Тотнъм взе реванш от Арсенал и го изхвърли от Купата

Сон и Али вкараха головете, които класираха "шпорите" напред
20 дек 2018 09:30, Красимир Ангелов
2
Тотнъм взе реванш от Арсенал и го изхвърли от Купата
Снимка: БТА

Тотнъм си отмъсти на Арсенал, като го победи с 2:0 на "Емиратс" и го изхвърли от турнира за Купата на Лигата, като се класира за полуфиналите.

Шпорите показаха добра ефективност и взеха реванш за поражението от големия си съперник във Висшата лига наскоро. Сон и Деле Али вкараха головете, като имаше и неприятен инцидент, тъй като авторът на второто попадение бе ударен с бутилка.

Артилеристите имаха своите моменти, но нямаха и късмет на няколко пъти, така че това бе разочароващо поражение за състава на Унай Емери.

Всичко за дербито от Англия четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Истински фен 2 преди 5 години
... Продължавам от долния си коментар. Тия "супер клубове" , където постоянно ги бутат напред в смешната "Шампионска лига" да си направят една ЕВРОЛИГА , по подобие на тази в Европейския баскетбол и да си играят само те ... Един мач няма да им гледам , че ми е писнало от тях ! ... И да оставят нормалните клубове да си играят в нормални ЕВРО ТУРНИРИ !!! ........ :) :) :)
1
1
 
9
 
! Отговори
Истински фен преди 5 години
:) ... Ето това е ИСТИНСКИ ФУТБОЛ , пропит с романтиката на миналото ! ... :) За това с най - голямо удоволствие гледам главно срещите от Англия и Шотландия ( Първенствата и купите ... ) !!! .......... За разлика от така наречената - "ШАМПИОНСКА ЛИГА" ... Направена за няколко "супер клуба" да си "въртят" милиардите и абсолютно всеки сезон точно и само те да стигат минимум до полуфиналите !!! И кво да ги гледам ? Как Неймар пада за дузпи и гледа умилително съдията ли ?!?! Отврат ... !