Съботен бис: Смешник ли е Благо Джизъса и дебела ли е Андреа?

Обзор на горещите клюки от седмицата
17 ное 2018 18:55, Александър Попов
38

Илиян страда по Джулката. Снимка: Facebook

Седмичният обзор на родния шоубизнес започваме с бис за един дебютант - Стоян Роянов-ЯЯ. Той от дълги години е на музикалната сцена, участвал е в редица проекти, включително с Мария Илиева, Ъпсурт, Невена Цонева. Но за масовата аудитория нашумя с участието си в Big Brother.

Той реши да ни се представи като последовател на измисленото вероизповедание "уагабунга", с което побърква останалите участници. И провали няколко мисии, които ще му гарантират номинации докато напусне шоуто.

Стоян бе категоричен, че вярата му забранява да докосва чужди жени. Дали е вяра или собствената му съпруга - само той си знае. Това благоприличие обаче не винаги е било водещо в неговия живот. Паметливи фенове набързо припомниха участието му в песента "Катастрофа" на фолкпевицата Кали преди повече от 10 години, където е заграден от мацки и видимо няма нищо против те да се усукват около него. 

Дали пък "уагабунга" не е хитър ход да скрие част от миналото си и всички да говорят за неговата "вяра" и страх да докосне чужда жена. Мнозина предполагат, че той е мъж под чехъл, но далеч по-вероятното е е цялата му роля да е една подигравка с шоуто и звездите, които са вътре.

Безспорно главните герои в това шоу са Благой Георгиев и гаджето му Златка Райкова. Не става ясно защо двамата са вътре, след като всяка крачка на другия предизвиква някаква неразбрана ревност. Златка непрекъснато се оплаква, че животът им щел да бъде на показ и да им се подиграват. Тя гради образ на бизнес дама и дизайнер, но всъщност не камерите на Брадъра, а миналото й винаги ще я преследва. Няма как да се правиш на недокосната Дева, след като популярността ти е дошла от шоу като "Островът на изкушението", където зрителите са те гледали дибидюс гола и стенеща с Филип в спалнята. Че нямаше задръжки на тема еротика тя разкри и на конкурса Мис Плеймейт, в който наследи короната от Николета Лозанова.

Райкова и Джизъса неочаквано бяха атакувани от бившия на блондинката - ММА боеца Георги Валентинов. Докато Георги и Златка бяха гаджета, в тяхната компания блесна и Благо Усмивката, а по-късно той се намести под юрганата на палавата плеймейтка.

"Благодарен съм на Господ и на този смешник Благой, че ме отърва от това нещо. Ще вдигна банкет или ще правя курбан всяка година на тази дата, когато предложих годеж на Златка, затова, че съм се отървал", заяви Георги пред "България Днес".

Той смята, че Златка го е предала по доста грозен начин след 5-годишна връзка и споделя, че през цялото време е била вълк в овча кожа.

"Тя реално изчисти своето минало покрай мен. Приеха я в обществото по друг начин. Като жена направила промяна в живота си. Оказа се, че всичко е театър. Сега показва истинския си образ. Както и Благой. Двамата имат изграден фалшив образ", допълва Георги.

Благо и Златка обаче го играят влюбени и дори мислят за сватба.

Заради нелепата ревност на Райкова, огромното й его и притеснението й да не се изложи пред камерите, включително и това – какво ще кажат хората, тя непрекъснато вдига неразбираеми за околните скандали. Любимият й пък постоянно се съгласява с нея, заради което вече му лепнаха прякора "чехльо".

Когато излезе от шоуто Златка обаче ще бъде неприятно изненадана. Защото зрителите са се интересували повече от зъбите на Благо, отколкото от нейата персона. Дори сравниха усмивката му с тази на Луна, което не е кой знае колко добра атестация за избора му на дентална визия.

