Арсенал подкрепи Месут Йозил: Всички сме зад него

Убеден съм, че го очаква много силен сезон, каза Унай Емери
25 юли 2018 11:06, Красимир Ангелов
32
Арсенал подкрепи Месут Йозил: Всички сме зад него
Снимка: БТА

Новият треньор на Арсенал Унай Емери изказа своята подкрепа към халфа Месут Йозил след проблемите му с отказването от националния отбор на Германия.

Още по темата
Футболистът бе залят от критики в родината си още след отпадането на Бундестима още в груповата фаза на Мондиал 2018, а след това се отказа от националния отбор заради отношението, което е срещнал в Германия след снимката с турския президент Реджеп Ердоган. В пост в Туитър Йозил посочи, че е усетил "расизъм и неуважение" към себе си.

"Това е лично решение, което аз уважавам", обяви Емери в Сингапур, ден преди неговият отбор да играе приятелска среща с Атлетико Мадрид.

"Арсенал е неговият дом и той се чувства добре тук. Всички сме зад него и се радваме, че започва подготовка за новия сезон", каза Емери, цитиран от ESPN.

Скандалът с отказването на Йозил продължава да предизвиква полемики в Германия. Преди ден турският президент Реджеп Ердоган коментира, че отношението към Йозил е неприемливо.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За коя родина става въпрос.Роден в Швеция отишал петгодише с родителите си в Германия. Снимал се с президента на Турция.Сега избира Англия.
1
16
 
11
 
! Отговори
1 преди 5 години
е сигурно ще го подкрепят, тъй като им е важен играч, който се крие пореден сезон като мишка по терена