Сеид и Бехчет: Татко и син с една любов и страст – моторите!

Малкият Бехи си има и специален мото екип
Обновена: 25 сеп 2018 16:23 | 25 сеп 2018 13:00,
41

След като научава, че ще става баща, Сеид и съпругата му заминават за Холандия, където живеят и до днес. Синът им - четиригодишният Бехчет, или Бехи, израства като холандски гражданин, знае три езика, а на 6 месеца за пръв път хваща тенис ракета. Определено обаче наследява една друга страст на баща си – тази към моторите.

"Децата на неговите години подражават на родителите си, за него аз съм като супергерой", разказва Сеид пред Bulgaria ON AIR, като допълни, че Бехи вече си има и собствен мото екип, пригоден специално за него.

Засега Сеид и семейството му остават в Холандия, но всяка година не пропускат да се върнат в България.

Той коментира и актуалната ситуация с множеството катастрофи на мотористи у нас.

"Преди да сложим лозунга "Пази моториста", е редно всеки да кара с разум, да пази себе си и околните. Инфраструктурата тук е един от най-големите проблеми. В Холандия навсякъде мотористите са с предимство. А глобите, дори за минимални нарушения на пътя, започват от 100 евро", обясни Сеид.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
DOTO5 преди 5 години
До Анонименпростотия е написаното от теб. Браво на журналистката, рядко красиво момиче и винаги прави хубави материали, особено за моторите .
19
0
 
0
 
! Отговори
СМЕШНИЦИ преди 5 години
Къде намерихте точно върху този материал да плюете? Какво видяхте вие? Аз видях един репортаж, който ми разведри деня на фона на всичките скапани новини, кой - кого убили, кой какво откраднал? Върху едно дете ли намерихте да си излеете жлъчта, неверници? Четейки коментарите ви се убеждавам, що за народ сме и съветвам това прекрасно семейство никога да не се връща тук. Прекрасни сте, бъдете здрави!
18
5
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Вместу Саид и Бехчет, ако бяха Пешо и Гошо друга песен щяхте да пеете ама нейсе. Злобата ви към небългарите е доста показателна от всички коментари нито един положителен. Злобата ви затрива! Загубили сте ум и разум от злоба!----щом не харесвам турците съм злобен ? Аууу... като се пишеш небългарин що щеш у български форум бе чоджум.Ай къш !
17
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навсякъде мотористите били с предимство в Холандия? Светва червен светофар, но няма проблем аз съм с мотор и си минавам, пешеходна пътека, няма проблем минавам си, защото съм в Холандия и винаги съм с предимство. Сега сериозно - защо трябва да публикувате подобни простотии, произведени от простовати човечета?
16
6
 
3
 
! Отговори
РусенецЪ преди 5 години
То ми е ясно, че статията е вид сондаж. Българите Сеид и Бехчет ?!?! Хайде стига! Дори в Турция ги наричат ..... /там, редактираното за жители в катун/.
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко!Още едно младо и хубаво семейство не виждат бъдещето си в Бг
14
7
 
5
 
! Отговори
и аз така преди 5 години
До АнонименАбсолютно съм съгласен, въобще не става ясно кой е Сеид, някакъв известен моторист ли е, какъв е поводът за тази псевдостатия?
13
5
 
7
 
! Отговори
az преди 5 години
Сеид някакъв известен моторист ли е? За първи път чувам за него, но явно авторът на статията допуска, че всички ги познаваме.
12
7
 
3
 
! Отговори
ХВАЛА!!! преди 5 години
На такивие БУГАРЕ!!! Господ и Бугарин и *** над всичко!!!! Бехи - Министър на Транспорта!!! Тате амудж Министър на Културата и Образованието!!!! ХВАЛА!!!!!! Сите БУГАРЕ заедно у Холандия!!! Ама да се връщат по-честичко щот родните пътища са класи над холандските и ще имат дълъг и преспективен живот ако карат моторите си с 200 по републиканската свръх безопастна пътна мрежа!!! Хвала и на екипа на Сабахлям.бг който ни запозна с трогателната история на тези истински БУГАРЕ!!!! ХВАЛА!!!
11
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 13 Просто показват един голям и един малък донор ...
10
6
 
5
 
! Отговори
mdaa.. преди 5 години
истински българЕ ! типично българско име :) те това ни чака до 5, 10 години като измрат старите хора а младите заминат в чужбина. все някой трябва да дойде.. или филипинки или турци, руснаци.. спокойно. БългариА ще пребъде !
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Юнал ДжемиловМного грамотно написано, но поне се опитваш да пишеш на Кирилица. Това е похвално! Може би след 2-3 поколения и във вашето семейство ще има поне един грамотен
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де...... Сеид и Бехи...... какво показва тая статия освен че не казва нищо? Тоеа ли са старите българи, или може би са новите холандци? Това ли е еьинственото дете което знае 3 езика? Това ли е единственото дете което иска да подражава на баща си? Това ли са единствените "българи" които се прибират всяка година до България? Това ли е единствения моторист който иска да спре войната по пътищата.....Какво казвате и показвате, какво е посланието тук?
7
8
 
15
 
! Отговори
НЕбългарин преди 5 години
Вместу Саид и Бехчет, ако бяха Пешо и Гошо друга песен щяхте да пеете ама нейсе. Злобата ви към небългарите е доста показателна от всички коментари нито един положителен. Злобата ви затрива! Загубили сте ум и разум от злоба!
6
5
 
5
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 5 години
Внемавайти много вав картинката пилянца
5
15
 
21
 
! Отговори
ДС преди 5 години
Тез пък. С тия турски имена. Да се връщат в Турция. Къв ще го дирят в БЪЛГАРИЯ ?
4
7
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колеги, Саид е най-известният капитан далечно плаване в света. Как е възможно да не го познавате? Особено в библейски смисъл.
3
7
 
25
 
! Отговори
Батман преди 5 години
Честно не ми пука за тези!!!!!!!!!!
2
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че в Холандия позволено ли е *** да карат мотор без книжка?
1
16
 
32
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Тия да идват тук да си берат тютюна Ша им дам едни матори.