Невероятно! Германия е в играта след гол в 95-ата минута!

Световният шампион надви Швеция с 2:1 в истинска драма
Обновена: 23 юни 2018 23:05 | 23 юни 2018 23:05, Елка Василева
257
Невероятно! Германия е в играта след гол в 95-ата минута!
Снимка: Reuters

Германия победи Швеция с 2:1 в спиращ дъха двубой от група F на световното първенство по футбол, игран на стадион "Фищ" в Сочи.

Световният шампион наложи зверски натиск още от началния съдийски сигнал, но изпусна своите положения и постепенно скандинавците изравниха играта. Бундестимът допускаше груби грешки в защита и логично в 32-ата минута Ола Тойвонен матира Мануел Нойер с майсторски прехвърлящ удар.

Секунди преди паузата шведите можеха да нанесат втори удар, но Нойер се намеси блестящо при прецизното изпълнение с глава на Маркус Берг. Пропускът на "Тре Крунур" беше наказан малко след подновяването на играта, когато Марко Ройс изравни резултата.

През второто полувреме Германия имаше осезаема доминация, но не успя да вкара своите възможности. В 82-ата минута Джером Боатенг беше изгонен, а във втората минута на добавеното време Юлиан Брандт нацели гредата.

В 95-ата минута Тони Кроос вкара златен като стойност гол за Германия, защото реализира по диагонала след късо изпълнение на пряк свободен удар.

Подробности за мача четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
19
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Един германец е мъртъв,когато главата му е на 3 метра от него !!! Но и тогава не е сигурно...
89
1
 
24
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Гледах мача...интересен беше ,Германия с право победи...само не мога да разбера тия афро-немци и турци какво правят там. Ако сте гледали мача щяхте да забележите че накрая всички пропускаха гьолдоган ли беше гьолтиган ...все тая. Браво на немците
88
9
 
19
 
! Отговори
Владо преди 5 години
В океана на футбола има три кита - Германия, Италия и Бразилия. Всичко друго е цаца и хамсия, шматкащи се на плиткото, но с едно изключение - Англия ! Тия даже не са и цаци, а планктон, носещ се по повърхността, мислейки се за кит.
87
4
 
7
 
! Отговори
SS преди 5 години
This is Deutsch correct!This is Deutsch respect!
86
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германия беше на косъм от отпадане. Но от тука нататък очаквайте да са поне на финал. Феноменалния гол от заученото положение им вдигна духа още повече.
85
4
 
16
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Евала правя на Шведите исках да бият Дойчовците..на Шведите отбора си личи ,че е национален. А тия печки 2-те дето играят за германия? Какъв Германец е тоя по тъмен от ноща уе еййй !!! Хитлер се върти ,като пумпал у гроба :/!
84
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без капка съмнение Германия заслужава и ще отиде на 8 финал.Отборът игра за победа и атакува безспирно .Показа футбол ! Срещу 11 в наказателното поле е трудно,но те все пак успяха....,и то с 10 човека.Респект за немците ! М***мка им,велика нация са.....тва е !
83
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Удриииии райхааааа
82
1
 
18
 
! Отговори
АнаЛизатор преди 5 години
Реално и двата отбора играят дърварски футбол. Тези, които бяха в основата на спечелването на титлата за Германия преди 4 години не играят за национала им. Най-красивото в мача бяха двата гола на Германия, останалото бяха дърварски центрирания и бягане като кочове с топката. Но швабите имат голяма вероятност за титлата защото най-добрите футболисти олабват световното. С най-добри футболисти като качество са французите, обаче ако ги хване мързела и пренебрежение към съперниците ще отпаднат скоро.
81
16
 
6
 
! Отговори
кошмар преди 5 години
Вече ми се отразява зле на здравето да гледам германците, това е отбор от някакви проклети надъхани фанатици :/ Не заслужават тази победа, но и финал няма да видят! А шведите не заслужаваха да загубят така подло в посл. минута. Извънземен шведски вратар!!! Достоен викинг и наследник на легендарния Равели.100% дузпа за Швеция, ама то се знае как съдиите подпират "фаворитите".Шведите са много организирани и физически издръжливи, но повече се отбраняват. Липсват такива лидери в нападение като Хенке Ларсон, Бломквист и особено Кенет Андерсон, които сами можеха да решат един мач. .
80
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зелка Крадливата с крадения си Текст и 149 коментиращи Уфце тука .................. хаха
79
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Финал Испания и Франция, а Германия е 1/4
78
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Финала е Аржентина Португалия
77
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали никой не си мисли че отборите показват най доброто в групите. При директните елиминации ще видим кой какво може..
76
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затуй ли са виждат с Ердо? Турчина си е турчин! Няма как да стане друг! Германия да благодари на Турция! Зайко, ша та хвана за ушите и ша та вдигна вав въздуха и само ще рипаш с крачета!
75
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Белгия и Хърватска - са най-добри дотукГермания - може само да се подобри!Битка до последно!
74
4
 
2
 
! Отговори
Паскал преди 5 години
Луис Суарес!!!
73
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мексико ще отпадне на осминафинала!Джуджетата са дотам!
72
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германия е наложница на Мексико, какво ми я хвалите? Мексико заслужава един финал най-после!
71
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да вземе в национала Сане ...Льов взе два турски провокатори!

Спонсорирани публикации