Но да оставим Благо и Златка и да преминем към летящата към забрава млада певица Сузанита. Тийнейджърката видимо няма да впечатли с глас, затова е насочила усилие да предизвика вниманието към себе си с любовни авантюри. Така тази седмица разбрахме, че за нея се бият Жоро Италианеца и Сашо Лудия. Лудия й бил гадже до скоро, а Италианеца - новият блян. Този Жоро бил част от "Ден и нощ", сериалът, който успя за няколко сезона да ни ограмоти на тема диалект и диалектни форми. Само не става ясно този триъгълник е чиста проба PR или си плаче за прокурор предвид възрастта на Сузанита. Не че у нас законите се спазват...

Алисия си е пълнолетна отвсякъде, но и при нея любовта заскърца. Защото гаджето й, известен с прякора Малката Бирма, избяга от България след като полиция и прокуратура взеха под прицел цялата пернишка милионерска фамилия Станоеви. Фолкпевицата определено изтегля късата клечка при избора си на мъже. Тя роди син на Валери Божинов, но той ги заряза заради Николета Лозанова. Послед Алисия се настани в кревата на Ники Михайлов, но и там не успя да се задържи дълго. А Ники в момента е с... Николета Лозанова. Връзката й с Георги Станоев - Малката Бирма също бе поставяна на няколко пъти на изпитание, а и видимо няма особено бъдеще.

Някакъв странен скандал се вихри между Андреа и Мира Добрева на тема "Ваня Костова". Фолкпевицата застана зад бившата вокалистка на "Тоника СВ" в спора й с Мира, защото припознала в нея бабата, която я е отгледала. И отправи обиди към Мира заради агресивното й поведение.

Тв водещата пък захапа Андреа на тема килограми, които тя прикрива в социалните мрежи с Photoshop. "Хм, Андреа… Доколкото знам е тромава и нищо не тренира. И косата й може би й е натежала, също както и миглите й, а може би и силиконът", захапа Добрева.

Ответният удар на блондинката не закъсня - "Много ме е страх когато остарея, да не започна да се излагам и да правя нелепи обиди към по-млади момичета, с цел да ги унижа. Когато напредна в годините си се надявам силно да бъда пример за подражание, не само с действията си, но и с постъпките. Разумът не идва с годините, очевидно се раждаме с него".

Като цяло мислите на тези две жени едва ли вълнуват някого, но пък социалните мрежи са за това - да напомнят за себе си.

Гери-Никол пък си има други проблеми. "Голямата дупара" май за първи път има сериозно гадже - колегата й Капо Верде от тийн бандата БНР. Тяхната "заварка" бе разкрита покрай футболното дерби Левски-ЦСКА София. Гери и Мариян, както е истинското име на младежа, бяха заснети да викат в агитката на "червените". Според близки на певицата тя ревнувала здраво певеца и го следвала неотлъчно на всички негови участия. Ами хубаво е да погледа в Big Brother Златка и Благой, за да види как изглежда болезнената ревност отстрани.

Мария Илиева пък отново жегна бившия си любовник Наско, който стана номер едно сред ВИП-овете наскоро. За това сигнализира Колев, който отново се оплака, че песните са му изтрити от каналите за видеосподеляне в интернет.

"Песните отново ги няма. Нещо се бяха разсеяли хората. Скривам песни на пожар, точка ком", написа той, а неговите фенове веднага посочиха поп звездата като главен заподозрян.

Това не е първият подобен случай, а рапърът пък не й остана длъжен и я възпя в песен - "Г-жо Илиева, песните ми що изтри, що усуква ми врата и що ма лъга за пари? И пред Facing The Sun що така ма нареди? Тамън да се обидя, ама тъй да ме мързи". За нас остава да си вземем пуканки и да следим тази толкова вълнуваща драма и дали Наско отново ще зареди римите. Или пък ще предпочете да си харчи хонорара от VIP Brother.

Тежък живот води и Илиян Найденов, гаджето на Джулиана Гани. Докато тя отново е част от риалити, той страда по нея. Фитнес инструкторът обясни, че силиконката преговаряла да влязат заедно в къщата в Нови хан, но продуцентите отказали. Остава Илиян да се надява да не се случи като предното й участие - след него Гани се раздели със съпруга си. Тя го зарязала, защото той започнал да лежи на нейните плещи финансово и станал мързелив.

