Роналдо чупи рекорд след рекорд в Шампионска лига

Той е първият футболист, който се разписва в 10 поредни двубоя
16
Роналдо чупи рекорд след рекорд в Шампионска лига
Снимка: БТА

Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо не спира да чупи рекорди в Шампионска лига.

Португалският национал заби два гола и подаде за един при победата на Реал Мадрид с 3:0 над Ювентус в първа 1/4-финална среща във вторник вечер. Второто попадение на звездата беше от най-висша класа и с него той вече има общо 9 точни изстрела срещу "бианконерите" от 6 мача срещу тях в турнира – никой друг няма повече голове срещу един съперник.

Роналдо вече е играчът и с най-много попадения в тази фаза на ШЛ – 22, и се превърна в първия състезател, който се разписва в 10 поредни двубоя.

Друг интересен факт е, че Кристиано снощи записа победа №95 в ШЛ, с което се изравни на върха с легендата на Реал и настоящ вратар на Порто Икер Касияс.

Нападателят има общо 152 мача в Шампионска лига, в които има и рекордните 119 гола.

Всички новини от Шампионската лига четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 5 хМуахахахаа...явно не си гледал задната ножица на Руни срещу Манчестър Сити, *** за да казваш че тоя на Роналдо е най-великия гол в историята. Да не казвам че имаше един Марко ван Бастен дето е вкарвал същият гол като на Роналдо. Но за мен най-красивия си остава тоя на Руни..пак центриране отдясно и зловещо засичане от въздуха.
11
2
 
1
 
! Отговори
11 преди 6 години
Явно мъжа му от Мароко добре го е сайдисвал.
10
3
 
4
 
! Отговори
Warrior преди 6 години
Kristiano Ronaldo e nai-velikiat futbolist na vsichki vremena!!!
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8Марадона не знам дали има 300 гола. Има една година в Барселона и по една тука там. Не е играл даже 4 години за голям Европейски гранд + турнири. Не е доказан в никакви турнири или първенства в Европа. Няма кво да го гледам толкова. Статистиката говори сама. Преди е нямало толкова информация и малко мистично са преувеличавали всичко. Ако днес марадона играе срещу Роналдо, ще е тъжна картина.
8
5
 
1
 
! Отговори
До 6-ти преди 6 години
Явно не си гледал Марадона ,не говориме какъв наркоман е бил или какъв *** е Стоичков бил,а говориме за фудболни умения ,Марадона е номер едно ,Меси го доближава след това са всички останали ,а Стоичков най силния ляв крак и бързина ,всеки с нещо се отличава ,но това са фудболните величия
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МЪЖКА СИЛА И ЖЕНСКА ЗЛОБА :D
6
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв Пеле и МараТона бе :) Посредствени играчи залезли рано рано. Единият даже наркоманн беше, известен с един гол с ръка. Абсурдно е да се сравняват ...Роналдо има 5 златни топки и Европейска титла с Португалия . / не с Бразилия/ .Играе отлично с глава, уникални пряк свободни, бързина по крилото, дрибъл , лидерски качества, концентрация всеки мач , почти няма контузии , един от най-високите скокове и тн. МараТона и Пеле са много назад от него.
5
11
 
12
 
! Отговори
х преди 6 години
Ако още се съмнявате той е по -велик от Марадона и Пеле .....Голът му вчера беше и най - великия гол в историята на човечеството .
4
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нумро уно футболен *** за вси времена. Питайте мъжа му от Мароко.
3
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-добрия по голове е Али Даеи от Иран. Роналдо не може да го настигне. Номер едно за вси времена са Пеле и Марадона. Роналдо е един жалък симулант.
2
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много му се радвам на това златно момче. Такива хора трябва да се уважават - постигнали с труд и упоритост всичко в своя живот. Уникален атлет, чел съм и че дарява много пари за децата, едно голямо БРАВО!
1
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
The King. НАЙ-Големият футболист за всички времена. На 32 още печели знатни топки , чупи рекорди и играе класи над останалите. Лидер, вдъхновител и човек. На някой хора им трябваше 10 години дс го проумеят....

Спонсорирани публикации