След 18 г. любов... Георги Пеев се раздели с Боряна

Едно от най-познатите семейства във футбола се разпадна
21 фев 2018 20:28, Красимир Ангелов
5
След 18 г. любов... Георги Пеев се раздели с Боряна
Снимка: Reuters

Едно от най-известните футболни семейства в последните златни години на националния ни отбор – Георги и Боряна Пееви, вече е в историята. Двамата се разделиха след близо 20 години съвместно съжителство, съобщава "България Днес".

Бившият халф на "Локомотив" (Сф) и "Амкар" и половинката му са се разделили преди няколко месеца. След раздялата им бившият национал, който игра на последния голям форум, на който игра националния ни отбор - Евро 2004, е все по-често в компанията на приятелите си.

Сред тях са Георги Иванов-Гонзо и съпругата му Мариета, Захари и Ирина Сиракови, както и Теодор Салпаров и Ралица Паскалева.

Георги и Боряна Пееви бяха заедно от 1999 година. Тогава футболистът е на 20 години, а избраницата му - на 16. По това време момичето работи в кафе в близост до стадиона на Локомотив  (Сф), където халфът играе.

През 2002 година вдигат сватба, а кумове са им Стилиян Петров и съпругата му Паулина. Имат две дъщери - Ванеса и Адриана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: георги пеев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аууууу , ужас !!!! :(((((отивам да се фърля от балкона !!!!
1
4
 
8
 
! Отговори
пее в; пее в =Пеев преди 6 години
то Цел плезльодент Розен Рогатналиев се разведе, и Васко от съседното мазе се разведе с Гинка от горния етаж та Пеев ли? ми са че пее в, пее в и се некой ден пак ще е Пеевза Вазелин Мърьоинвф нема ко да говориме тоя пееше и пред това и два пъти след два развода се пее да го я