Непокорният Кепа отърва наказание от Челси

Шефовете на "сините" приели, че е недоразумение
26 фев 2019 09:40, Красимир Ангелов
5
Непокорният Кепа отърва наказание от Челси
Снимка: БТА

Ръководството на Челси няма да налага никакво наказание на вратаря си Кепа Арисабалага за отказа му да бъде заменен по време на финала за Купата на лигата срещу Манчестър Сити (3:4 след дузпи).

Най-скъпият вратар в света получи мускулно схващане в последните минути на продълженията и Сари реши да пусне на негово място Вили Кабайеро. Кепа обаче отказа да напусне терена, обяснавайки, че е добре и може да доизиграе мача, което вбеси неговия треньор.

След срещата Сари и Кепа потулиха скандала, като заявиха, че целият инцидент се дължи на недоразумение. Според "London Evening Standard", ръководството е приело това обяснение и няма да наказва испанеца заради неговото своеволие.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: челсиКепа Арисабалага
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
някой преди 5 години
Този треньор,колкото и голям да е, просто олеква! А и Челси като клуб. Да станеш за смях пред света и глоба 1 седмична заплата? Ако бях аз, този щеше да е безработен! Вратари много, но клуба е един!
4
1
 
2
 
! Отговори
Fake news преди 5 години
Едни пишат , че една седмица е без заплата! Тука пишат друго...
3
1
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Сари на лятото ще прибере неустойка от Челси и ще се прибере в слънчева Италия..
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напълно съм, съгласен с теб. Все пак са го наказали с една седмична заплата
1
2
 
8
 
! Отговори
про преди 5 години
Голяма грешка е това да не се накаже вратаря който не слуша треньора,защото всички видяха ,че Кепа няма никакво желание да напусне терена и Сари специално искаше да смени Кепа с друг вртар който е спец по дузпите и това доведе до неспечлаване на купата.Ако таквиз неща се оставят ненаказани .... ,но видимо Сари е пътник от Челси,та затова и не наказват Кепа. Този Кепа нищо особено не е ,но 80 милиона са доста пари за вратар,а пък за Кепа са много,ама ,много пари за посредственоста му.

Спонсорирани публикации