Люпко Петрович пожела успех на Стоянович в Левски

Лудогорец и ЦСКА ще имат тежки мачове, прогнозира легендата
29 юли 2018 14:44, Красимир Ангелов
8
Люпко Петрович пожела успех на Стоянович в Левски
Снимка: Булфото

Легендарният сръбски треньор Люпко Петрович коментира пред "Тема Спорт" чаканото назначение на сънародника си Славиша Стоянович начело на Левски. Очаква се това да се случи във вторник. В момента Петрович е в Руанда, където на неговия отбор АПР предстоят полуфинали за купата, след като в началото на юли той стана шампион на африканската страна.

"Честно казано, не ме интересува нищо за други треньори, за това какво се случва. Аз, докато съм тук в Руанда, бях назначаван по медиите за треньор на ЦСКА, на Левски... За това и не ми се говори. Желая късмет на Славиша Стоянович и дано успее в Левски. Това мога да кажа. Когато той беше треньор на Цървена звезда, аз не бях в Сърбия, така че не зная много", коментира носителят на КЕШ със звездашите за 1991 година.

"Оставам в Руанда, тук ми харесва. Спечелихме титлата и сега искам да постигнем и дубъл. Предстоят ни полуфинали за купата, надявам се и финал. След 14 август се прибирам в Сърбия, а после пак обратно", добави Петрович. Той сподели няколко думи за евротурнирите. "На Лудогорец му предстои труден реванш, а ЦСКА го чакат хубави и тежки мачове с Копенхаген", завърши Люпко.

Сънародникът му Славиша Стоянович, който е почти сигурният нов старши треньор на Левски, е чакан в София днес. В понеделник той ще изгледа двубоя с Черно море, а във вторник трябва да бъде представен като новия наставник на сините.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде поредният Дедо се изказа, стой си в Руанда при маймуните
6
1
 
3
 
! Отговори
Поздрави преди 5 години
Важното е, че Цска не съществува.
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с това ментебил спечели КЕШ с ,,Цървена звезда" в далечната 1991г.По онова време ,,Звездашите"обраха всички най-добри футболисти в Югославия и соляма доза късмет /автогола на Аулгенталер в 90м.,на полуфинала с Байрен,и дузпите с Олимпик Марсилия.И сега ,ако всички най-добри футболисти на републиките от бивша Югославия са в един отбор ще спечелят КЕШ!
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да пожелая успех на един ултрас на левски да си търси приятели другия път щом обижда може да обижда себе си фен клуб левски ловеч умен ултрас
3
0
 
7
 
! Отговори
Бармалей преди 5 години
Абе тоз целия сръбски народ май работи само треньори по футбол.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Край, Левски взима поне купата на УЕФА. Вече нема лабавУ.
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ние му пожелаваме Б група!