Завършваме с Никита Джонсън, която отново изплува от медийната забрава и напомни за себе си и своите пластични операции. Тя определено се харесва на публиката, но мнозина се стряскат от визията й.

Тя и досега живее с друг риалити герой - Боби Ръгбиста. Нейни фенове споделиха снимка как е изглеждала преди повече от 5 години, когато се запознала с него и видимо татуровките са по-малко, както и корекциите й по тялото и лицето. Можете да я видите в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
2
 
! Отговори
kalitravel преди 5 години
ха-ха!
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
30 годишни батки се бият за 15 годишна кифла.
30
3
 
5
 
! Отговори
гп преди 5 години
Единствено не разбирам Никита. По характер това е една страхотна жена - интелигентна, еродирана, добра...защо си причинява това на лицето...защо???
29
1
 
8
 
! Отговори
?? преди 5 години
какви са тез
28
1
 
12
 
! Отговори
БачоКольо преди 5 години
Не е *** разбира се. Той е тъжна картинка.
27
1
 
16
 
! Отговори
nikki преди 5 години
Благо Джизъса си е ***, доказа го още когато играеше за националния ни отбор.
26
1
 
18
 
! Отговори
65 преди 5 години
Наистина е смешен,чак глупаво изглежда.Така е с повечето хубави мъже.Сигурно е ,че след 10 години ще е Донатела Версаче 2.Но иначе ми се струва добряк,честен и весел човек.И си личи от 1000километра ,че Русото Златче ще бъде пусната по пързалката.Благойчо може да я гледа благо ,ама не е страстно.
25
4
 
19
 
! Отговори
Име преди 5 години
до: "Представяте ли си, ако новините можеше да им се дава рейтинг от читателите, тази вест, колко отрицателен рейтинг щеше да има...". а представяте ли си читателите да можеха да трият подобни "новини" и да слагат бан на авторите им... щяхме да стоим постоянно пред бели страници. ама инак дълго и напоително е писано. даже не го прегледах и по диагонала...
24
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ми се вижда да е дебела, определено е много умна!
23
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Албена Вулева тоя Стоян и Гъмов са големи!"---За Албена Вулева всички знаем, че й е голяма, разработена.Ама на тия на Стоян и на Гъмов откъде знаеш, че са им големи? Да не би да си си изпускал сапуна в банята :)
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представяте ли си, ако новите можеше да им се дава рейтинг от читателите, тази вест, колко отрицателен рейтинг щеше да има...
21
4
 
32
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
До 17 Прав си....Вулева си прави шоуто и се бъзика по нейния си начин, като изглежда сериозна, също и Гъмов. Но и двамата се "изпускат" понякога разсмивайки се. Стоян обаче влезе ли в роля няма прошка- каменно лице. Трябва да признаем, че и тримата си правят собствено шоу в шоуто Брадъра.
20
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всички разбираме терзанията на господа БГ журналистите- трябва да си заслужат парите,посочените личности и проблемите им са на дневен ред на Републиката ,имам предложение- тъй и тъй всеки ден се пише за тези "светли" личности да се вкарат в учебниците ,независимо по кой предмет , и вече ще има поводи да се дебатира живота им от всички български поколения ..да се пише за истинските проблеми на "лошия мя,трял" си е направо хабене на мастило и време ...и най-вече се разваля кефа на шефове
19
7
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Тлъста Кобрица такава - няма да хапеш добричката Мира...
18
3
 
23
 
! Отговори
Мама му дейба преди 5 години
Кои са тези ?Нежсъл ги чувал и виждал въобщеЗащо пишат за тях?
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
туй гани ли е не само гласа и
16
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Албена Вулева тоя Стоян и Гъмов са големи!Няма кой друг измежду всички други да заслужава да е победител.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като такава със звънче са
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стоян си е пич...абстрахирайте се от визията му. Той и вокалиста на Аеросмит изглежда ***, ако става въпрос.
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 13 Селянин го имах и аз тоя на снимката- Стоян. Но след като го видях в няколко предавания на Брадъра и си промених коренно отношението към него.Брадъра му казва да номинира някой, а той: А като няма за какво да номинирам някой? Кефи ме!