Жени Живкова и дъщеря й представиха новата "Фантазия"

Колекцията се състои от 50 тоалета в 5 различни теми
20 сеп 2018 11:52, Анисия Иванова
5

"Фантазия" е името на новата колекция есен-зима на модния дизайнер Евгения Живкова. Тя бе представена във вторник и се състои от 50 тоалета в 5 различни теми. В колекцията си Жени Живкова е използвала и елементи от военната тематика.

"Да, използвала съм елементи от военните униформи, които се виждат в джобовете, пагоните. Високата яка в единия от моделите. Роклите и полите са малко по-дълги", сподели тя пред Bulgaria ON AIR.

Дъщерята на Жени Живкова - Андреа Стефанова, която също е моден дизайнер, е лицето на новата колекция. Признава, че ѝ е по-приятно зад модния подиум, но ѝ харесва, че може да покаже дрехите, които нейната майка прави.

"Опитва се да ме слуша и да взима съвети от мен. Предлагам ѝ по-младежки неща, след време може да направим младежка колекция. Опитвам се да я слушам, нямам опита, който тя има. В повечето случаи се оказва права", признава Андреа в "България сутрин".

"Харесва едни облекла, не харесва други. Понякога е участвала с изцяло нейни идеи за някои облекла. За мен тази критика е изключително важна", каза Евгения Живкова по адрес на своята дъщеря.

Дизайнерката дава свобода на въображението си и използва в колекциите си облекла от различни епохи. Много от моделите ѝ комбинират различни платове на самата дреха.

"Това е характерно за моята марка - комбинирането на различни материи", отбеляза Жени Живкова и добави, че я търсят много клиенти от чужбина, които искат да пазаруват онлайн.

"Нямаме онлайн магазин все още, тепърва предстои подготовката му", посочи тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че какво им е на хората бе? Манекени ли искате да бъдат? Сегашните да не са красавци?Такива крокодили има сега Та да не ги изброявам! Цачева,Цвъкито ,Магарешки и т.н.т-:)
4
7
 
6
 
! Отговори
Abigeil преди 5 години
Красива и умна Андреа!
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ???Всичките са от киликанзер нагоре!
2
7
 
13
 
! Отговори
??? преди 5 години
Толкова години, как пък не се роди един по-симпатичен (не казвам красив) в това семейство. Все крокодили.
1
2
 
13
 
! Отговори
666 преди 5 години
Сурово дърво е правнучката на покойния първи партиен и държавен ръководител...

Спонсорирани публикации