Хърватски ураган отвя жалкa Аржентина

Меси се изгуби на терена, отборът му на прага от сензационно отпадане
Обновена: 22 юни 2018 06:47 | 21 юни 2018 23:03, Красимир Ангелов
220
Хърватски ураган отвя жалкa Аржентина

Хърватия направи за смях Лео Меси и Аржентина и победи с 3:0 в мач от груповата фаза на Световното първенство по футбол.

"Шахматистите" отбелязаха 3 попадения през второто полувреме и с успеха се класираха със сигурност за 1/8-финалите на Мондиал 2018.

От своя страна пък двукратният световен шампион и финалист от Мондиал 2014 е пред сензационно отпадане от световните финали.

Европейците напълно заслужаваха да спечелят, което направиха с голове на Анте Ребич, Лука Модрич и Иван Ракитич. Лео Меси не направи нищо и финалите са на път да приключат за един от считаните за фаворити отбори.

Всичко за триумфа на Хърватия четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аржентина е една голяма трагедия.................да си купуват билетите за връщане ................нямат място на световното!!!
143
1
 
1
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Най-точно меже да се каже че Меси някога беше по добър от Кристияно Роналдо,ама вече беше доста отдавна.
142
2
 
1
 
! Отговори
Какво е "усташ& преди 5 години
Идва от глагола "устал". Означва ставам на крака, въставам,протестирам, не се съгласявам, т.н. С какво не са се съгласявали хърватите, запитахте ли се? Имало е причини (вътрешно-политически)? А Сърбия какво е вършила? Автроунгарската империя от своя страна подкрепя въстаниците и сърбите, преследвайки своите цели за излаз на Пелазгийско море, както и на Средиземно море? Йосиф Брос Тито е роден в Хърватия. и години наред е бил главен комисар в една от Съветските републики, на съветска служба.
141
2
 
2
 
! Отговори
Меси Пешеходкова преди 5 години
Казват Меси "изминал" 7 километра.С каква скорост се е движел той?Отговор:Скорост, умножена по време, равна на изминатия път.Времето е ясно(с гръмотевици)-90 минути+4.Отговор-4.7-около 5 километра в час-като пешеходец.
140
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде събраха се сопооанковците да защитават джуджии :)) Горкият нямал отбор пък сега. Понеже Роналдо в Португалия играе само със звезди нали :)))) Ще не спрете да се излагате вече ...Толкова години за смях ставате. Меси никога няма да е от класата на Роналдо ...просто няма качествата- нито физика, нито скок, нито сила , нито е лидер.Отличен футболист е джуджи, но толкова.
139
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КойКапут казва, че Лука Модрич е гей? Модрич е женен за Ваня Боснич (регистриран мениджър, която се грижи за договорите на хърватина), имат син Ивано!
138
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
169Според теб Меси и Дибала нападатели ли са? Те са офанзивни халфове и никой не може да им стъпи на малкия пръст. До тях трябваше да са Банега и Биглия, напред Агуеро и Игуаин, и щеше да стане страшно за Хърватска - макар, че са отличен отбор. Абсолютно неправилна постройка, неправилни футболисти, никакъв колектив - това е вина само на треньора. Той постига всичките ефекти в играта.
137
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 166Звезди, ама всичките нападатели... Какви "звезди" са халфовете на Аржентина? Преди малко ти ги сравних с хърватските и разликата в класите е очевадна в полза на хърватите! Ако беше пуснал едновременно Меси, Игуаин, Дибала и Агуеро вместо халфове, аржентинците щяха да отнесат още голове...
136
3
 
9
 
! Отговори
Сериозно преди 5 години
Както знаем един мач се решава в халфовата линия... Кои са в халфовата линия на Аржентина - дЕдо Масчерано, Меза, Перес, Салвио /за мен световнонеизвестни/ срещу Модрич, Ракитич, Перишич, Брозович - всичките звезди на известни отбори, плюс Ребич от Айнтрахт и на пейката Ковачич от Реал!? Как искате Аржентина да бие? Поне Банега да беше пуснал, който също не е на тяхното ниво, но поне е по-разпознаваем!
135
9
 
6
 
! Отговори
Фенъ преди 5 години
Ще слушате батко ви Фенъ! Аз съм от начало за Хърватска, не вчера да ми възхваляват руснаците смешни!
134
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам какъв аматьор трябва да си, за да не можеш да подредиш отбор гъмжащ от звезди. Дибала задължително трябваше да е титуляр и да прави играта, а Меси да играе пред него. Агуеро на фланга. Дори за Игуаин има място. А той ги държи на пейката и ги пуска на мястото на другия. Незабавно трябва да хвърли оставка. Тези татауировки на Сампаули са му изпили мозъка.
133
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До феновете на джендъра Модрич от прайдаНе може някакво хърватско джудже, при това гей да ми е любимецНяма как да стане.Аз съм българин, висок съм 188 см и съм хетеросексуален.
132
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поздрав за братския славянски хърватски народ. Една малка Хърватия разгроми и унизи прехвалените Р О М И - латини от Аржентина.
131
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Модрич е мъжеложец. Целият футболен свят го знае и самият той не го крие, само тука някакви панелни разбирачи не били чули.
130
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Меси освен да изрита гаменската един паднал хърванин, с друго не го видях и запомних на световното. А в Аржентина всичките бяха от противен, по-противен. Треньора им е някакво психично нестабилно джудже с татуси, а Марадона си изгриза ноктите и ако можеше да си свие шкембето щеше и на краката да го стори. Тръгнаха по едно време аржентинчетата да се разправят с хърватите.. викам си на акъла, тия незнаят ли колко са люти славяните и как ще ги разметат като торба с картофи.. "меко" се отърваха.
129
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Самият Модрич си призна че е гей."Не ме интересува какъв е и не чета глупости... Темата е футбол, а Модрич е един от тримата най-добри халфове в света в момента! Твоето са комплексарщини! Като си "по-добър" от него, отиди и се предложи на ръководството на Реал!
128
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бирено мечеМодрич не е един от най-добрите халфове в света, а съдейки по успехите му - най-добрия от действащите в момента футболисти! По този показател единствено го превъзхожда съотборника му в Реал Кроос, който все пак е и световен шампион! Ако има някой по-успешен - моля да ме поправите! Може би Иниеста има повече успехи от тях, но той вече издиша физически!
127
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво го защитаваш бе. Ти да не си му адвокат.Самият Модрич си призна че е гей. Чети повече.
126
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 151От къде знаеш какъв е Модрич - да не си го "пробвал"... А ти като не си Жендър, сигурно си "по-добър" футболист от него... Я кажи кой си и къде играеш, а? Стиска ли ти да излезеш на Жендъра 1:1 на малки вратички, отворко? Да не говорим за голям терен!
125
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименИграли грубо... Това не е балет, че да се играе нежно. А и всичките тези латински отбори са царе на гмуркането