Децата на Лудогорец врътнаха 2:2 с Ботев

Разградчани играха с 11 българи в състава си
20 май 2018 19:52, Красимир Ангелов
5
Децата на Лудогорец врътнаха 2:2 с Ботев
Снимка: БТА

Ботев и Лудогорец не се победиха и завършиха 2:2 в среща от последния 36-ти кръг на Първа Лига. Двубоят се игра на "Лудогорец Арена" в Разград и предложи много емоции за зрителите.

Мачът премина през множество обрати, а в заключителните минути и двата тима имаха своите шансове да стигнат до трите точки.

Наставникът на Ботев Николай Киров направи няколко промени спрямо последния шампионатен мач. Извън групата за мача със "зелените" останаха Иван Чворович, Тодор Неделев и Лъчезар Балтанов, а дебют като титуляр направи 17-годишният Кристиан Добрев.

Съставът на домакините пък бе изграден предимно от юноши на клуба, а в групата на разградчани нямаше нито един чужденец. Наставникът на шампионите Димитър Димитров заложи на голяма част от играчите, които играят във втория отбор на "зелените" във Втора лига.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1 Бих казал че могат и шампиони да станат благодарение най- вече на корумпираните съдии и лично на перукан, пръв приятел на делиорманския бей и на мутр..енския цар от Банкя
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега да ходят да врътнат нещо и на домус..агата че да вземе да ги пуска и в бразилския отбор....
2
8
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Другия път да излязат да играят майките на децата, после бащите, дядовците, каките, струнните, вуйчовците, чичовците, бадженаците, дядовците, зълвите, етървите, братовчедите, шуреите и накрая балдъзите.
1
6
 
13
 
! Отговори
Браво преди 5 години
С тия деца може и шампиони да станат.