Кобрата срещу Уайт на 21 юли в Лондон

Двубоят ще определи претендента за IBF титлата на Антъни Джошуа
Обновена: 18 апр 2018 17:11 | 18 апр 2018 17:07, Красимир Ангелов
42
Кобрата срещу Уайт на 21 юли в Лондон
Снимка: Булфото

Вече е ясна датата, на която българската звезда в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев ще се изправи срещу Дилиан Уайт.

Двубоят, който ще определи официалният претендент за IBF титлата на Антъни Джошуа, ще се проведе на 21 юли в "02 Арена" в Лондон. Датата издаде британецът, който сподели, че няма търпение мачът да бъде обявен официално и за това избърза да съобщи новината.

"Изглежда, че ще се кача отново на ринга на 21 юли в "02 Арена". Нямам търпение това да се случи. Новината скоро ще бъде обявена официално. Останете на линия. Аз изгарям от нетърпение да се бия отново", написа Уайт в Туитър.

Уайт имаше желание да се бие с Дионтей Уайлдър или Александър Поветкин, но преговорите и с двамата се провалиха и сега иска да използва възможността да се добере до мач с Джошуа.

Още новини от спорта четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
И не пиша тук щото се имам за гоУем специалист! Опазил ме Господ да се доказвам в Интернет! Пиша, щото обичам бокса и бойните изкуства и обичам да дискутирам за това. Не искам никого да обиждам - просто си изразявам субективното мнение и приемам градивна критика. :)
39
0
 
0
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Между другото, явно щото и аз не разбирам толкова много от бокс ( така показват следните факти!) - не очаквах Кличко да използва в мача с Кубрат точно лявото кроше! Явно не съм добре запознат със стила му (което означава, че нищо не разбирам, щото няма извинение да не съм запознат със стила му в КРАЯ на кариерата му! а не в началото). Но това е - не мислих, че Кличко е такъв майстор на лявото кроше докато не гледах мача с Кубрат.
38
0
 
1
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Лявото кроше (с предностояща ръка -left hook) си е свиреп, нокаутиращ удар, особено когато е нанесен от майстор! Само казвам имена - тези, които следят бокса ще ме разберат - Томи Морисън, Тайсън, Холифийлд, Дейвид Туа, Джо Фрейзър.. Да бъркаш двата удара означава, че нямаш елементарни представи за бокс!
37
1
 
1
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Левият прав (с предностояща ръка (jab) си е предимно тактически удар, за дистанция и в основата на тактиката на боксьора. Не че не се правят нокаути с него, но това е по-скоро изключение отколкото правило.
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 21 юли в Лондон както и в цяла Западна Европа остават само саждите, просяците и кучетата.Ясно е колко "значим" е този мач за световният бокс.
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 29Ти майтап ши си правишш бе :) Джошуа бил само мускули. ....кво да е баница, като Пулев ли :))) В мача с Кличко ясно се видя, че има и акъл и издръжливост Антони. Излезе от много тежък нокдаун и с техника свали кличко .Ти да не гледаш друг бокс .
34
2
 
9
 
! Отговори
Krom преди 5 години
А Опулев ще му се Оплези три пъти на един крак. Тоя кво си мисли, а?!
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що бе, кво му е на Опулев - става за бияч в селска дискотека.
32
4
 
5
 
! Отговори
недко преди 5 години
всеки си има стил и си индивидуален,и ма4 с ма4 не си мязат..така 4е не може да сравняваме мача на уаит с чисора.Уаит не е за подценяване но е и преодолим,пулев си има шансовете,нашия има добро кардио,но няма мощен завършващ удар и ще гледа да бие по точки,докато Уаит е по брутален и ще гледа да пресира ..а Пулев с неговия прав ляв няма да му стигне за победа,предсказуем е..но все пак е тежка категория,и един то4ен удар и тактики и страдегии приключват,стискаме палци на нашия и дано успее
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от 30 до 29И като говорим за един дол дренки, нямаме предвид, че се изморяват бързо и тем подобни глупости...говорим за разлика в класите. Уайт беше убит от Джошуа. как може да казваш че са един дол дренки? Примерно Кличко си е Кличко- легенда и направи зловещ мач с Джошуа. Мислиш ли че Уайт би издържал даже по точки срещу 42 годишния Кличко? Това че Е КЛИЧКО затова Джошуа беше толкова затруднен и по едно време хората си мислеха..особено след нокдауна, че Джошуа е свършил батериите.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 29 Измаря се бързо Джошуа? Затова ли след 6-я рунд с Кличко от нокдауна събра сили и го нокаутира в 11-я? Затова ли награби по- младия паркър в последния 12-ти рунд и за малко да го нокаутира? Защото се измаря бързо Джошуа?Ти като пишеш, осмисляш ли написаното си, брачед?
29
4
 
5
 
! Отговори
Krasi преди 5 години
Ами то прав си е човека като казва че Уайт и Джошуа са един дол дренки - и двамата са само мускули и се измарят бързо. Джошуа например за две бройки щеше да загуби мача срещу Кличко - само това го спаси - че е много по-млад и се възстановява бързо в почивките. Уайт е същия - след 6-7 рунд и двамата едвам стоят на крака ако противникът им държи.
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма как Киборги като Уайлдър и Джошуа виски по 2 метра да имат за конкуренти лилипута Поветкин, нашия *** или който и да е друг. Имаше една легенда Кличко, но остаря...кво да се прави.
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 26 То всеки чака великия мач между двамата най-големи в момента Уайлдър и Джошуа. Казват че до края на годината ще има такъв. А дано!
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А да моя грешкаа ...къде скочих и аз...За пулев говорим :)). Ами и Дилиан е доста над неговото ниво. Пълев неможе да се бие. Аз лично чакам Дионтей и Антони. Такива пълнежи , не гледам.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 24 Какъв Дионтей те гони, брат? Говорим за Дилиън Уайт.
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това майтап ли е ? ХахаххахаДионтей, ще му направи гьозаа, като дупее. Тоя носи на бой, като чувал с пясък. А нашия , не се научи 20 години да удря. Как я мисли ...не знам.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 14 Уайт пенсионер? Той е на 30 години с 7 години по-млад от Пулев, бе смешен!
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
02 e различно от о2....
21
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 17 Ти олигoфрен ли си? Къде си сравнявал Джошуа с Уайт? А това че спомена , че са един дол дренки, ***?

Спонсорирани публикации