Влогъри с кауза: Правят футболна академия за деца

Идеята е да развиваме таланти, посочиха Павел и Христо
7

Популярните в интернет влогъри Павел Колев и Христо Стефанов - Ицака стартираха нова инициатива, която представлява създаване на футболна академия за деца.

Двамата вече организираха през уикенда първа безплатна тренировка, на която всички желаещи имаха шанс да се пробват и да решат дали искат да се занимават с футбол, а някои от тях вече са се записали. Все още децата, които изявят желание, ще могат да участват в тренировките, за които информация има в интернет.

Павел Колев сподели в студиото на "България сутрин", че с колегата си Христо Стефанов отдавна са имали идеята за тази футболна школа.

"Академията си е чисто и просто футболна школа, която си е с идеята да създава футболисти, да развиваме футболни таланти. Имаме си треньори с образование от НСА и лицензи от УЕФА. Те ще отговарят за спортно-техническата част", разказа пред Bulgaria ON AIR Павел Колев.

Христо Стефанов пък сподели, че предстои да се направи график за тренировките на децата, които ще са три или четири пъти седмично.

"Някои от най-изявилите се деца ще участват в наше видео. Искаме да направим по-различна методика на тренировките. Искаме да е по-насочена към развитието на талантите", обясни Стефанов.

Влогърите казаха също, че чрез статистика ще се следи представянето на младите играчи. Христов и Колев разкриха, че плановете им включват още вътрешни турнири и след време участие на школата в първенствата за деца и младежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
David преди 5 години
Много внимавайте на кого си поверявате децата да ги учи на умения и други важни неща, които съпътстват всяко обучение. Напъплили са всякакви петимни да печелят от курсове, школи, академии, салони и т.н. А медиите подвеждат хората рекламирайки брутално ищаха на някого да прави бизнес, представяйки го като голямата "кауза". Къде са им дипломите за треньори на подрастващи на тези юнаци мамини сладки?!
6
0
 
3
 
! Отговори
niki преди 5 години
Тоя сега инфлуенсър ли е или му е някаква друга професията, от тия модерните, за които не е нужно да имаш изобщо познания?!
5
0
 
4
 
! Отговори
Дамян Стоименов преди 5 години
Изгради се като треньор. Изведи отбор на високо ниво, докажи се, пък тогава оди да учиш някого кое как става. Това е естественият ход на нещата. Всичко друго е бош лаф работа от самозванци, които ще събират кинтите на родителите и после като нищо не стане ще хвърлят вината върху детето, че било такова онакова. И децата ще преживяват тежко...Ама тези двамцата едва ли си дават сметка.
4
2
 
1
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
У нас "футболните "хора доказаха ,че тази игра не я разбират,така че може пък оттук да излезе нещо.
3
0
 
4
 
! Отговори
Домусчийски преди 5 години
За да работиш с деца се иска подготовка алооо...Не може всеки хамсъзин, който си е наумил да става някакъв и му трябва пари да изкарва, да се занимава с обучение на най-малките и най-уязвимите.
2
0
 
5
 
! Отговори
Ferdy преди 5 години
Ами като си е чисто и просто футболна школа, наречете я "футболна школа", какви са тия гръмки академии. Куцо и сакато академици станаха и все към децата ни се целят. Хора със съмнителна квалификация и подготовка за работа с деца.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идеята е родителите да записват децата в тази академия с цел след години тези деца да станат футболисти и да вземат милиони като подпишат в чуждестранен отбор