Грешникът Йозил пред отказване от Бундестима

Бащата на футболиста го навива за подобно решение
21
Грешникът Йозил пред отказване от Бундестима
Снимка: Reuters

Бащата на Месут Йозил – Мустафа, го призова открито да се откаже от националния отбор на Германия. Причината са множеството критики насочени към звездата на Арсенал след срамното отпадане на световния шампион в групите на Мондиал 2018.

Бундестимът завърши на последно място в група F с едва три точки, записвайки поражения от Мексико (0:1) и Република Корея (0:2). Според таткото на Йозил неговият син се чувства обиден от факта, че отново се превърна в изкупителна жертва.

"Ако бях на негово място, щях да кажа: "Благодаря, но това е достатъчно", заяви Йозил-старши пред "Билд".

"Той е прекършен, разочарован и обиден. Да, обиден е, след като собствените фенове го освиркваха в контролата срещу Австрия преди Световното първенство. Месут така и не разбра защо", добави Мустафа.

Йозил и Илкай Гюндоган си навлякоха гнева на много германци заради общата си снимка с турския президент Реджеп Ердоган малко преди световното първенство.

"Месут не е длъжен постоянно да се защитава. Той игра за националния отбор в течение на 9 години и стана световен шампион", каза още бащата на Йозил.

"Винаги се казва, че ако печелим, печелим заедно, но ако загубим, значи е заради Йозил. Той бива освиркван и превръщан в жертвен агнец. Напълно разбирам защо се чувства обиден", допълни родителят.

Всички новини около световното първенство по футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе не знам, на предишното световно много ми хареса как играе, ама оттогава не съм го гледал. Може да се е олабил, щом всички го критикуват.
12
2
 
15
 
! Отговори
Arsenal преди 5 години
Това с кампанията на онзи с мустака беше пълна глупост от страна на Йозил.Но момчето има уникален пас и не е сред най виновните за слабата игра на Германия.Напротив,срещу Южна Корея при 0 на 0 направо я сложи на главата на Хумелс.Ако бяха вкарали този гол,щяха да се измъкнат от групата.Но като цяло отбора игра много слабо.Мюлер например беше като муха без глава.Да не коментирам и другите.
11
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за да имат силен отбор трябва да е съставен от чистокръвни германци иначе да се сърдят на себе си
10
7
 
14
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Тоя е същия като нашия Валерката, много слава ама без покритие. Пълна боза и гола вода със каш в ушите. Който го е измислил тоя герой за футболист е бил амсалак. Да ходи сега при ердо да му рита неговите топки.
9
13
 
15
 
! Отговори
1 преди 5 години
До АнонименЕ..ли сте, но да не мислиш, че на "кадъните" шалварите са били вдигнати пред Българите, докато заптиетата са се чукали един друг?Знаеш ли и сега, колко русокоси и синеоки "турчета" има?И днес туркинчетата ги водят всяка седмица на преглед и отпред са здрави, но тоэад?
8
15
 
27
 
! Отговори
Hari преди 5 години
Турчин,кво чакате???Интеграция???
7
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Maykata rodina te chaka YOZIL fasistite da si e,,,t ma,,,,,kata
6
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Akak sme vi e..li 500 god i pak shte e sushtoto krivozurlatosvinyo
5
3
 
23
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
каква невероятна футболна драма!
4
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Месут бил обиден и не разбрал що феновете го освиркали. И отишъл да поплаче на раменцето на Ердоган, че се провалил брутално. *** нищо, той пак не разбирал.
3
9
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може да се снимаш със Султана и да твърдиш, че си германец. Трето поколение в Германия и пак са си диваци.
2
10
 
59
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Всички обидени - в Анадола.
1
17
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тожва *** бойкотираше отбора. Губеше топките, презрително се дистанцираше от играта, с грешните си *** пасове предизвика маса контри на противниците. Беше на терена само колкото да не обвинят инфантилните немци в нетолерантност към малцинствата.

Спонсорирани публикации