Пирин почти изхвърли "Бистришките тигри" от Първа лига

"Орлетата" се наложиха с 1:0 над Витоша в първия бараж за оставане
17 май 2018 20:25, Красимир Ангелов
4
Пирин почти изхвърли "Бистришките тигри" от Първа лига
Снимка: Булфото

Пирин взе гол преднина срещу Витоша, след като надви "бистришките тигри" с 1:0 като гост в първи мач за разпределение на местата от 11-о до 14-о., който трябва да определи първият изпадащ от Първа лига.

Витоша направи първата много сериозна ситуация за гол в 36-та минута, когато Стефан Христов стреля към вратата на гостите и топката беше избита от голлинията на Пирин. Иначе благоевградчаните бяха по-опасни, но няколко неточни удара, най-добрият от които на Анти Рениа, оставиха мача без гол до полувремето.

Витоша пропусна второ добро положение в 52-та минута чрез Григор Долапчиев, а шест по-късно гостите поведоха в резултата. Конър Хендерсън центрира от ъглов удар и Юлиян Попев вкара гол с глава.

Витоша беше отново близо до изравняване в 71-та минута, но Долапчиев не уцели вратата. Последваха минути на игрово предимство за бистричаните, които обаче не успяха да вкарат гол, въпреки че създадоха доста положения.

По този начин "орлетата" почти изхвърлиха отбора от Бистрица от Първа лига.

Другият двубой е между Етър и Дунав тази вечер.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Тошко Петков преди 5 години
Бистришките трактори е време да вървят къде е мястото. Но днес чета, че ЕТЪР са наказани с 1000 лв за нецензурни възгласи, като например: "Мафия". Какви възгласи трябва да има, когато отменят редовен гол ??? . И 300 лв. за неправилно използване на пиротехника. Всеки който е бил на ст."Ивайло" знае, че не е така. А 9 жълти и 3 червени картона ? Колко грешни пари влизат в касата на БФС - това не е ли МАФИЯЯЯЯЯЯЯ
3
2
 
0
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Почти изхвърли... защо пишете такива глупости? При 0:1 никой не е изхвърлен, а ако тигрите вкарат гол в Благоевград, ситуацията се обръща. Като не разбирате, поне питайте! :)
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Пиринско (ако не слагаха и царевица......)
1
3
 
8
 
! Отговори
Благоевград преди 5 години
Само ПИРИН