Децата на Славия триумфираха на турнир в Нови Сад

"Белите Вълчета" спечелиха Young Stars 2019
Обновена: 25 фев 2019 15:51 | 25 фев 2019 15:05, Александър Попов
9
Децата на Славия триумфираха на турнир в Нови Сад

Отборът на Славия спечели международния турнир по хокей на лед Young Stars 2019, провел се в Нови Сад, Сърбия. В турнира взеха участие отбори от Сърбия, Унгария, Словения и България.

"Белите Вълчета" победиха във всичките си мачове, като надиграха домакините и организатори на турнира Нови Сад с 6:0, минаха през Цървена звезда с 1:0, Марибор от Словения с 5:0 и на два пъти победиха силния отбор на Партизан (Белград) - веднъж с 2:0 и на финала за първо място с 4:1.

Капитанът Александър Станимиров реализира 10 гола, Любомир Аспарухов и Мими Руневска добавиха по 6 гола, а Алекс Кожухаров заби 5 шайби. По един път се разписаха Майкъл Метларов, Даниел Кръстев и Боби Митев. Вратарят Виктор Рангелов запази вратата си суха в 4 от шестте си мача, като допусна само 2 гола.

Така с 6 победи от 6 мача и при голова разлика 30-2, Славия триумфира за втора поредна година с купата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Славия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Браво на децата!!!
5
0
 
8
 
! Отговори
Полина Георгиева преди 5 години
Поръчкови са само Вашите обиди, смятам, че децата не заслужават подобни коментари, не е достойно да се пишат такива неща под статия за успех на български спортисти.
4
0
 
5
 
! Отговори
САМО СЛАВИЯ! преди 5 години
Ами който си го може - си го може! Който пък не може, знае само да ляля!
3
0
 
5
 
! Отговори
Полина Георгиева преди 5 години
До АнонименЗдравейте г-н/г-жа Анонимен, за разлика от Вас аз заставам с името си и съм Родител на едно от тези деца. Вие явно не сте наясно с хокея в България, а още повече с децата на Славия. С голямо любопитство искам да ми кажете КОГА "тези", както ги наричате, а те са просто деца, са паднали от НСА, изобщо, а още повече и с такъв резултат. Мисля, че не е достойно зрял човек, ако сте такъв/такава да пишеше обиди под статия, в която става въпрос за успех на спортисти, а още повече на ДЕЦА.
2
0
 
5
 
! Отговори
Виолета Младенова преди 5 години
До АнонименАнонимнико, същите тези деца са непобедени вече 4 сезона не само в Държавното първенство, а на Балканите!!! Засрами се! Заради бедни и завистливи душици, като твоята Български талантливи деца бягат да се състезават под чужд флаг. Остани си със здраве! САМО СЛАВИЯ! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
1
0
 
4
 
! Отговори
Пешо Слависта преди 5 години
Лошото е, че тия пияници ви бият къде ви хванат и вас и чорбата. А ви играят по 8-9 човека на по 110 кила. А пияницата и политика ви вкарват голове всеки мач.