Фетел изтри усмивката на Хамилтън, спечели Гран При

Феновете на Ферари изпаднаха в екстаз от победата
25 мар 2018 11:15, Екип на Dnes.bg
19
Фетел изтри усмивката на Хамилтън, спечели Гран При
Снимка: Reuters

Себастиан Фетел определено изтри усмивката на Люис Хамилтън, след като спечели Гран При на Австралия и започна с победа новия сезон, хвърляйки в екстаз феновете на Ферари.

Германецът се възползва от виртуална кола за сигурност, навакса сериозно изоставане и на практика излъга световния шампион, след като смени по-късно гумите си.

Опитите на Люис да си върне позицията не се увенчаха с успех и британецът със сигурност ще бъде бесен на отбора си, а вероятно и на правилото за виртуален сейфти кар. Победата е втора в Мелбърн за Фетел, който записа и общо 48-и успех в кариерата си.

Трети остана другият пилот на Скудерията Кими Райконен, а четвърти завърши местният любимец Даниел Рикардо.

На старта Люис Хамилтън запази първата си позиция, а след това се справи с ранна атака от Кими Райконен. Фетел остана трети, а Кевин Магнусен мина пред Макс Верстапен и зае четвъртата позиция. По-назад нямаше инциденти и кой знае какви размествания.

Последваха обиколки, в които не се случи кой знае какво, като Магнусен държеше зад себе си Макс. Верстапен обаче се завъртя и загуби няколко позиции, а Хамилтън започна да отваря аванс в челото.
 

Подробности четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
2
 
! Отговори
До Шрьодер преди 6 години
Хомосексуализмът на Сена е само в мозъка на силно мразещият го сънародник Н.Пикет Има една книга на Адриана Галиесто ,гаджето на Сена.Там може да прочетете за ,,хомосексуалиста"Сена.Зависта няма граници.
11
0
 
1
 
! Отговори
Възрастен преди 6 години
Който е живял по-дълго естествено е видял повече.Едно време автомобилите бяха с по изравнени възможности и не ги спъваха толкова правилата и имаше големи битки и велики карачи Фанджо,Гр.Хил иДж.Стюърт,Фитипалди и Н.Лауда,*** и Сена,Хакинен.Шуми беше чешит,яде шамари и наказания заради своето безпардонно каране и шмекериите на Бенетон..Когато Ферари,,направиха" колата ,както сега ,,направиха Мерцедес и вече се разбира от старта кой ще е първи, втори .Техниката стана по-печеливша от пилота.
10
1
 
3
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До ШрьодерМного интересно благодаря за инфото!
9
5
 
3
 
! Отговори
Това не е виц, преди 6 години
До Факт!да не забравя. Преди времето на ***, Сена и Шумахер имаше V12 с турбонадув. При превключване на предавките от ауспусите излизаше по 3-4 метра пламък и формулите се движеха по пистите като ниско летящи дракони.
8
9
 
9
 
! Отговори
Шрьодер преди 6 години
До Факт! 7Аертон Сена е хомосексуалист. Беше наел интимният си партньор като масажист и секретар. Когато медиите заговориха за това бащата и братът на Сена започнаха да му наемат приятелки за пред хората за да заглушат слуховете. Още преди Нелсън Пикет да каже истината за Сена, че е хомосексуалист. Журналистите са подозирали това още през 1988 година. Може да е бил велик пилот, но е бил мека китка.А на 1.05.94 година той просто е решил да се самоубие пред това да излезе истината за него.
7
4
 
15
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
А да не забравя по времето на *** Сена и Шумахер имаше V12 V10 V8 сега ми ползват там някакви май 6 цилиндрови ли бяха а може и 4 цилиндрови да са турили не ги и следя даже пълна по.ног.фия и някакви измислени писти Абу Даби Доха Кот д'Ивоар Того.***.и мизерията!
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кое му е интересното на формулата? Сега на най-бързата писта СПА развиват 330 км/ч максимум, а по времето на Шумахер и Сена скоростта на дългата права стигаше 370 км/ч.
5
0
 
23
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
ТВа не е Формула 1 виртуална кола за сигурност.Не.ри шампиони нема голи жени преди старта пълен смех.Тоя свят си става все по-зверският ке.еф!
4
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На практика това ,че днес зъбльото Фетел спечели не е никаква негова заслуга.Просто уцели джакпота с тази виртуална жълта кола.Иначе си изоставаше над 10 сек от Хамилтън,който се наложи да намали скоростта и Фетел да излезе 1 сек пред него
3
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 2 Шумахер и Хакинен бяха зверове на пистата. Помитаха всичко. Но завалеше ли дъжд се виждаше кой е най-добрият. Михаел Шумахер!
2
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма такива смешни правила....ВИРТУАЛНА кола за сигурност?Откакто най-великият.... Шумахер се оттегли, формулата стана безлична.
1
7
 
33
 
! Отговори
Фенъ преди 6 години
Хамълтън ревеше по радиото: "Защо не ми казахта, че Фетел е в бокса"FORZA FERRARI

Спонсорирани публикации