Четирима българи на полуфиналите на Световното по карате киокушин

Утре започват и състезанията Европейското първенство
Обновена: 8 дек 2018 14:41 | 7 дек 2018 19:47, Анисия Иванова
4
Четирима българи на полуфиналите на Световното по карате киокушин
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Четирима бойци от националния отбор на Българската карате киокушин федерация стигнаха до полуфиналите на Световното първенство по бойното изкуство за младежи и девойки, което се провежда в Двореца на културата и спорта в морската столица Варна.

Още по темата

В категория за 12 и 13-годишни Ивон Тенева и Теодора Попова надделяха над опонентките си и ще се състезават за световни шампионски титли утре, когато ще се проведат полуфиналите и финалите на първенството. От младежите към финалните битки продължават Миглен Димитров (14/15 години) и Васил Димитров (16/17 години).

Паралелно с полуфиналите и финалите на Световното първенство за младежи и девойки утре започват и състезанията на мъже, жени и ветераните от Европейското първенство.

Битките на 8 декември ще започнат 9 часа, а в 17 часа се очаква да се проведе и церемонията по награждаването на новите световни шампиони по карате киокушин.

Шестото открито световно първенство за младежи и девойки и Второто Европейско за мъже, жени и ветерани се организира от Световния киокушин съюз (KWU), а домакин е Българската карате киокушин федерация (БККФ).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Мики преди 5 години
Световно за деца звучи несериозно.Не знам да се прави в някой от уажаваните спортове. Явно при мъжете и жените им куцат нещата и правят световно на деца за калабалък.Дано нашите успеят, че поне да имаме шампиони.
3
1
 
1
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Снимката е на киокушин каратеки. Не иждаш ли Канку на каската? Само че най-вероятно са младежи. Играят с проектори за разлика от мъжете.
2
1
 
2
 
! Отговори
Толкова преди 5 години
ли нямахте снимка на киокушин каратеки?
1
1
 
1
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Браво!Ако не ги пуснат до Финалите, да набият съдиите!Така се прави. Браво!