Скандал в Манчестър Юнайтед след загубата от Челси

Жозе Моуриньо обвини Лукаку за провала
Обновена: 20 май 2018 17:25 | 20 май 2018 15:45, Красимир Ангелов
14
Скандал в Манчестър Юнайтед след загубата от Челси
Снимка: Reuters

Голям скандал е на път да се разрази в Манчестър Юнайтед в края на сезона. Мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо скочи на голмайстора на отбора Ромелу Лукаку след загубата с 0:1 от Челси на финала за ФА Къп.

Той обвини белгийския национал, че не е искал да започне като титуляр в мача за трофея. "Когато един играч ви казва, че не е готов за игра, че не може да стартира, мислите ли, че може да играе?", попита реторично Специалния.

"Как мога да убедя един футболист, когато казва, че не е готов? Това не беше трудно решение, а просто решение", добави португалският спец.

Лукаку влезе на терена в 73-ата минута, но не успя да предотврати загубата на своя отбор. Той имаше контузия в глезена от края на април и оттогава не беше играл. В Англия предполагат, че нападателят се пази за предстоящото световно първенство, което вбесило Моуриньо.

За гнева му има още една причина. За първи път в кариерата си той загуби финал за ФА Къп. Преди вчерашния мач той имаше 5 победи от 5 директни мача за трофея. Освен това Моу за втори път пада в два поредни финала, след като през лятото Реал Мадрид победи с 2:1 Юнайтед за Суперкупата на Европа.

През сезон 2003/04 с Порто Специалния загуби от Милан (0:1) за същия трофей и с 1:2 от Бенфика за Купата на Португалия.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера дефанзивния отбор беше челси. Юнайтед победи тотнъм. Победи и ливерпул. Победи и сити . Победи и арсенал. Победи и челси. С офанзивен футбол. Моуриньо не е виновен за целия отбор 70% от играчите са наследство на Вангал. Трябва време да построи отбор. Може би направи грешки интой с лукако , михитарян и погба. Но ще ги коригира. Предната година 3 титли ? Кой отбор в Англия постигна 3 титли тази година ? Великия Сити ли ?
9
1
 
7
 
! Отговори
Жо преди 5 години
САМО да припомня на критиците, че самият сър Алекс Фъргюсън е започнал като треньор в Манюнайтед без особени успехи и след 2 години начело на отбора е бил пред уволнение. След това постепенно прави това, което всички знаят.Един отбор се гради за 3 години и се амортизира за още 3 години. Трябва непрекъснато да обновяваш непрекъснато играчите и съставите.
8
3
 
3
 
! Отговори
Мушмул преди 5 години
а с офанзивна тактика 6 място. Муориньо докара много пари. 2ро място и шампионска лига. нали не си мислите, че юнайтед ще харчи 10г. по 200 милиона и ще е 5, 6 място.
7
4
 
15
 
! Отговори
Екс фен преди 5 години
Това не е манчестър юнайтед! Това е срам! Погребаха десетилетия история за 4 год... Изгори до основи и изгради на ново, само така има шанс за промяна...Тия мърди начело с тоя *** нямат право да носят името МЮ!!!
6
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малко излезе от дефанзивния си стил особено втория сезон. Реално в шампионата победи всички в топ 6 - сити , арсенал , челси , тотнъм и Ливерпул. Отбора просто не играе постоянно и се тресе от скандали заради "звезди" като погба и лукако. Очакваме на Трафорд Неймар и всичко да тръгне в друга посока.
5
3
 
18
 
! Отговори
фергюсън преди 5 години
От както стана треньор на Юнайтед ,този отбор ми истина !! Това е най-мръсният треньор на света !!
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 11И аз не го харесвам, но титлите му в Шампионската лига с Порто и Интер са абсолютен факт! Малко са хората, които биха ги взели с тези отбори
3
4
 
22
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
С тази дефанзивна тактика Моу не е за МЮ. Стила им на игра от този при съра се различават коренно. При Фъргюсън въпроса беше не дали ще бият, а с колко. С автобуса номера няма да мине тук.
2
3
 
28
 
! Отговори
LosHo преди 5 години
Специалният прави специашни загуби за отборите си.По-лош Юнайтед не бях гледал
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да разбера тая Специална кифла до кога ще продължават да я търпят или наемат в нови отбори...

Спонсорирани публикации