След титлата и солена глоба за ''Левски-Лукойл''. А сега накъде?

Треньорът Тити Папазов: Заложихме на българското и не съжалявам
1 юни 2018 12:30, Анисия Иванова
5

За по-малко от седмица новият баскетболен шампион ''Левски-Лукойл'' успя да си навлече глоба от 12 хил. лева заради скандални расистки прояви на феновете. Столичният отбор успя и да обърне резултата срещу "Балкан" (Ботевград) и да затвори финалната серия с 3:1 победи.

"Всяка титла има своя спомен, тази беше най-емоционалната. Заложихме на българското и сега не съжалявам. Беше най-правилно от човешка гледна точка", посочи треньорът на баскетболния ''Левски-Лукойл'' Константин Папазов.

В студиото на "България сутрин" той определи наказанието от 12 хил. лева като "неприятната страна на финалната серия".

"Последната глоба е много тежка. Такава глоба никога не е имало в българския баскетбол. Ще обжалваме със сигурност. Трябва да бъде потърсена и нашата гледна точка", коментира Папазов.

Запитан на каква фаза е идеята за обединение с автентичния "Левски", който съществува с юношески отбор, Тити Папазов отговори:

"През 2015 г. няма фалит, което е най-важното. Клубът беше спасен от феновете да завърши годината. Глушков разговаря с мен и бяхме принудени - регистрирахме клуб и съдбата беше благосклонна."

Тити Папазов отбеляза, че не вижда причина автентичният "Левски" да откаже обединение с ''Левски-Лукойл'' и финансова подкрепа.

От думите му пред Bulgaria ON AIR стана ясно, че гръбнакът на отбора ще бъде запазен, а вече се работи по селекцията. Ще се търси подсилване на всички постове.

"Амбициите ни ще бъдат за още по-качествени чужденци", отбеляза Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Титко преди 5 години
Няма такава *** като ревльото тити.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тити...който се обясняваше в любов на ВИС 2, след това на Ц.Василев и на всички мафиоти на прехода ни.
3
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Тоя ревльо ми е толкова не приятен и не му вярвам на приказките за българския баскетбол ще е по добре без него.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е БК Левски, така че може ли да спрем с тези лъжи. Второ когато казваш че си заложил на българите защо не се погледне статистиката и не се види кои играчи и по колко са допринесли за последните 4 мача за които толкова се говори. Интересен факт е че в отбора има 4 чужденци които са вкарали съответно 24, 26, 27, и 48 в мач номер 1, 2, 3 и 4. 48 точки във финалният мач и да кажеш че заслугата е на българите? Пошла история. Една лъжа повторена безброй пъти се превръща в истина.
1
2
 
9
 
! Отговори
нема такава държава преди 5 години
Как може отбор който фалира тотално преди 2 г. и не плати стотинка от задълженията си да спечели титла.