тогава пиши глупости!!
15
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За този не искам и да чувам
14
12
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Май избърза Гришо с участието си в турнира в Ротердам при този проблем в рамото, но той си знае най-добре. Дано успее да се представи добре в Ротердам - турнирът е много силен. Крайнович показа забележителен напредък в края на миналата година, аако Гришо победи, после следва победителя от Джумхур и Рубльов - още по-силни състезатели. После евентуално Бердих или Гофен и т.н.
13
6
 
4
 
! Отговори
до аз-ът преди 6 години
само дето никой не се интересува ти кой харесваш и кой не!Теб и името ти те срам да напишеш! Най-голямото ти постижение в този живот е че си се научил да пишеш и да ползваш компютър и интернет!Поне да беше впрегнал тези умения в нещо полезно, а не да изразяваш завист и умраза!!!
12
7
 
12
 
! Отговори
До DIDO преди 6 години
Ей ..... с диплома за спортно технически консултант и медицинско лице. Твоят комплексиран идол просто отказа да дойде в София, защото му е под нивото. Това е истината, няма контузии, няма умори няма 6-5. Просто не иска да играе, защото е арогантен и долен това е жалката истина. Днеска болен - утре предоволен в Ротердам, аре тухлата около гърлото и през моста бързо!!!!
11
7
 
8
 
! Отговори
до 6 преди 6 години
не те знам какъв спортист си, ама до 4 не можеш да броиш, какво остава от травми и контузии да разбираш!! От деня в който Григор каза, че има проблеми с рамото минаха почти 4 седмици!НЕ ЕДНА!!! Имал съм спортни травми които са минавали за 6 месеца и такива за 2 дни! Болки в рамото причинени от няколко поредни мача в които пресилвам сервис са ми минавали за седмица!!!
10
12
 
7
 
! Отговори
Dido преди 6 години
Ей големи експерти! Григор НИКОГА не е говорил за контузия!В интервютата каза, че изпитва умора и остри болки в рамото!"Контузия" вкараха журналистите!И от тогава минаха 4 седмици!Не може да се подобри за това време ли! И вчера каза, че все още има болки, но с всеки ден нещата са по добре!Вижте му сервиса днес, вижте какъв беше последните два мача в Австралия!Аман от разбирачи!Като не бил добре за София,айде цяла година да не играе та да е доволен бай ***!!!
9
7
 
12
 
! Отговори
Йордан преди 6 години
Оздравя за Ротердам!
8
7
 
14
 
! Отговори
Звездната болест преди 6 години
Обаче хич не му е неудобно или нещо, даже не се старае да изглежда достоверно, че е бил контузен тъкмо за турнира в малка България.Не го кълна или нещо, сам си решава, а и това не го прави лош/злобен, просто материалист с комплекси, НО понякога отгоре наказват за подобно поведение.С контузии шега не бива
7
11
 
17
 
! Отговори
Горд българин преди 6 години
Тая контузия нещо мн бързо мина?!?
6
10
 
20
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
момчето си е американче по душа, не ме интесува кво му пише на паспорта. Колите, жените, начина на говорене, поведението.... Възприема си се като холивудска звезда, факан селебрити... Кео да си говорим. Пак казвам - всеки си решава за себе си. И аз си решавам дали вече да го подкрепям или не. Ако съм на мястото на организаторите следващата година въобще няма го каня тоа. Като го поканиха - файда?
5
12
 
28
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
тоа не го броя за човек вече. Аз не съм лекар, ама съм спортувал. И мога да ви кажа, че ТРАВМА В РАМОТО за една седмица не минава. Момчето си реши, че иска да си пази силите. Както преди време отказа за националния. И преди да почните да ми плещите либ.ерастките си простотии , че всеки сам си решава - да решава си. Но и аз имам право да реша дали да го харесвам вече или не. И аз реших !
4
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що ни занимавате с този фъфлещ селчо?
3
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не беше длъжен да идва в София и разни посредници и спонсори да печелят от масовата истерия около него. А организираното плюене по него, започнало не случайно в медиите на Шиши ,означава, че някой хора са били приготвили големите чували да пълнят пачките ,но.....
2
9
 
24
 
! Отговори
красив преди 6 години
Да го бяхте кръстили Гришо Оупън, можеше и да дойде. Щото вече е София Close
1
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баш за София се контузи и се оправи за Ротердам колко удобно.

Спонсорирани публикации