Легендата Камбуров ще играе! Преподписа с Берое

Нападателят подписа своя договор до лятото на 2019-а
28 фев 2018 20:32, Красимир Ангелов
1
Легендата Камбуров ще играе! Преподписа с Берое
Снимка: Булфото

Най-резултатният нападател в родния футбол в момента Мартин Камбуров ще остане на терена със сигурност и следващия сезон, след като днес преподписа договора си с Берое до лятото на 2019 година, съобщиха от клуба.

37-годишният Камбуров е един от основните играчи в старозагорския отбор, като от началото на сезона има 8 гола за "зелените". Той е най-резултатният действащ нападател в българското първенство, като заема втора позиция във вечната ранглиста на реализаторите в елита със 197 попадения.

"Несъмнено нападателят ще бъде в помощ както на целия клуб, така и на младите играчи, за които смятаме, че е пример за подражание", пише официалният сайт на Берое.

През настоящата кампания той записа 8 гола и 4 асистенции в 18 срещи на старозагорци.

Камбуров е петкратен голмайстор на "А" група. В България е играл за отборите на Локомотив (Пловдив), Ботев (Пловдив), Свиленград, ЦСКА, Локомотив (София) и Спартак (Плевен). Нападателят е играл и за Ал Ахли (Дубай), Астерас Триполис (Гърция) и Далян Шиде (Китай).

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само заради головете в подуенската врата си заслужава да играеш, докато не можеш да им вкараш. Убеден съм, че на 03.03 ще припомним на турския отбор, че имаме празник. Успехи и здраве

Спонсорирани публикации