Новият треньор на Левски застава начело за мача с Ботев Враца

Славиша Стоянович ще се запознае с играчите през уикенда
24 юли 2018 11:29, Красимир Ангелов
11
Новият треньор на Левски застава начело за мача с Ботев Враца
Снимка: БТА

Дебютът на Славиша Стоянович начело на "Левски" ще бъде на негостоприемния стадион във Враца срещу новака "Ботев", съобщава "Труд“. Двубоят е от 3-ия кръг на Първа лига и е на 5 август.

Така по всяка вероятност Тодор Симов ще изведе "сините" и в предстоящата среща с "Черно море" за първенство, след като стори същото и при успеха над "Ботев" в Пловдив с 1:0.

Опитният специалист има неотложна работа в Любляна, където е в момента и ще остане в родината си до събота, когато се очаква да тръгне окончателно за София. Именно през уикенда 48-годишният бивш селекционер на Словения трябва да се запознае с играчите на "сините".

До момента той не се е срещал с тях, въпреки че бе на базата на клуба в събота, когато стартираха и преговорите между двете страни.

До официалното поемане на тима от Стоянович, тренировките ще продължат да бъдат водени от тандема Тодор Симов-Георги Тодоров.

В същото време ръководството на клуба продължава да работи по окончателната раздяла с досегашния специалист Делио Роси. На италианеца му бе съобщено,че е освободен в сряда, по-малко от 24 часа след отпадането от „Вадуц“ в Лига Европа. Но вече близо седмица вървят преговорите за условията по прекратяването на договора му.

Очаква се освен нов треньор, тимът да бъде подсилен с едно или две попълнения до края на лятото.

Всички новини от лагера на Левски четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 5 години
До Анонимен - Другарю Комсомолец, за каккъв ЦСКА говориш? - този няма и една година, а оня е незаконен, вкаран е направо в А група докато в Б и В се борят с години за да се класират. Сегашния хибрид на Лече и Етрополе е вмъкнат по същия начин.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Цска умряСеляните от село Подуяне, които дължат 20 000 000 лв, не престават да скърцат със зъби от яд, че ЦСКА се възроди. Едиствените победи, които имат срещу европейски отбор е срещу ЦСКА.P.S. Името на Васил Левски е безсмъртно, но срамът е на 100 години
8
4
 
4
 
! Отговори
Цска умря преди 5 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все едно да тренираш едни куци коне..............няма как да стане!!!
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КЗЛ!!!!!!!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вместо да почнат ново начало левски с младия си бг треньор веднага се видя промяна в играта им и самите футболисти се радваха на играта си през целият мач сякаш воденичен канък беше паднал от плещтите им имаше радост в очите им играеха освободено сега отново някакво сръбско менте ще показва на играчите как се рита докато не го изритат и него след няколко кръга но със солидна парична компенсация и така после отново и отново търсене на треньор
4
4
 
9
 
! Отговори
niki преди 5 години
Какъв нов треньор бе, нова пионка, която е готова на продаване и уреждане на мачове + да си тръгне, като го уволнят преди зимата.Лефски ли, това е палячовщина, перачница за пари, а феновете са баламите, дето ги легитимират!
3
7
 
7
 
! Отговори
Поздрави преди 5 години
Важното е, че Цска не съществува.
2
3
 
18
 
! Отговори
тук пере Тампере преди 5 години
Новият треньор на Левски ще се запознае с футболистите в Биад ?
1
4
 
12
 
! Отговори
Разград преди 5 години
Ако ще и Зидан да вземат - йок файда!!!