От ЦСКА признаха: Боби Михайлов ни помогна за Европа

Президентът на БФС е имал решаваща роля в решението на УЕФА
Обновена: 2 мар 2018 18:21 | 2 мар 2018 18:18, Красимир Ангелов
12
От ЦСКА признаха: Боби Михайлов ни помогна за Европа
Снимка: Булфото

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов е имал решаваща роля в решението на УЕФА да допусне ЦСКА-София до участие в европейските клубни турнири от следващия сезон. Това разкриха от клуба на специална пресконференция.

"Това бе програма максимум за нас. Ролята, която БФС изигра в нашия случай, бе положителна. Мисля, че един от най-важните елементи беше, че Борислав Михайлов е много влиятелен в УЕФА и ние го поздравяваме затова".

"Основно УЕФА кореспондират предимно с Футболния съюз по този въпрос. БФС направи един ход, който бе много важен, който даде знак - издаде лиценз на ЦСКА за евротурнирите. БФС винаги е откликнала на тези искове.

Не мисля, че искове от други отбори ще бъдат възможни, но сме виждали всякакви екзотики. Ние не можем да спрем някого, ако иска да обжалва, но мисля, че решението ще бъде негативно. Това е окончателно решение", каза адвокат Първан Първанов.

Още за случващото се в ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
5
 
! Отговори
китарата на Елвис преди 6 години
Ако някой купи китарата на Елвис Пресли на търг, може да си свири на нея колкото иска, но дори и да вземе неговото име, никога няма да стане Елвис и да има неговата история. Да си я носят със здраве емблемата, но НИКОГА няма да станат ЦСКА и да имат неговата история!!!
10
1
 
4
 
! Отговори
Историята на ЦСКА преди 6 години
Въпрос: Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята на истинския(фалиралия) ЦСКА ?Отговор: на синдика на истинския (фалиралия ) ЦСКА: - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавен архив. Документацията на ЦСКА отива там. Някои от документите ще отидат в НОИ. Тези два клуба ЦСКА-София и ЦСКА 1948, за които говорите са нови дружества със своя собствена история, макар тя да е съвсем нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи и няма как да принадлежи на тези клубове.
9
5
 
3
 
! Отговори
! преди 6 години
"Феновете на ЦСКА може да бъдат доволни. УЕФА изцяло поддържа тезата, че ЦСКА е наследник на Септември при ЦДВ. Тоест - в рамките на производствата УЕФА и БФС напълно поддържат факта, че ЦСКА си има 31 титли. Не ни интересува какво ще напише сайтът. Защо няма история? Предполагам, че е въпрос на време историята на клуба да бъде добавена в сайта. Пак казвам - говорим за технически въпрос, който е към УЕФА"
8
6
 
1
 
! Отговори
24 ЧАСА преди 6 години
ЦСКА ще участва с коефициента на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД в евротурнирите през есента. Това става ясно от официалната ранглиста на УЕФА на клубовете за следващия сезон. Имаше спекулации, че червените ще бъдат допуснати с показателите на Литекс. Тимът от Ловеч обаче е с отделен коефициент, който дори и по-висок от този на отбора от Борисовата градина. Това означава, че УЕФА приема за правоприемник ЦСКА, който сега играе на Армията на клуба, който претърпя фалит. Ако не беше така, от
7
2
 
2
 
! Отговори
АДВ.К/М преди 6 години
СЕГА СТАНА ЯСНО ЗАЩО ЦСКА НЕ ПОДКРЕПИХА КАНДИДАТУРАТА НА ЛЮБОСЛАВ ПЕНЕВ ! БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ Е ЕДИН ОТ ШЕСТЕ НАЙ-ВАЖНИ БОСОВЕ В УЕФА И ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ В ЦЕНТРАЛАТА МИНАВАТ ПРЕЗ НЕГО. ОТДАВНА МОЖЕШЕ ДА РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ЦСКА, НО СИ ИЗИГРА КОЗОВЕТЕ в \"ПРАВИЛНИЯ\" МОМЕНТ, ДЪРЖА ГИ В НАПРЕЖЕНИЕ ДО ПОСЛЕДНО И ЗАРАДИ ТОВА ОТНОВО Е ПРЕЗИДЕНТ НА БФС! ОСТАНАХА ДРЕБНИТЕ ДЕТАЙЛИ ПО ВПИСВАНЕТО НА ТИТЛИТЕ В САЙТА ИМ, ТОВА Е ПЛАНИРАНО ДА СТАНЕ НАЙ-КЪСНО ДО 6 МАЙ. МИХАЙЛОВ НАИСТИНА СЕ ОКАЗА МНОГО ВЛИЯТЕЛЕН И Д
6
5
 
7
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 6 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
5
1
 
8
 
! Отговори
ФБР преди 6 години
Осветиха агента перукан че е чорбар......
4
7
 
12
 
! Отговори
Локо преди 6 години
Платете си задълженията бе! Не може само с лапане.Литекс сте
3
4
 
9
 
! Отговори
Глупости преди 6 години
Както сега "помогна" Перуката, така на два-три пъти направи така отбора да не играе в Европа и да отиде във "В" група... Така че не го хвалете! Нормалните фенове на ЦСКА никога няма да заобичат Перуката? И няма да приемат факта, че ръководството е играло "уговорени мачове" в негова полза и то срещу Любо...
2
3
 
7
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
айл би бак :) форевър литекс
1
1
 
17
 
! Отговори
Гъс Джонсън преди 6 години
Чорбе съм, но няма значение Михайлов е корумпиран и трябва да си ходи.

Спонсорирани публикации