Започна Европейското и Световното първенство по карате киокушин

Организатор е Световния киокушин съюз, над 1000 са участниците
Обновена: 7 дек 2018 19:12 | 7 дек 2018 18:54, Анисия Иванова
2
Започна Европейското и Световното първенство по карате киокушин
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С традиционен ритуал и в присъствието на над 1000 бойци, треньори, съдии и зрители беше дадено началото на 2-ото Европейско първенство по карате киокушин за мъже, жени и ветерани и 6-ото Световно открито първенство за юноши и девойки във Варна, информира Boec.bg

Организатор е Световния киокушин съюз (KWU), а домакин Българската карате киокушин федерация (БККФ).

Елитът на световния киокушин пристигна в България за двете изключително мащабни събития. И двата шампионата ще се проведат паралелно в Двореца на културата и спорта в града.

Участие в състезанията ще вземат над 1000 състезатели, треньори и съдии от цял свят. Най-голяма е руската група – със 118 състезатели – 19 при мъжете и жените и 97 при подрастващите. На второ място е Казахстан с 83 представители, като всичките са при юношите и девойките. Българските състезатели са 82 – 13 при възрастните и 69 при малките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там беше ли и най- великия каратист Алексей Петров той е гоуем бе направо тия от мортал комбат ряпа да ядат.С едната ръка тръшва опонемта с другата му преджобва за мънита панталона с третата ясно коя му показва среден пръст.После прави същото и със съдията и така.Само дето дано не пробва и с Азис в *** че докато го предцибеа за мънита оня ще му направи преглед на простатата, не че няма да му хареса де.

Спонсорирани публикации