Лудогорец би Етър, отново е пред Левски и ЦСКА

Разградчани взеха мача след победно 4:1 във Велико Търново
9
Лудогорец би Етър, отново е пред Левски и ЦСКА
Снимка: Булфото

Лудогорец спечели убедително с 4:1 като гост на Етър и си върна лидерската позиция в Първа лига. Разградчани надиграха великотърновци с лекота и отново имат точка аванс пред втория Левски и три пред третия ЦСКА.

Срещата бе равностойна само в началните минути, след което Лудогорец взе инициативата и още до почивката реши мача.

В 18-а минута Козмин Моци с мощен шут нацели напречната греда, а две минути по-късно Клаудиу Кешерю откри резултата на празна врата след асистенция на Густаво Кампаняро. Марселиньо покачи на 2:0 в 25-а минута, който реализира на празна врата след подаване на Лукоки.

Етър върна за кратко интригата в мача в 36-а минута след отлична акция на Флорент Боджадж, който се възползва от грешка на Светослав Дяков, финтира защитник на Лудогорец и намери непокрития Аласана Мане, който без проблем вкара за 1:2.

Радостта на публиката на стадион "Ивайло" бе твърде кратка. Секунди по-късно Кешерю бе изведен от Сисиньо и с удар по диагонала върна аванса от два гола на Лудогорец.

В 54-а минута Кешерю оформи своя хеттрик след асистенция на Марселиньо. С това попадение румънецът се изравни със Станислав Костов от Левски на върха в голмайсторската класация в Първа лига. Двамата имат по 13 попадения.

Още за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако зависта и злобата бяха гориво то цска и левски щяха да станат шампиони ми гледаите как се работи в лудогорец записваите си от това ще имате много по голяма полза иначе може да си докарате някои инфаркт или апоплектичен удар до това води злобата
5
16
 
5
 
! Отговори
муспи преди 5 години
"Лудогорец би Реал и отново е пред Левски и ЦСКА" - Първо, не е Лудогорец а Анадолец, второ, не е Ц-С-К-А- а е Лада. Трето, което си е Първо - Левски независимо къде е си е все Левски, докато Анадолец и Лада трябва непрекъснато да обясняват как се казват!
4
0
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
Не разбрах за кого говориш за етър или левски и цска отпадат след като лудогорец са били 4-1. Но както и да е това е мач в вътрешното ни първенство така че мисля че си в грешка.
3
10
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Защо лудогорец играе в Българското първенство?
2
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изпадат от УЕФА и кипърците ще ги бият.
1
7
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Мачкай, Кире!