ПСЖ надви слаб Ливърпул и го опря до стената

Французите спечелиха с 2:1, Наполи не сгреши срещу Звезда
29 ное 2018 11:07, Красимир Ангелов
3
ПСЖ надви слаб Ливърпул и го опря до стената
Снимка: БТА

Финалистът от миналия сезон Ливърпул до последно ще трепери за мястото си на 1/8-финалите в Шампионска лига, след като загуби с 1:2 гостуването си на ПСЖ в най-заплетената група на турнира "С".

Френските богаташи спечелиха напълно заслужено на "Парк де Пренс", с което се доближиха максимално до фазата на директните елиминации. Головете за домакините вкараха Хуан Бернат (13) и Неймар (37), а точен за англичаните беше Джеймс Милнър от дузпа в самия край на първото полувреме. Това беше и единственият точен удар за мърсисайдци за всички 90 минути.

В другия мач от групата Наполи очаквано победи Цървена звезда с 3:1. В класирането италианците излязоха лидери с 9 точки, ПСЖ е с 8 т., Ливърпул с 6 т., а сърбите остават с 4 т. и със сигурност отпадат.

Така сблъсъкът между англичаните и отбора на Карло Анчелоти на "Анфийлд" се очертава като директна битка за класиране напред. Гостите ще се нуждаят от точка или загуба с един гол разлика, за да отидат на 1/8-финалите. На "Сан Паоло" Наполи спечели с 1:0 и има далеч по-добра голова разлика от Ливърпул – 7:4 срещу 8:7.

Всички новини около снощните мачове от Шампионската лига четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 5 години
Големи глупости сътвориха Пуул.Стартираха с 2 победи в тази група и допреди месец първото място изглеждаше бетон,сега е по-верятно да са аут от групата дори.Най-лошото е че няма как да са последни да избегнат поне Лига Европа,та кошмара ще е пълен.Няма и помен от играта от миналия сезон,купиха се халфове а се продължава с тройката в средата Милнър-Хендерсън-Вайналдум...Напълно възможно е да покрият 2 гола срещу Наполи,Анфийлд е точното място за паметни мачове,но само ако се вземат в ръце.
1
2
 
4
 
! Отговори
СциганинС преди 5 години
Не знам кой не е гледал мача,аз ли или журналиста където пише статията,но ПСЖ се поизпоти доста второто полувреме и това не е от слабост на Ливърпул.Не бях гледал ПСЖ тъй мъжки да се бори и да се поти за да съхрани равенството. Съдията доста груби грешки допусна и се пита човек -защо полски съдия свири този мач-в Полша дали има 1-2 мача в годината завързани и тешки за сдиите,но УЕФА си е УЕФА

Спонсорирани публикации